La mulți ani unei femei în floarea vârstei. Mesaje de felicitare.

Astăzi este ziua de naștere a unei FEMEI frumoase și minunate. Noi îi urăm «LA MULȚI ANI» iar tu urează-i mai multe cuvinte plăcute și frumoase. Aici găsești mesaje de felicitare originale și deosebite care vor fi pe placul oricărei femei.

de Vârstă mijlocie:

de Vârstă mijlocie
Scumpa mea, îți doresc să cunoști gustul adevărat al vieții, fie ca destinul să-ți ofere tot ce e mai bun. Să te afli mereu în compania oamenilor minunați, în locuri extraordinare, să te simți cu adevărat fericită. Nu uita că ești deosebită și meriți tot ce e mai bun. La mulți ani!

Draga mea, ești minunată, bună, atentă la detalii, grijulie. Astăzi, de ziua ta, îți spun la mulți ani. Îți urez să fii hotărâtă, să pășești sigură pe drumul vieții tale. Să crezi în iubire și în bunătate! În viața ta să ai doar oameni devotați alături, cei care vor putea să te facă să te simți mereu bine și cu adevărat fericită. La mulți ani!

Ești o femeie nemaipomenită, fără asemănare, te apreciez enorm pentru modul tău de a fi. Îți doresc să fii mereu extraordinară, să cucerești culmile succesului, dar să rămâi la fel de gingașă și grațioasă. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Ești o femeie grațioasă, elegantă ca o adevărată divă. Îți doresc să ai mereu o siluetă de invidiat, un zâmbet cuceritor, manichiură ideală, machiaj perfect și o stare sufletească echilibrată. La mulți ani!

Ești o femeie minunată, în floarea vârstei, iar astăzi am încă un motiv să-ți adresez cuvinte calde. Este ziua ta, motiv să-ți urez să ai parte de multe oportunități, să ți se deschidă ușile peste tot, să reușești să-ți atingi scopurile și asta să-ți aducă multă împlinire sufletească. Destinul să-ți ofere posibilitatea de a cunoaște oameni minunați, iar fericirea să fie mereu parte din viața ta. La mulți ani!

Îți doresc multe bucurii și fericire adevărată, să nu cunoști nici un minut de plictiseală sau tristețe, să ai mult noroc și să fii iubită. Rămâi la fel de bună cum te știu, crede în miracole asemeni unui copil. În familia ta mereu să fie liniște și pace, bucură-te din plin de atenția celor dragi și oferă-le, la rândul tău, multă dragoste și grijă. La mulți ani!

La mulți ani, draga mea. În zadar multă lume spune că ziua de naștere este o zi tristă, nu este adevărat. Eu îți doresc ca ochii tăi să strălucească astăzi de bucurie, zâmbetul să nu dispară de pe buzele tale, să râzi cu poftă, din tot sufletul, fii fericită cu adevărat, fii frumoasă – așa cum te știu și mereu iubită!

Astăzi împlinești o frumoasă vârstă, e perioada când ne place să visăm, să ne facem planuri mari și speranțe. La această vârstă ne îndrăgostim mai mult de viață, prețuim fiecare zi. Îți doresc să ai în preajmă oameni minunați, alături de care să-ți împlinești visurile și să trăiești viața așa cum vrei. Fii fericită, draga mea. La mulți ani!

Preafrumoasa mea, la mulți ani! Cu fiecare an tu devii tot mai atrăgătoare. Îți doresc să ți se împlinească toate visurile, iar senzația de fericire ce o simți azi, de ziua ta, să domnească toată viața. Fie ca destinul să-ți ofere multe motive de a zâmbi și a te bucura cu adevărat. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, ești o femeie minunată și foarte drăguță. Din toată inima îți doresc mult succes și fericire adevărată, să ai obiective mari și să le atingi fără mare efort. Fii sigură pe tine, speră că lucrurile se vor schimba spre bine și, în mod sigur, așa va fi! La mulți ani!

Vreau să felicit cu ocazia zilei de naștere o femeie scumpă mie. Draga mea, să știi că din tot sufletul îți urez să ți se împlinească dorințele, să obții victorii pe drumul tău spre succes. Să te descurci ușor cu problemele ce mai apar uneori în viață și mereu să găsești motiv de bucurie, chiar și atunci când viața te pune la grea încercare. Fie ca iubirea adevărată să te inspire să faci lucruri minunate. La mulți ani!

Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere, draga mea. Ești o femeie minunată și tu știi asta, ți-o spun mulți, toți care te cunosc. Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, inima să tresară de bucurie în fiecare zi. Să fii norocoasă. La mulți ani, scumpa mea!

Dacă destinul ți-a oferit frumusețe, deja asta nu mai poți să schimbi, nimic și nimeni nu poate să-ți șteargă frumoasele trăsături de pe chip. La mulți ani, draga mea. Îți urez să rămâi mereu o regină a frumuseții, să te bucuri de admirația celor din jur, să fii dezmierdată cu cele mai frumoase complimente.

Te cunosc ca fiind o femeie gingașă și frumoasă. Îți doresc să-ți păstrezi sufletul bun, energia ta interioară să-ți lumineze mereu chipul. Să te bucuri de victorii mari, să-ți atingi obiectivele, să fii respectată de cei din jur și să nu-ți pierzi niciodată frumusețea. Rămâi la fel de sclipitoare. La mulți ani!

În casă e agitație, urări de sănătate, se aude cum toți ciocnesc paharele. În această zi s-a născut o femeie minunată, gospodină bună, mamă și soție iubitoare. Îți doresc să te bucuri de atenția celor dragi, de dragostea soțului și respectul prietenilor, să fii sănătoasă și să trăiești până la 15 de ani. Eu te respect, te apreciez enorm și îți spun mulțumesc pentru tot sprijinul ce mi-l oferi necondiționat. La mulți ani!