La mulți ani DRAGĂ femeie! Mesaje de ziua de naștere.

Astăzi este ziua de naștere a unei FEMEI CUNOSCUTE. Noi îi urăm «LA MULȚI ANI!» iar tu urează-i un mesaj mai frumos. Inspiră-te din mesajele pregătite pe această pagină.

Cunoscută:

Cunoscută
Draga mea, tu ești ca un diamant sclipitor. Îți luminează fața de bucurie, ochii străluceșc de dragostea ce o porți pentru cei din jur. Ești o femeie splendidă, demnă de admirația tuturor. Rămâi mereu așa cum te știu, ca o piatră prețioasă de care trebuie să ai mare grijă. Fii iubită, fii fericită, trăiește-ți viața la maximum! La mulți ani!

În viața ta totul să fie pus la locul lui, să-ți meargă bine în toate, să nu cunoști disconfortul sau grijile. Trăiește așa cum vrei tu, prețuiește fiecare clipă din viața ta, bucură-te de viață. La mulți ani!

E minunat să fii femeie. Tu ești asemeni unei copile nevinovate, dar poți fi și ca o adevărată divă, știi să fii soră și fiică bună, prietenă devotată, mamă grijulie. Astăzi este o zi deosebită, e aniversarea ta. Îți doresc ca în jurul tău să fie mereu armonie, bunătate și dragoste. La mulți ani!

Îți doresc tot ce e mai bun în această viață, dar cel mai important, să ai noroc. Cel mai frumos om de pe pământ, ar putea fi nefericit dacă nu a avut noroc să întâlnească jumătatea potrivită. Chiar și locuind pe insulele Canare, în cea mai luxoasă vilă, poți fi nefericit. Iată de ce îți doresc să ai noroc în toate. Să te afli mereu la locul potrivit, alături de oameni potriviți și în momentul potrivit. Fie ca totul în viața ta să meargă bine. La mulți ani!

De ziua ta de naștere aș vrea să-ți urez vreme frumoasă în viața ta: să te plouă cu multe cadouri, soarele să strălucească de fericire adevărată, să ai parte doar de nori de afecțiuni și grijă din partea celor din jur, vântul să bată lin cu dragoste sinceră pentru tine. Fie ca prognoza meteo din viața ta să se schimbe uneori, neesențial, doar așa, pentru diversitate. La mulți ani!

Îți doresc să le reușești pe toate, să te bucuri de viață și niciodată să nu fii tristă. Mereu să ai idei originale, să reușești tot ce-ți propui asemeni unui magician care deține secretul succesului. La mulți ani!

Fie ca toate visurile tale să devină realitate. Fiecare zi să o începi cu zâmbetul pe buze și ține minte, tu ești cea mai bună. ești iubită, iar asta înseamnă că totul va fi minunat. La mulți ani!

Noi toți te felicităm cu ocazia zilei de naștere și îți dorim multă fericire. Fii fericită în fiecare clipă, nu căuta motive speciale, bucură-te de tot ce-ți oferă viața. Mult noroc, să ți se împlinească toate dorințele. La mulți ani!

Îți doresc înțelepciune și sănătate. Dispoziția bună să fie o stare de spirit normală pentru fiecare zi nu doar în zilele de sărbătoare. În familie să fie liniște, înțelegere și armonie. La muncă să te aștepte succesul și respectul colegilor. Fii fericită, iar norocul să nu te părăsească niciodată! La mulți ani!

În această zi minunată, dorim să-ți spunem că suntem fericiți să te avem în preajmă. Ne bucurăm să te vedem zâmbind, să-ți admirăm ochii care sclipesc de fericire. Îți mulțumim că exiști în viața noastră, că ne dăruiești în fiecare zi grijă și dragoste. Să-ți ofere destinul fericire și tot ce e mai bun!

Anume în această zi, lumea a devenit mai frumoasă, deoarece te-ai născut tu. De ziua ta de naștere vreau să-ți urez să ai în fiecare zi cel puțin un motiv de a zâmbi și să nu ai motive de supărare sau tristețe. Ochii să sclipească de fericire, iar inima să bată tare ca în această zi a aniversării tale. La mulți ani!

Îți doresc să mergi mereu spre succes, să nu ai obstacole și nimic să nu te facă să privești în urmă. Să le reușești pe toate, să fii fericită, inima să cânte de fericire și să te bucuri de iubirea sinceră din partea omului drag. Oferă-le, la rândul tău, grijă și dragoste celor care te înconjoară și bucură-te de relații frumoase cu oameni minunați. Fie ca chipul tău să radieze de fericire în fiecare zi. La mulți ani!

Draga mea, cele mai frumoase urări de sănătate, astăzi îți sunt adresate ție. Le meriți din plin. Ești mereu atentă, uneori serioasă, tu știi să spui cuvântul potrivit în momentul potrivit. Te felicit din toată inima și îți doresc să trăiești încă mulți ani în armonie, echilibru sufletesc, dar și în confort, banii din portmoneu să nu lipsească niciodată. La mulți ani!

Scumpa noastră, ești încă tânără, asemeni unui înger ce a coborât pe pământ, De ziua ta de naștere îți doresc să ți se întâmple tot ce e mai minunat în această lume. Alături de tine să fie mereu oameni buni, prieteni devotați și, sigur, persoana iubită. Niciodată să nu te superi, să nu cunoști ce este tristețea. La mulți ani, draga mea!

Draga mea, ești în floarea vârstei. Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fii mereu frumoasă, gingașă, bună, extraordinară, fii fericită. Din toată inima îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun, deoarece meriți asta din plin. Fii femeie iubită, mamă bună, soție ideală. La mulți ani!