Mesaje de «La mulți ani!» scurte pentru o femeie de ziua ei de naștere

Mesaje de «La mulți ani!» scurte pentru o femeie de ziua ei de naștere. Îți punem la dispoziție o colecție de felicitări scurte dar pline de cuvinte frumoase și calde.

Scurte:

Scurte
Îți doresc să te trezești fericită în fiecare dimineață, iar păsările să-ți cânte la geam. Trăiește la maximum fiecare clipă din viața ta și rămâi la fel de optimistă. La mulți ani!

Îți doresc să ajungi o femeie extraordinară și de succes la fel ca Marilyn Monroe. Trăiește după principiile ei de viață: nu-ți fă griji, fă-i pe alții să se îngrijoreze. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia jubileului din tot sufletul. Îți doresc să rămâi așa frumoasă cum ești, să-ți păstrezi silueta, să crești profesional și intelectual. La mulți ani!

Îți doresc să nu fie nevoie niciodată să înveți porcul să cânte, elefantul să danseze sau măgarul să cânte la vioară. Fie ca în viața ta să întâlnești mai puține ”animale” și mai mulți oameni în adevăratul sens al cuvântului. La mulți ani!

Fie ca bărbații să se minuneze nu doar de frumusețea exterioară, dar să cunoască și lumea ta interioară. Soțul să-ți ofere mici cadouri, să-ți pregătească dejunul și să se bucure de fiecare zi petrecută împreună. La mulți ani!

Draga mea! Te felicit cu ocazia frumoasei aniversări. Ești tânără și frumoasă, îți doresc ca toate florile din lume să-ți fie aduse în dar, iar păsările să cânte triluri asemeni unui imn dedicat feminității tale. Ești unică! La mulți ani!

Îți doresc ca viața ta să fie una interesantă, plină de provocări și oportunități. Să ai o relație frumoasă de iubire, în pat mereu să fie cald, sigur să nu lipsească nopțile de amor nebun. Iar după asta să nu mai vrei altceva, decât să dormi alături de persoana iubită, într-o cameră întunecoasă și liniștită.

Îți doresc să fii mereu energică asemeni unei veverițe, să ai multe vieți ca o pisică, prieteni mulți ca furnicile în mușuroi. În fiecare zi să asculți cuvinte dragi din partea persoanei iubite. La mulți ani!

Cu ocazia jubileului vreau să-ți doresc să continui să crești în carieră, dar asta să nu te încurce în relațiile familiale. Să poți găsi mereu timp pentru discuții cu copii tăi și pentru cine romantice cu soțul. La mulți ani!

Draga mea, îți doresc ca mirosul florilor și o mulțime de zâmbete să-ți umple casa în această zi. Atmosfera de sărbătoare să domnească întotdeauna în casa ta. La mulți ani!

Draga mea, îți doresc să ai mereu dispoziție bună și motive să fii fericită. Copiii și cei apropiați să nu uite niciodată să se intereseze ce mai faci, cum o mai duci, iar persoana iubită să te facă mereu să te simți bine. La mulți ani!

De ziua ta de naștere îți doresc să fii copleșită de multitudinea felicitărilor din partea celor dragi, a săruturilor și îmbrățișărilor. Rămâi, însă, devotată și carierei, nu uita că tu meriți să atingi culmile succesului. La mulți ani!

Îți doresc ca acasă să de aștepte multă afecțiune. Prietenii să-ți fie devotați și să te respecte. Cei care te iubesc să-ți fie mereu alături și, sigur, conturi în bancă cu multe zerouri. La mulți ani!

Mi-aș fi dorit să adun într-un buchet toate florile din lume și astăzi să le pun la picioarele tale. Pentru mine e o adevărată sărbătoare fiecare zi alături de tine. La mulți ani!

Crezi că nu va ajunge mâncare pentru toți? Liniștește-te! Noi nu am venit să mâncăm, dar să te felicităm cu ocazia zilei de naștere. La mulți ani!