La mulți ani IUBITA mea FEMEIE! Mesaje de felicitare cu ziua de naștere.

Astăzi este ziua de naștere a unei FEMEI IUBITE. Noi îi dorim «La mulți ani!» iar tu găsești aici cele mai frumoase și romantice mesaje de felicitare de ziua de naștere.

Iubită:

Iubită
De ziua ta de naștere, iubita mea, draga mea, îți urez să-ți atingi obiectivele atât la muncă, cât și pe plan personal. Prietenii să se bucure alături de tine. Părinții să te iubească și să te înțeleagă mereu. Scumpa mea, îți doresc ca toate dorințele tale să devină realitate imediat ce vei sufla lumânările de pe tort. La mulți ani!

Draga mea, îți țin mâinile în palmele mele, inima bate puternic și cu mult drag vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere. Vreau să știi că ești incomparabilă, atât de înțeleaptă, bună și frumoasă, cum nu mai sunt alte femei pe lume. Îți doresc să primești plăcere de la fiecare clipă din viața ta, să te avânți într-un continuu zbor spre succes, eu voi avea grijă să te susțin, să-ți fiu alături și să te iubesc necondiționat. La mulți ani!

Viața mea e un adevărat Rai, pentru că alături de mine ești tu, comoara mea, iubita mea, o femeie nemaipomenită. Doar alături de tine eu mă simt cel mai fericit. Te iubesc enorm. Toate florile din lume au înflorit astăzi pentru tine, scumpa mea, deoarece astăzi este ziua ta de naștere. Te felicit, iubita, mea și îți doresc să fii fericită. Pe drumul vieții să fii mereu însoțită de noroc. Să ai motive de a zâmbi cât mai des. Fie ca Dumnezeu și iubirea mea pentru tine să te ocrotească de orice clipă tristă. La mulți ani!

Îngerul meu, iubita mea, de ziua ta de naștere îți doresc să ai liniște și pace în suflet. În casă să ai mereu loc pentru miracole, pentru bunătate și căldură, așa ca grijile și supărarea să nu încapă în spațiul tău intim, familial. Îți doresc din toată inima mea, să fii fericită, cu adevărat fericită. În viața ta să fie totul simplu, ușor și zilele de acum în colo să fie extraordinare. La mulți ani!

Ar putea Pământul să existe fără Soare? Sigur că nu. Iată așa și viața mea nu are sens fără tine, ar fi tristă și întunecoasă. Îți mulțumesc că îmi încălzești și luminezi zilele cu bunătatea și dragostea ta. Tu întotdeauna îi asculți pe cei care au nevoie de un sfat, îi ajuți pe cei mai triști decât noi. Nu degeaba atragi ca un magnet oamenii și te iubesc atât de mult copii. Rămâi la fel de bună, fii fericită, trăiește, te rog, cel puțin până la o sută de ani. La mulți ani!

Este ziua da, iubita mea. Tu ești centrul universului meu. Știi că te iubesc nespus, îți promit că voi fi mereu alături de tine, îți voi fi devotat până când moartea ne va despărți. Zâmbetul tău mă cucerește în fiecare zi. Îți doresc să zâmbești mai des, vreau să te trezești în fiecare dimineață cu gânduri bune și cu planuri mari. Să ai inspirație, să arzi de dorința de a crea ceva frumos în fiecare zi. Tu ești zâna mea bună. La mulți ani!

Când iubești, te bucuri nu doar de ieșirile romantice împreună cu persoana dragă, dar prețuiești fiecare minut, fiecare clipă când ești cu ea. Nu contează dacă dormi ca un motănaș, dacă zâmbești, râzi în hohote sau taci – alături de tine mie îmi este mereu foarte bine. Am o stare de împlinire greu de descris. Îți doresc, de ziua ta să ai dispoziție bună și ea să continue și în zilele ce vor veni. Tu meriți să fii fericită, draga mea. La mulți ani!

Iubita mea, străduie-te să fii mereu prima în toate și cea mai bună. Să știi că eu mereu îți voi fi alături și te voi susține. Draga mea, îți doresc multă fericire, zâmbete, inima ta să se bucure în fiecare zi de atenția celor dragi, dar astăzi, de ziua ta – în mod special. La mulți ani!

Iubita mea, tu ești unică, îți doresc ca zilele tale să fie mereu pline de evenimente deosebite, să fii înconjurată doar de prieteni adevărați și devotați. Dorințele tale să devină realitate cât mai curând, chiar și cele mai nebunatice. Eu te voi ajuta să-ți trăiești viața ca într-o poveste. La mulți ani!

Motănaș, la mulți ani! Te felicit cu ocazia acestei frumoase sărbători, ziua ta de naștere, și îți doresc ca cele mai tainice dorințe să devină realitate. Fii mereu la fel de enigmatică, inteligentă, ambițioasă, așa cum te-am cunoscut! Să fii fericită, să ai parte de tot ce e mai bun în această lume.

Scumpa mea, îți doresc ca ziua ta de naștere să fie de neuitat. Soarele pe cer să lumineze numai pentru tine, oriunde m-aș afla să știi că tu ești mereu în inima mea. Îți doresc să nu te plictisești niciodată, atunci când eu nu sunt alături de tine. Să mă ierți, când mai greșesc, Fie ca toate dorințele tale să devină realitate. Vântul schimbărilor să bată doar în direcția faptelor bune. La mulți ani!

Iubita mea, astăzi este ziua ta de naștere. la mulți ani! Fie ca această zi să fie una dintre cele mai luminoase și fericite. Eu sunt gata să-ți îndeplinesc orice dorință. Vreau ca viața ta să fie plină de clipe extraordinare, să ne simțim mereu bine împreună, iar dragostea noastră să crească cu fiecare zi mai mult. La mulți ani!

Astăzi este o zi fericită în viața ta, iubita mea, este ziua ta de naștere. Vreau să știi că ceea ce-ți dorești tu, îmi doresc și eu și sunt alături de tine pentru a realiza totul împreună. Aș vrea să fac astfel ca tu să te simți mereu bine alături de mine, să-ți fie ușor, confortabil și să te simți în siguranță. Poți conta mereu pe mine. La mulți ani!

Iubita mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Tu strălucești, ochii tăi sclipesc de fericire. Îți doresc ca această stare să o simți mai des, dacă se poate – în fiecare zi. Fii fericită. Frumusețea ta, bunătatea și gingășia nu ți-o poate lua nimeni. La mulți ani!

De ziua ta de naștere, iubita mea, vreau să-ți spun că sunt cel mai fericit bărbat din lume, deoarece alături de mine este o adevărată comoară – inteligentă și frumoasă. Niciodată nu ne plictisim împreună, nu ne certăm, deoarece suntem cu adevărat îndrăgostiți. Te felicit, iubita mea. Îți doresc cu fiecare zi să devii tot mai fericită, să găsești motive pentru a zâmbi și să te bucuri de fiecare zi!