Urări de Ziua de Naștere pentru Nepoțică Mică | Mesaje Dulci

Găsește urări de ziua de naștere potrivite pentru nepoțica ta mică. Cele mai dulci și afectuoase mesaje pentru o zi specială.

Mică:

Mică
Micuța mea prințesă, draga mea nepoțică, să fie basmul prezent în viața ta, și să se întâmple minuni cât mai des posibil. Știu că toate visurile tale copilărești se vor împlini. Ești pentru mine o mare bucurie, încântare și dragoste. Vreau ca în viața ta să te aștepte succesul și să fie în jurul tău oameni dragi și loiali. Trăiește, fără a ști probleme, tristețe sau dezamăgiri. La mulți ani!

Draga mea nepoată, de ziua ta de naștere îți doresc să întâmpini fiecare răsărit cu bucurie! Fii inteligentă, frumoasă și cea mai bună nepoată! Nu te teme și nu regreta nimic, dar totodată nu te lăsa jignită și protejează-ți inima de cuceritori. Să fie întotdeauna loc pentru minuni în viața ta! Copila mea, cea mai bună fețiță din lume, pur și simplu fii fericită, indiferent de orice! La mulți ani!

Soarele meu, nepoata mea, de ziua ta de naștere îți doresc o viață plină de povești, magie, evenimente fericite, împlinirea tuturor dorințelor și viselor tale. Să ai multe aventuri interesante și momente frumoase. Să fie totul minunat și plin de bucurie în viața ta. Să fii frumoasă, inteligentă și plină de viață. Te îmbrățișez, prințesa mea! La mulți ani!

Nepoata noastră dragă, micuța prințesă! Crești de la o zi la alta! Zâmbetul tău este încântător! Îți doresc să fii mereu veselă, energică, sănătoasă și hotărâtă! Erorii din poveștile tale amuzante să-ți transforme povestea în realitate, și să-ți împlinească toate dorințele copilăriei! Să-ți strălucească în ochi soarele, bucuria și dragostea pentru viață. Fii fericită și iubită, micuța mea!

Dragă nepoată, astăzi strălucești și împodobești lumea, precum o floare delicată și minunată! Rămâi întotdeauna la fel de încântătoare, iar obrajii să-ți rămână roșii și ochii să-ți lumineze de fericire și așteptări minunate. Ești deja o domnișoară, dar totuși păstrează în sufletul tău încrederea în magie și puțină inocență copilăroasă, nu îmbătrâni niciodată sufletește și rămâi la fel de frumoasă și minunată! Cel mai important, fii cea mai fericită fată din lume. La mulți ani!

Dragă nepoată, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să zâmbești des, să fii fericită, să te bucuri de orice ți se întâmplă și să profiți de toate oportunitățile ce-ți apar în cale. Fie ca toate dorințele tale să se îndeplinească și cel mai important, fii sănătoasă! La mulți ani! Să știi că îmi ești dragă la infinit!

Scumpă nepoată, draga mea prințesă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ai devenit cu un an mai mare, deja ești domnișoară în toată firea! Îți doresc ca viața să-ți fie de poveste! Să ai mulți prieteni buni, flori aromate, jucării moi și multe dulciuri! La mulți ani!

Dragă nepoată, te felicit cu mult așteptata zi de naștere! Îți doresc multă fericire, noroc, bucurie! Să ai o viață interesantă și cu multe realizări. La mulți ani!

Dragă nepoată, felicitări cu prilejul zilei de naștere! Te adorăm, scumpa noastră! Vrem să te vedem sănătoasă, zâmbitoare, muncitoare și foarte curajoasă! Fie ca zâmbetul să nu dispară nicicând de pe chipul tău, fie ca dispoziția ta să fie mereu excelentă. Te iubim din toată inima, ÎNGERAȘUL NOSTRU! La mulți ani!