Mesaje de Ziua de Naștere pentru Nepoată Elevă | Felicitări Inspirative

Sărbătorește ziua de naștere a nepoatei tale care este și elevă cu mesaje de încurajare și iubire. Inspira-o pentru anii de studiu ce urmează.

Elevă:

Elevă
Într-o țară îndepărtată de rău și de suferință, unde trăiește numai binele și fericirea, odată sa născut o fetiță. Frumusețe de nedescris. Toți pur și simplu nu puteau să înceteze a o admira. Așa că, astăzi, această fetiță își sărbătorește ziua de naștere. Ziua de naștere în această țară, este ziua în care toate, dar absolut toate dorințele se îndeplinesc, atât timp cât crezi cu adevărat în asta. Îți voi dezvălui un secret, fetița despre care vorbesc, o cunosc foarte bine! Pentru că ești tu! Tu ești acea fericire mică, care astăzi sărbătorește ziua ei de naștere magică! Tu ești minunea la care este imposibil să privești fără un zâmbet! De ziua ta de naștere, îți doresc să te bucuri și să te distrezi cu adevărat. Pentru că nu există nimic mai bun în viață decât să îți amintești de amintirile copilăriei! La mulți ani prințesă!

O rază de soare a ieșit din orizont și a căzut pe pământ, anunțând începutul unei zile noi. O zi neobișnuită, specială. Pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, plină de suflet. Adevărată! Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele să zboare în sufletul tău ca niște fluturi. Să te conducă aceste vise spre tărâmuri luminoase și neștiute. Să fii însoțită pe acest drum de succes, răbdare, înțelegere de la prieteni și dragoste de la cei apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața drăgălașă tristețea și să nu găsești niciodată loc pentru tristețe în ochii tăi drăgăstoși! Fiecare moment, fiecare oră, fiecare zi și fiecare an pentru tine să fie unul de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, creează! La mulți ani cu ocazia sărbătorii tale! Cu ziua ta de naștere!

Astăzi, cea mai frumoasă și veselă fată sărbătorește ziua ei de naștere. Fata mea dragă, adevărata prietenă și pur și simplu o fată minunată. În această zi specială pentru tine, vreau să îți doresc ca tot ce visezi să devină realitate. Ca ochii tăi să nu cunoască niciodată lacrimi, poate doar de bucurie. Pe drumul tău să întâlnești doar prieteni adevărați, care nu te vor părăsi în vremuri grele. Vreau ca inima ta să nu cunoască niciodată invidie în viața de adult. Și să știi că nu ești singură, căci cu tine este îngerul păzitor, dăruit de ceruri. La mulți ani de ziua ta de naștere! Să-ți amintești de această zi pentru mult timp. Și când ești tristă, amintește-ți de ea și asta să te facă mai veselă! La mulți ani!

Iubita mea nepoțică, la mulți ani! Ești floarea mea frumoasă, bucuria și speranța bunicii tale. Crește frumoasă și fericită, fii întotdeauna îndrăgostită și iubită și să ai tot ceea ce îți dorești. Să nu te părăsească niciodată Îngerul tău Păzitor, iar tu să ai încredere în el și să vorbești mai des despre dorințele tale secrete și ele vor fi îndeplinite cu siguranță. Îți doresc fericire, dragă nepoțică!

Unei prințese gingașe, îi urez La mulți ani! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu puritate și dragoste. Astăzi să-ți fie dăruit tot ceea ce îți dorești de mult timp! Să-ți fie toate darurile plăcute și interesante! Îți doresc să sărbătorești această zi înconjurată de oamenii apropiați. Visează cu îndrăzneală și împlinește-ți dorințele în viață! Fii fericită!

Mica mea cireșică, dragă nepoțică! La mulți ani! Să strălucească soarele doar pentru tine astăzi, să cânte frumos păsărelele, iar prietenele să-ți aducă cadouri vii și dorite! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să reușești tot ce-ți propui! Drumul tău în viață să fie plin de fericire, iubire și prieteni loiali!

Draga mea, gingașa mea prințesă, la mulți ani! Să-ți împlinească viața toate visele copilăriei, să te înconjoare fericirea, să fie viața ta plină de bucurii, interesantă și bogată în evenimente! Să trăiască în inima ta dorința de a trăi frumos, a iubi și a savura viața la maxim. Ești tânără, frumoasă și ingenioasă. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Atunci când am aflat că te-ai născut, m-am bucurat împreună cu toți, dar nu am realizat cât de importantă vei fi pentru mine. Ai devenit pentru mine o parte a viitorului și prezentului meu, speranța mea și un bun prieten. Numai cu tine mă simt ca un copil și admir orice lucru mic. Ține minte că bunicul tău se gândește întotdeauna la tine și te iubește nespus de mult. La mulți ani, bucuria mea.

Când ma uit la tine, văd o reflexie a mea. Înțeleg că tu ești ceea pentru care a meritat să trăiesc această viață. Ești continuarea familiei noastre și ai o mare responsabilitate, deoarece dacă vei crește o persoană minunată, înseamnă că te-am crescut și am investit tot ce e mai bun în tine. La mulți ani, scumpă nepoțică!

Sufletul meu, nepoata mea! În această zi, ziua în care te-ai născut, vreau să-ți spun că locul tău în casa și în inima mea nu va fi niciodată ocupat de nimeni altcineva. Îmi cer scuze pentru observațiile mele frecvente, morala și plângerile mele. Nu te întrista atunci când încerc să te educ. Vreau doar să devii o persoană bună și fericită. Și vei deveni pentru că văd și știu asta. La mulți ani!

Draga mea nepoată, îți doresc ca pe parcursul întregii zile de naștere să nu ai niciun motiv să fii tristă sau dezamăgită. Să-ți fie toate cadourile așteptate și dorite, să fie delicioase toate prăjiturile, tortul cel mai trendy din internet și prietenii tăi să-ți ofere o dispoziție minunată, multe jocuri amuzante și o mulțime de amintiri frumoase până la următoarea zi de naștere. Te felicit, draga mea. La mulți ani!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care îți vor fi împlinite dorințele. Toți te iubesc și ca orice regină poți da ordine și poți fi capricioasă. Dar dacă nu toate dorințele tale nu se vor împlini, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe sărbători! Fii regina vieții tale și ca să nu te plictisești, organizează tot mai des petreceri. La mulți ani!

Scumpa noastră nepoțica, îți urăm “La mulți ani!” Este o mare bucurie că ai apărut pe această lume. Aduci bucurie atât ție cât și celor din jur. Să-ți aducă viața doar surprize plăcute, să ai întotdeauna alături prieteni de încredere. Alege-ți drumul și mergi înainte îndrăzneață. Noi întotdeauna te vom susține, în casa noastră vei găsi sfaturi înțelepte și ajutor. Fericire, iubire, strălucire! Fii fericită!

Dragă nepoțică! În această zi minunată, vrem să-ți urăm La Mulți Ani! Să crești frumoasă, inteligentă, să te bucuri de momentele plăcute în fiecare zi, să primești delicii, cadouri și îmbrățișări. Iar noi vom fi alături de tine, ne vom bucura de succesele tale, te vom susține și te vom iubi! Primește felicitările apropiaților: Cu ocazia zilei de naștere, draga noastră!

Prințesa noastră, în această zi importantă, caldă și plăcută, ai apărut pe lume tu, comoara noastră! Să-ți strălucească ochii de fericire, să nu-ți dispară zâmbetul de pe față, să fii înconjurată de fericire peste tot. Ești frumoasă și seducătoare, bună și veselă. Îți doresc ca viața ta să devină o poveste plină de flori și momente minunate, iar prietenii tăi, fideli și de încredere, să te înconjoare pretutindeni.

În această zi, te vei trezi foarte devreme, te vei duce tiptil la bucătărie și vei găsi cel mai frumos tort din univers. Iar cei dragi îți vor fi alături și se vor bucura cu tine de această zi. Îți doresc multă fericire. La mulți ani, dragă nepoată!

Există zile de poveste când totul se îndeplinește. Pe masa ta stau zeci de cadouri și dulciuri, în bucătărie – persistă arome care mai de care. Iar tu te privești în oglindă și te bucuri de ceea ce vezi. Vezi o mică prințesă! Îți doresc ca asemenea zile să aibă loc cât mai des în viața ta. La mulți ani, dragă nepoată!

Dragă nepoată, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! În această zi minunată îți urez multă dragoste, bunătate, succese la școală și multe alte reușite pe care ți le dorești. Fie ca bucuria acestei zile și a cadourilor primite să rămână cu tine toată viața. La mulți ani!

Te felicit cu această minunată zi din viața ta – ziua ta de naștere! Fie ca totul în viața ta să fie bine. Azi ai devenit cu un an mai mare, ești cu un pas mai aproape de viața matură. Îți doresc multă sănătate, fericire, iubire și o viață lungă. Întotdeauna să-i bucuri pe părinții tăi și pe cei dragi ție. La mulți ani!

Scumpă nepoată, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Primește cu recunoștință cele mai sincere urări de bine! Să fii sănătoasă, fericire, să fii plină de iubire și armonie. Ține minte că mereu te poți baza pe susținerea mea! La mulți ani, draga mea!

Fie ca toate zilele să-ți fie pline de cunoștințe și poftă de viață. Transformă toate ideile tale în realitate, draga mea nepoată. La mulți ani!

Ziua de Naștere este încă un motiv în plus să simți cât de unică și irepetabilă este viața! Fie ca toate zilele să-ți fie pline de surprize plăcute și să se îndeplinească toate visele.

Îți doresc viață frumoasă și intensă. Fie ca toate urările de bine primite să se adeverească și tu să ai parte de tot ce-ți dorești. Fii iubită, inspirată și înconjurată de oameni buni. La mulți ani, dragă nepoată.

Dragă nepoată, scumpă fetiță adorabilă și minunată ce ești, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu ești ca o stea strălucitoare pe cer, tu aduci bucurie și fericire. Îți doresc ca toate visele tale să se materializeze, ca zâmbetul să fie prezent pe chipul tău. Îți doresc prieteni buni alături, succese și multe realizări. Bunelul te așteaptă mereu în vizită, scumpa! La mulți ani!

Iată că ai devenit mai matură, dragă nepoată. Ai învățat să te înțelegi cu oamenii și să zâmbești în fața necazurilor. Suntem mîndri de tine. Meriți fericire și îți dorim să fii neapărat fericită.

Ești o nepoată minunată. Ești deșteaptă, muncitoare și cu un caracter tare blând, dar și puternic. Ești bucuria noastră, dar mai ales a părinților tăi. La mulți ani, draga noastră!

De ziua ta, îmi doresc atât de mult să exclam: „Deschide porțile lumii cu mâinile tale, cucerește-o cu zâmbetul tău și fie ca câmpia vieții tale să fie mereu înflorită și verde!”

Fie ca tot ce-ți dorești să se îndeplinească cât mai curând. Fii fericită, împlinită și înconjurată de noroc. La mulți ani, scumpă nepoată.