Urări Frumoase de Ziua de Naștere pentru Nepoată - Emoție și Iubire

Găsește urări frumoase de ziua de naștere pentru nepoată. Fă-o să simtă cât de mult este iubită cu mesajele noastre pline de emoție.

Frumoase:

Frumoase
Dragul nostru iepuraș, cea mai iubită scumpete din lume, la mulți ani! Să vină astăzi la ușa ta toate zânele drăgălașe și vrăjitorii buni și să înceapă în cinstea ta minuni vesele și povești frumoase! Îți doresc să vină în vizită la tine eroi din desene animate și să se joace și să te distreze până seara târziu. Îți doresc o mulțime de cadouri și zâmbete!

Ce bucuroasă sunt să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, drag nepot! Fie ca viața ta să fie minunată și plină de bucurii! Să întâlnești doar oameni buni, să te înconjori de bine, să te bucuri de tot ce ți se întâmplă și cel mai important, fie ca răul să te ocolească pe tine și pe cei dragi ție. La mulți ani, om minunat!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii binecuvântat în toate începuturile tale. Fie ca Îngerașul tău păzitor să te ocrotească de cele rele. Fie ca drumul tău în viață să fie plin de lumină și speranță, iar tot binele să fie atras în viața ta. La mulți ani!

La mulți ani cu ocazia zilei tale de naștere! Îți urez să ai multe momente de bucurie, dragoste reciprocă, prieteni loiali și oameni minunați în jurul tău. Îți doresc să îți îndeplinești toate dorințele, să te bucuri de grijă și căldură, să apreciezi grija familiei tale și fiecare moment din viața ta, să primești numai daruri dorite și să nu cedezi niciodată disperării.

La mulți ani de ziua ta de naștere! Ești frumoasă, inteligentă, genială și talentată! Ce poți dori pentru o fată atât de minunată? Rămâi întotdeauna așa, fii mereu pozitivă și într-o dispoziție excelentă. La mulți ani! Toate cele mai bune sunt înainte, fii fericită și sănătoasă!

La mulți ani, cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să ai un optimism nelimitat, să ai încredere în lucruri bune, bucurie în fiecare clipă, frumusețe și surprize plăcute! Să-ți fie sănătatea puternică întotdeauna și să fii înconjurată de oameni curajoși, deschiși și binevoitori. Să-ți fie viața așa cum îți dorești și nu altfel!

Oricare nu ar fi lecțiile vieții noi oricum credem în minuni. Și, suflându-ne încă o dată lumânarea de pe tortul de zi de naștere, sperăm că dorința noastră va fi îndeplinită. Și va fi îndeplinită neapărat, nu renunța și urmează-ți visul. Să cadă peste tine o tonă de fericire, un butoi de bogăție și să fii înconjurată de oceanul iubirii. La mulți ani!

La mulți ani cu ziua ta de naștere! Să se întâmple totul cel mai bine, să strălucească soarele puternic în orizontul tău! Îți doresc optimism, energie de viață, noi scopuri și realizarea lor! Sănătate puternică, spirit de luptă, în același timp, mai multă iubire reciprocă, delicatețe, amintiri bune și fericite!

La mulți ani, dragă cumnată, cu ocazia zilei tale de naștere! Să fie un an special cu noi speranțe și vise. Îți doresc să te bucuri de dragoste și lux fără griji sau tristețe. Să ai întotdeauna inima celor dragi aproape și mâini puternice ale prietenilor devotați să te susțină mereu.

La mulți ani, frumoasa mea cumnată! Ne dorim mereu ca dorințele noastre să se împlinească, dar când totul pare împotriva noastră, în final se primește cel mai bine. Să fie tot ce se întâmplă în viața ta un palat pentru evenimente și întâlniri importante. Nu te îngrijora dacă ceva nu merge bine, totul va fi mai bine decât ți-ai imaginat.

Astăzi este o zi deosebită, ziua ta de naștere, cumnată dragă. Să-ți aducă soarele căldură în această zi specială și să-ți împlinească cele mai arzătoare dorințe. Să-ți zboare visurile precum fluturii spre destinația lor. Aș vrea ca niciodată să nu se aștearnă nori pe ochii tăi blânzi și zâmbitori. Îți doresc ca fiecare moment din viața ta să fie fericit și să nu fie întunecat de tristețe sau situații neprevăzute. La mulți ani!

La mulți ani de ziua ta de naștere! Trăiește, înflorește, prosperă! Să fie totul în viața ta așa cum îți place! Fii tu însăți și fii fericită, indiferent de situație. Armonia sufletului este importantă pentru orice femeie! La mulți ani, draga mea, și tot ce e luminos, vesel și colorat să fie doar pentru tine!

La mulți ani! Să te bucuri de sărbătoare până cazi de oboseală, să te bucuri la maxim de această zi specială, să primești doar cadourile dorite, să cânți și să dansezi atât de tare încât copacii de sub fereastră să înflorească din nou! E păcat că astfel de mari sărbători au loc doar o dată pe an, așa că să-ți fie acestă zi un acumulator care să-ți ofere energie și sănătate bună încă pentru 12 luni!

În sfârșit a venit ziua ta de naștere și mă vei răsfăța cu un tort! Apoi, îți voi cânta o melodie și vei râde cu poftă! Îți doresc multe bucurii fără griji, surprize și cadouri! Să ai puține motive pentru discuții serioase! La mulți ani!

La mulți ani din toată inima, cu sufletul deschis îți urez să ai o zi de naștere minunată și strălucitoare! Să fie dansul stelelor astăzi numai pentru tine. Să ai zile și nopți magice și de neuitat înainte, iar lumea să-ți arate frumusețea ei unică. Îți doresc fericire nelimitată, iubire necondiționată, încredere nelimitată și noroc!

La mulți ani! Este o zi specială pentru noi toți, pentru că ești o persoană minunată care ne ajuti întotdeauna și ne arăți atenție. Îți doresc să avansezi cu încredere și curaj în viață. Să nu lași problemele să te oprească în atingerea obiectivelor tale. Să te bucuri de viață și să ai parte de multe clipe plăcute. Să ai o viață plină de muzică veselă, luminată și emoționantă.

La mulți ani! Vârsta ta este frumoasă, ești inteligentă, frumoasă, tânără, în același timp experimentată și muncitoare. Îți doresc ca în orice sărbătoare a vieții tale să fii iubită, respectată și sigură pe tine. Multe lucruri în viață au fost deja făcute, rămâne doar să te bucuri de experiența acumulată. Dar cât de multe sarcini și vise sunt încă înainte! Rămâi aceeași fetiță drăguță și veselă, fericită, amuzantă și visătoare.

Felicitări cu ocazia aniversării tale! Îți urez să rămâi mereu la fel de frumoasă, încântătoare și feminină. Să fii mereu în formă și să încânți pe toți cu frumusețea ta, ușurința și feminitatea ta neobișnuită. Și, cel mai important, să fii fericită!

La mulți ani cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc succes în toate începuturile, o stare de spirit excelentă, amintiri strălucitoare, împlinirea dorințelor, încredere în tine și avansare rapidă pe scara carierei, realizarea obiectivelor, prosperitate. De asemenea, îți doresc sănătate bună, energie, mai multe zâmbete sincere din partea celor din jur și sprijinul apropiaților. Să fie fiecare zi plină de armonie, fericire și căldură.

La mulți ani cu ocazia Zilei Tale de Naștere! Să fie următoarele 365 de zile plăcute și fericite pentru tine! Astăzi îți doresc să nu te plictisești și să ai parte de multe emoții pozitive. Să te înconjoare doar oameni pozitivi și prietenoși. Și în final: ai încredere în tine și în succesul tău și viața ta se va schimba imediat.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere! Să ți se împlinească toate visele copilăriei tale! Sa ai parte de sănătate, fericire, și mai multă atenție din partea familiei! Să-ți fie ușor să mergi înainte fără griji! Înaintea ta se află multe lucruri interesante, captivante și uimitoare! La multi ani!

Prințesă, la mulți ani! Copila mea, îți dorim să fii cea mai frumoasă și talentată. Îți dorim ca energia ta pozitivă să-i încarce și pe cei din jur. Să crești inteligentă și independentă. Te iubim!

Micul meu îngeraș! Ești atât de mică și totuși atât de matură! Îți doresc zile strălucitoare cu emoții incredibile. Știi că ne încarci pe toți cu energie pozitivă. La mulți ani!

A fi bunicul unei nepoate iubite este minunat. Împreună puteți petrece o zi frumoasă, puteți merge la pescuit, puteți face grătar sau puteți îngriji albinele din prisacă! Cât de multe emoții și bucurie sunt în stare să ofere momentele petrecute cu o persoană apropiată! Îți urez sărbători fericite de ziua de naștere a nepoatei, să fie mereu lângă tine și să îți aducă pozitivitate, dar să nu uite și de ea!

Într-o țară îndepărtată de rău și de suferință, unde trăiește numai binele și fericirea, odată sa născut o fetiță. Frumusețe de nedescris. Toți pur și simplu nu puteau să înceteze a o admira. Așa că, astăzi, această fetiță își sărbătorește ziua de naștere. Ziua de naștere în această țară, este ziua în care toate, dar absolut toate dorințele se îndeplinesc, atât timp cât crezi cu adevărat în asta. Îți voi dezvălui un secret, fetița despre care vorbesc, o cunosc foarte bine! Pentru că ești tu! Tu ești acea fericire mică, care astăzi sărbătorește ziua ei de naștere magică! Tu ești minunea la care este imposibil să privești fără un zâmbet! De ziua ta de naștere, îți doresc să te bucuri și să te distrezi cu adevărat. Pentru că nu există nimic mai bun în viață decât să îți amintești de amintirile copilăriei! La mulți ani prințesă!

O rază de soare a ieșit din orizont și a căzut pe pământ, anunțând începutul unei zile noi. O zi neobișnuită, specială. Pentru că astăzi te-ai născut tu. Frumoasă, încântătoare, bună, plină de suflet. Adevărată! Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele să zboare în sufletul tău ca niște fluturi. Să te conducă aceste vise spre tărâmuri luminoase și neștiute. Să fii însoțită pe acest drum de succes, răbdare, înțelegere de la prieteni și dragoste de la cei apropiați! Să nu-ți întunece niciodată fața drăgălașă tristețea și să nu găsești niciodată loc pentru tristețe în ochii tăi drăgăstoși! Fiecare moment, fiecare oră, fiecare zi și fiecare an pentru tine să fie unul de succes și fericit! Iubește, îndrăznește, creează! La mulți ani cu ocazia sărbătorii tale! Cu ziua ta de naștere!

Vreau să-ți spun că întotdeauna, nu doar de ziua ta de naștere, îți doresc din tot sufletul tot ce este mai bun! Dragoste, fericire, prieteni buni, evenimente strălucitoare, o dispoziție minunată, împlinirea tuturor planurilor și îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe! La mulți ani!

Astăzi este ziua de naștere a unei fetițe drăguțe și eu mă grăbesc să felicit micuța omagiată! Îți doresc, scumpa mea nepoțică, sănătate bună, să zâmbești cât mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Să fii înconjurată întotdeauna de flori, să se învârtă zâne și unicorni minunați, iar de pe cer să cadă stele și să-ți împlinească toate visele! La mulți ani, draga mea!

Atunci când am aflat că te-ai născut, m-am bucurat împreună cu toți, dar nu am realizat cât de importantă vei fi pentru mine. Ai devenit pentru mine o parte a viitorului și prezentului meu, speranța mea și un bun prieten. Numai cu tine mă simt ca un copil și admir orice lucru mic. Ține minte că bunicul tău se gândește întotdeauna la tine și te iubește nespus de mult. La mulți ani, bucuria mea.

Draga mea, gingașa mea prințesă, la mulți ani! Să-ți împlinească viața toate visele copilăriei, să te înconjoare fericirea, să fie viața ta plină de bucurii, interesantă și bogată în evenimente! Să trăiască în inima ta dorința de a trăi frumos, a iubi și a savura viața la maxim. Ești tânără, frumoasă și ingenioasă. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Mica mea cireșică, dragă nepoțică! La mulți ani! Să strălucească soarele doar pentru tine astăzi, să cânte frumos păsărelele, iar prietenele să-ți aducă cadouri vii și dorite! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să reușești tot ce-ți propui! Drumul tău în viață să fie plin de fericire, iubire și prieteni loiali!

Dragă nepoțică! Cu toată inima și cu mare bucurie mă grăbesc să te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc o viață minunată și fericită, plină de evenimente plăcute! Să fie fiecare zi nouă o sărbătoare cu daruri mult dorite. Ascultă-ți părinții iubiți și ei cu plăcere te vor îngriji, îți vor face daruri cu jucării interesante noi. Crește bună, frumoasă și înțeleaptă. Îți doresc mult succes și noroc.

Unei prințese gingașe, îi urez La mulți ani! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu puritate și dragoste. Astăzi să-ți fie dăruit tot ceea ce îți dorești de mult timp! Să-ți fie toate darurile plăcute și interesante! Îți doresc să sărbătorești această zi înconjurată de oamenii apropiați. Visează cu îndrăzneală și împlinește-ți dorințele în viață! Fii fericită!

Iubita mea nepoțică, la mulți ani! Ești floarea mea frumoasă, bucuria și speranța bunicii tale. Crește frumoasă și fericită, fii întotdeauna îndrăgostită și iubită și să ai tot ceea ce îți dorești. Să nu te părăsească niciodată Îngerul tău Păzitor, iar tu să ai încredere în el și să vorbești mai des despre dorințele tale secrete și ele vor fi îndeplinite cu siguranță. Îți doresc fericire, dragă nepoțică!

Dragă, iubită nepoțică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc cât mai multe zâmbete, fericire, bucurii zilnice, sănătate, inspirație, creativitate și succes în calea vieții. Amintește-ți întotdeauna că ai un sprijin puternic în spate din partea familiei și bunicii tale, care este gata să te ajute oricând! Mergi înainte și atinge orice scop stabilit. La mulți ani!

Dragă nepoată, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc tot binele din lume! Indiferent unde aș fi, gândul că am o nepoată dragă care mă sprijină în momentele grele încălzește inima mea. În această zi îți doresc să trăiești cu ușurință și libertate, așa cum îți dorești! Să fie viața ta armonioasă și plină de bucurie, să ai mereu împlinire și confort în casă. Să fii întotdeauna sănătoasă, tânără și atrăgătoare! La mulți ani!

Draga mea, îți urez La Mulți Ani! Ca o bunică pentru nepoată, ca o femeie pentru altă femeie, îți doresc fericire umană și feminină simplă. Să se împlinească toate dorințele tale neapărat și să se întâmple totul întotdeauna la timpul cel mai bun pentru tine. Iar eu voi răspunde la orice chemare a ta și voi veni întotdeauna în ajutor! La mulți ani!

Dragă nepoțică, de ziua ta de naștere îți doresc din tot sufletul să ai o viață liniștită, luminată de fericire, vești bune, confort acasă și pace sufletească. Să fii protejată de un înger păzitor de toate furtunile vieții. Să te ajute Dumnezeu să-ți împlinească toate dorințele. Știi că te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și totdeauna mă voi ruga pentru tine cu inima deschisă! La mulți ani!

Nepoțică dragă, iată că a sosit și ziua ta de naștere! Ești în centrul atenției, și sunt fericit că toți vor vedea cât de frumoasă, bună, extraordinară și cea mai minunată ești tu pentru noi! Îți doresc cele mai calde felicitări, cele mai strălucite evenimente, cele mai colorate emoții! Să ai sănătatea puternică, fericirea imensă și bunăstarea drept cei mai fideli prieteni. Zâmbește cât mai mult! La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, micuța mea! Astăzi ai devenit cu un an mai mare, ochii tăi par a fi stele, iar când zâmbești, e ca și cum soarele ar străluci mai puternic! Îți doresc să crești sănătoasă și veselă, să zâmbești întotdeauna și să nu plângi niciodată, să îți fie fiecare zi ca o poveste în care totul e minunat și magic. La mulți ani, copila mea dragă!

Micuța mea prințesă, draga mea nepoțică, să fie basmul prezent în viața ta, și să se întâmple minuni cât mai des posibil. Știu că toate visurile tale copilărești se vor împlini. Ești pentru mine o mare bucurie, încântare și dragoste. Vreau ca în viața ta să te aștepte succesul și să fie în jurul tău oameni dragi și loiali. Trăiește, fără a ști probleme, tristețe sau dezamăgiri. La mulți ani!

La mulți ani, micuța! Vreau să-ți urez o viață ca cea a unei prințese, iubita mea nepoțică. Să ai tot ce este mai bun, să te scalzi în dragostea noastră, admirația și cadourile noastre. Să reușești să te dezvolți într-o fată înțeleaptă și bună. Să te bucure și să te uimească tot ceea ce există în acestă lume. Urmează un drum sigur, crește în dragostea și credința lui Dumnezeu.

Astăzi văd că ochii tăi sunt strălucitori iar nasul simte deja mirosul cadourilor. La mulți ani, nepoțele! Farmecul acestei zile trece repede, așa că ține minte sentimentele de astăzi și retrăiește-le din nou. Fie ca dorințele pe care ți le pui astăzi să se îndeplinească fără întârziere. Reține bucuria acestei sărbători pentru totdeauna. La mulți ani!

Draga mea nepoată, adevărat înger primește din partea bunicul tău cele mai calde felicitări! Sunt fericit să fiu bunicul unei fetițe atât de frumoase, vesele, drăguțe și bune! Aș vrea să crești în siguranță, înconjurată de bucurie și de dragoste! Să nu te tulbure nimic! Să ai multe jucării, cărți, prieteni și activități interesante! Fii fericită, draga mea! La mulți anișori!

Dragă mea fetiță, pentru mine tu vei rămâne întotdeauna o micuță și iubită fetiță, indiferent de câți ani vei avea. Ești frumoasă, deșteaptă și o prințesă minunată. Să fie totul regesc în viața ta, trăiește bogat, fericit și sigură de tine. Zâmbește mai des, bucură-te de viață, apreciază-ți apropiații. Să ai cât mai mult pozitivism și noroc în viața ta, creează, iubește și progresează. La mulți ani!

De ziua de naștere, fiecarei persoană i se urează lucruri banale fără de care nu va fi fericit. Ție, dragă nepoată, îți urez și eu astfel de lucruri. Să treacă astăzi ziua ta puțin mai diferit ca celelalte. Să rămână în amintirea ta ca o dungă luminoasă multă vreme. Viața noastră nu este alcătuită doar din zile obișnuite, dar, din fericire, și din sărbători. Felicitări cu ziua de naștere! Fă viața ta mai strălucitoare! La mulți ani!

Dragă nepoțică, optimismul, simțul umorului și atitudinea combativă te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Ești în stare să oferi susținere și ajutor prin cuvinte și fapte. Îți doresc din toată inima să ai succese nemăsurate în tot ceea ce faci! Atinge cu viteza cosmică tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni devotați și oportunități strălucitoare! Să ți se înmâneze astăzi cheile de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea nepoată! Fie ca soarele să te încălzească mai special în această zi, să te umple de energie și bucurie! Hainele și ținuta ta să-ți sublinieze frumusețea și eleganța! Să ai realizări pe plan profesional și colegii tăi să organizeze o petrecere mare în cinstea ta! Să ai bani, să prosperi, să fii sănătoasă și norocoasă și tot ce-i mai bun să ți se întâmple ție! Te iubesc!

Draga și scumpa mea nepoată. Astăzi este o zi minunată, pentru că tu ai venit în această lume! La mulți ani! Mergi încrezătoare pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare clipă plăcută. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zămbete, armonie, prosperitate, prieteni sinceri și înțelegere în familie, îți doresc din suflet eu, bunica ta! La mulți ani!

Draga mea nepoată, La mulți ani! În această zi minunată, vreau să-ți doresc să știi întotdeauna ce vrei în viața asta și să obții acest lucru fără efort. Să ai mereu doar cei mai buni și mai demni prieteni lângă tine și, desigur, dragostea adevărată să arda mereu în inima ta bună. Să-ți împlinești visele, iar viața să-ți ofere cele mai dorite surprize zi de zi. Fii fericită zi de zi, draga mea nepoată! Bunicul tău te iubește.

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide