Urări de Ziua de Naștere pentru Nepoată Mare | Mesaje Inspirante

Colecție de urări de ziua de naștere pentru nepoată mare. Transmite-i încredere și inspirație printr-un mesaj special în această zi importantă.

Mare:

Mare
Cât de bine e, ușor pe inimă, când vezi cum nepoata, draga păpușică pe care ai îngrijit-o, căreia i-ai spus povești, a crescut atât de repede! Și s-a transformat într-o pasăre atât de strălucitoare și măiastră! Nu are nevoie să stea în colivie, are nevoie de un cer deschis, în care să respire liber, și înainte – o depărtare nesfârșită, în care se caută fericirea! De ziua ta de naștere îți doresc mulți ani, sănătate puternică, vânt favorabil și orice ai face, ține minte că cei dragi te iubesc din toată inima!

Nepoțică, a fi femeie este ușor și dificil în același timp, așa că dă dovadă de înțelepciune: unde e nevoie, arată-ți slăbiciunea rămânând totuși puternică și sigură pe tine. Găsește timp pentru tine: pentru relaxare, pasiuni și atunci vei fi întotdeauna iubită, interesantă, neîntrecută, dorită, tânără și atractivă! Îți doresc sănătate puternică, dragoste reciprocă sinceră și fericire feminină! La mulți ani!

Draga mea, îți urez La Mulți Ani! Ca o bunică pentru nepoată, ca o femeie pentru altă femeie, îți doresc fericire umană și feminină simplă. Să se împlinească toate dorințele tale neapărat și să se întâmple totul întotdeauna la timpul cel mai bun pentru tine. Iar eu voi răspunde la orice chemare a ta și voi veni întotdeauna în ajutor! La mulți ani!

Dragă nepoată, știi cât de mult te iubesc! Ai înflorit, te-ai maturizat frumos, ești o frumusețe și o fată cochetă! Din păcate, nu sunt o zână bună din povești, ci doar o bunică obișnuită, dar totuși îți doresc cât mai multe minuni să se întâmple în viața ta, să întâlnești un prinț cu un mercedes alb și toate problemele tale să se rezolve în mod magic! Fii înțeleaptă, frumoasă și cel mai important, fericită! La mulți ani!

Nepoțica mea iubită, nu sunt eu cea care trebuie să te învețe: ești mai înțeleaptă decât vârsta pe care o ai. Îți doresc fericire femenină simplă dar adevărată: să simți căldura, grija și atenția unui bărbat care te iubește, să rămâi sănătoasă, înfloritoare și mereu tânără, să te bucuri, să savurezi fiecare zi și să zâmbești! Ține minte că cel mai important este să-i îmbrățișezi, să-i săruți pe cei dragi și iubitori! La mulți ani!

Dragă nepoată, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc tot binele din lume! Indiferent unde aș fi, gândul că am o nepoată dragă care mă sprijină în momentele grele încălzește inima mea. În această zi îți doresc să trăiești cu ușurință și libertate, așa cum îți dorești! Să fie viața ta armonioasă și plină de bucurie, să ai mereu împlinire și confort în casă. Să fii întotdeauna sănătoasă, tânără și atrăgătoare! La mulți ani!

Dragă, iubită nepoțică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc cât mai multe zâmbete, fericire, bucurii zilnice, sănătate, inspirație, creativitate și succes în calea vieții. Amintește-ți întotdeauna că ai un sprijin puternic în spate din partea familiei și bunicii tale, care este gata să te ajute oricând! Mergi înainte și atinge orice scop stabilit. La mulți ani!

Draga mea nepoată, ai devenit o adevărată regină, îți doresc să-ți împlinești toate dorințele de ziua ta de naștere. Să fie fericirea prezentă în casa ta în fiecare zi! Să ai tot ce e mai bun în viață pentru a fi fericită, prieteni și prietene loiale, o iubire adevărată, surprize plăcute și noroc, sănătate puternică și o bună dispoziție! La mulți ani!

Scumpa și draga noastră nepoțică, în această zi vreau să-ți doresc putere de voință, tenacitate nesfârșită și sănătate de fier. Să te păzească un înger păzitor de neajunsuri, oferindu-ți șansa de a obține noi realizări și victorii. Să-ți împlinească viața toate dorințele, să fie pline de fericire, noroc și onoare pașii tăi. Să te protejeze și să te inspire cei mai devotați și sensibili oameni la realizări frumoase. La mulți ani!

De ziua de naștere, fiecarei persoană i se urează lucruri banale fără de care nu va fi fericit. Ție, dragă nepoată, îți urez și eu astfel de lucruri. Să treacă astăzi ziua ta puțin mai diferit ca celelalte. Să rămână în amintirea ta ca o dungă luminoasă multă vreme. Viața noastră nu este alcătuită doar din zile obișnuite, dar, din fericire, și din sărbători. Felicitări cu ziua de naștere! Fă viața ta mai strălucitoare! La mulți ani!

Dragă nepoțică, de ziua ta de naștere îți doresc din tot sufletul să ai o viață liniștită, luminată de fericire, vești bune, confort acasă și pace sufletească. Să fii protejată de un înger păzitor de toate furtunile vieții. Să te ajute Dumnezeu să-ți împlinească toate dorințele. Știi că te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și totdeauna mă voi ruga pentru tine cu inima deschisă! La mulți ani!

Nepoțică dragă, iată că a sosit și ziua ta de naștere! Ești în centrul atenției, și sunt fericit că toți vor vedea cât de frumoasă, bună, extraordinară și cea mai minunată ești tu pentru noi! Îți doresc cele mai calde felicitări, cele mai strălucite evenimente, cele mai colorate emoții! Să ai sănătatea puternică, fericirea imensă și bunăstarea drept cei mai fideli prieteni. Zâmbește cât mai mult! La mulți ani!

Draga mea nepoțică fie ca orice acțiune de a ta să fie sub vegherea și binecuvântarea lui Dumnezeu. Credința să te ajute în orice. Trăiește și bucură-te de viață: ea este scurtă. Să ai mereu speranța în inima ta și să ai un înger păzitor care să te ajute și să fie alături de tine. Îți doresc ca Dumnezeu să te iubească și să te apere, auzind rugăciunile și cererile tale. Îți doresc să ai pace și fericire în inima ta întotdeauna. La mulți ani!

Dragă mea fetiță, pentru mine tu vei rămâne întotdeauna o micuță și iubită fetiță, indiferent de câți ani vei avea. Ești frumoasă, deșteaptă și o prințesă minunată. Să fie totul regesc în viața ta, trăiește bogat, fericit și sigură de tine. Zâmbește mai des, bucură-te de viață, apreciază-ți apropiații. Să ai cât mai mult pozitivism și noroc în viața ta, creează, iubește și progresează. La mulți ani!

Dragă nepoțică, primește cele mai sincere și calde felicitări din partea bunicului de ziua ta de naștere! Fii o pasăre frumoasă liberă, sigură în forțele proprii. Să fie cerul destinului curat și senin, să strălucească soarele fericirii întotdeauna pentru tine! Plutește ușor și liber peste monotonia zilelor de lucru, atinge înălțimile fericirii, iubirii și recunoașterii! Ești demnă de asta, scumpa mea nepoată!

Nepoată dragă, să îți fie viața luminată ca o dimineață senină, strălucitoare ca o zi de vară senină și lipsită de griji ca în copilărie! Îți doresc să fii cea mai fericită și iubită mamă, soție și femeie! Să ți se împlinească toate visele, planurile să se realizeze, visele și speranțele să se îndeplinească! Să fii mereu dorită, iubită, și rămăi la fel de veselă, plină de viață, înfloritoare și impresionantă! La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, nu există cuvinte care să poată transmite dragostea și delicatețea mea. Nu există comori în lume pe care aș vrea să nu ți le ofer. Meriți tot ce e mai bun și îți doresc din suflet asta. Să reușești să împlinești strălucitor toate rolurile feminine care îți plac: mamă, soție, gospodină, fiică, soră, colegă, prietenă. Felicitări, draga mea! La mulți ani!

Nepoata mea dragă și scumpă, din tot sufletul, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca tot ce te înconjoară să fie plin de lumina bunătății, generozității și iubirii nesfârșite! Să ai parte de noroc nemaipomenit care să te conducă pe drumurile cele mai ușoare fără obstacole. O avalanșă de fericire să se reverse asupra ta! La mulți ani!

Nepoțică dragă, eu, ca un bunic iubitor, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi doresc ca viața ta să strălucească de fericire, zâmbete și inimi iubitoare. Nu pierde niciodată încrederea în tine și în cei din jurul tău. Să-ți strălucească ochii de la realizările tale, să rămână riduri pe obraji doar de la râs și zâmbete. Îți doresc ca viața ta să fie compusă din puzzle-uri colorate, dinamice și virtuoase, care să se potrivească ușor cu voința ta. La mulți ani!

Dragă nepoțică, în calitate de bunic și bărbat, îți spun sincer că astăzi ești fermecătoare. Să nu te întristeze faptul că ai mai adăugat un an în plus, deoarece este doar o cifră, o amintire că îți poți permite să te distrezi mai mult. Îți doresc să te bucuri de fiecare zi a vieții, soarta fericită și norocul întotdeauna să se întoarcă cu fața spre tine. Să ai o viață fericită! La mulți ani!

Nu există un om mai iubit decât nepoțica mea dragă. Îți doresc ca viața ta să fie în permanentă abundență, înconjurată de oameni loiali și dedicați. Fie ca grija, căldura inimii celor dragi să fie elementele care îți decorează viața. Nu există o persoană mai luminoasă și mai bună decât tine. Să ai parte de dragoste adevărată, problemele să te ocoleasă, viața să îți fie strălucitoare, plină de emoții și fericită. Păstrează frumusețea, delicatețea și umanitatea ta pentru mulți ani înainte! La mulți ani!

Astăzi, în calitate de bunică, îmi permit să îți spun cuvinte care vor da naștere la tot ce e mai bun din ceea ce se poate întâmpla în viața ta. Să fie toți oamenii care te întâlnesc pe drumul vieții tale un sprijin pentru tine, să fie toate evenimentele din viața ta un lanț de noroc, bogăție și fericire. La mulți ani!

Draga mea nepoată, în ziua nașterii tale îți doresc tot ce e mai bun. Să fie viața generoasă și soarta propice. Fiecare greutate pe care o întâlnești pe drumul tău să fie o lecție utilă, nu o dezamăgire amară. Să fii sănătoasă și veselă, să râzi și să te bucuri, să știi să găsești minunea chiar și într-o picătură de rouă. Multă fericire strălucitoare. La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, în viața fiecărui om există perioade când totul merge bine și totul merge cum trebuie, și alteori se întâmplă exact contrariul. De ziua ta de naștere, îți doresc ca acea perioadă minunată din viața ta să nu se încheie. Să se extindă zilele fericite și asupra întregii tale familii, astfel încât să te bucuri nu numai de propria ta fericire, ci și de fericirea celor dragi. La mulți ani!

Ca bunic, sunt uimit de frumusețea ta, inteligența și atitudinea ta serioasă față de viață. Mi-e plăcut să cred că poate am contribuit și eu puțin la acest lucru. Văd că ești o persoană bună, demnă și sper ca totul să decurgă bine pentru tine. La mulți ani, scumpă nepoată! Amintește-ți că întreaga ta familie te susține întotdeauna și se mândrește cu realizările tale. La mulți ani!

Draga mea nepoată, La mulți ani! În această zi minunată, vreau să-ți doresc să știi întotdeauna ce vrei în viața asta și să obții acest lucru fără efort. Să ai mereu doar cei mai buni și mai demni prieteni lângă tine și, desigur, dragostea adevărată să arda mereu în inima ta bună. Să-ți împlinești visele, iar viața să-ți ofere cele mai dorite surprize zi de zi. Fii fericită zi de zi, draga mea nepoată! Bunicul tău te iubește.

Draga și scumpa mea nepoată. Astăzi este o zi minunată, pentru că tu ai venit în această lume! La mulți ani! Mergi încrezătoare pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare clipă plăcută. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zămbete, armonie, prosperitate, prieteni sinceri și înțelegere în familie, îți doresc din suflet eu, bunica ta! La mulți ani!

Au fost vremuri când și bunica ta, era tânără, suplă și frumoasă… Astăzi văd în fața mea o fată bună, care cu siguranță va deveni o soție bună și o mamă iubitoare, cu o viață la fel de bună… De ziua ta de naștere, în acest eveniment atât de drag și plăcut, îți doresc să fii cu adevărat fericită! Să găsești dragostea și să o poți simți pe tot parcursul vieții tale! La mulți ani!

Astăzi îți urez La mulți ani, draga mea nepoată! Vreau să-ți spun, draga mea… Înaintea noastră se află un viitor sigur și bun iar în spatele nostru este trecutul plin cu amintiri luminoase care ne încălzesc inima… Astăzi, noi creăm atât viitorul, cât și trecutul, așa că vreau să-ți doresc să fii un specialist în toate, să știi să aduni în viața ta tot ce e mai bun din lume, dar cel mai valoros – dragostea, credința, bunătatea și speranța – păstrează-le în inimă și dăruiește-le celor dragi tie! La mulți ani!

Știi, astăzi nu doar tu primești cadouri. Cândva, în această zi, am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Și indiferent de tot ce am avut, cel mai important este să avem momente bune și pozitivitate. Cel mai important este că ești nepoata mea. Și astăzi te felicit din suflet și îți doresc să ai numai momente bune care vor lăsa amintiri plăcute și tot ce vrei tu însuți! Să se împlinească toate visele tale, iar planurile tale să se realizeze! La mulți ani!

În această zi minunată, când ai devenit puțin mai mare și continui să încânți pe toți cei din jur cu frumusețea și bucuria ta, îți doresc să rămâi la fel de bună, de sensibilă și să nu te descurajezi niciodată. De asemenea, îți doresc să-ți împlinești toate visele, să te ferești de toate eșecurile și pierderile. Îți mai doresc dragoste deschisă, curată și înțelegere completă. La mulți ani, nepoată dragă.

Dragă și scumpă nepoată de ziua ta de naștere, în primul rând îți doresc fericirea feminină simplă care transformă fiecare fată într-o regină, care ajută să nu îmbătrânești, ci să întinerești frumos, și care întotdeauna îți păstrează în inimă un spirit de primăvară! Felicitări cu ziua ta de naștere, frumoasa mea! Ai crescut atât de mult și acum trebuie să trăiești mult și fericit! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea nepoată! Fie ca soarele să te încălzească mai special în această zi, să te umple de energie și bucurie! Hainele și ținuta ta să-ți sublinieze frumusețea și eleganța! Să ai realizări pe plan profesional și colegii tăi să organizeze o petrecere mare în cinstea ta! Să ai bani, să prosperi, să fii sănătoasă și norocoasă și tot ce-i mai bun să ți se întâmple ție! Te iubesc!

Dragă nepoțică, optimismul, simțul umorului și atitudinea combativă te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Ești în stare să oferi susținere și ajutor prin cuvinte și fapte. Îți doresc din toată inima să ai succese nemăsurate în tot ceea ce faci! Atinge cu viteza cosmică tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni devotați și oportunități strălucitoare! Să ți se înmâneze astăzi cheile de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

Draga mea nepoată! Îți urez La mulți ani! Îmi doresc ca viața ta să fie plină de surprize plăcute, clipe și evenimente fericite. Să fii iubită, fericită și, cel mai important, sănătoasă și energică. Să ai mereu obiective care te duc înainte. Eu sunt mereu aici, amintește-ți asta întotdeauna și nu ezita să ceri ajutorul meu! Fii fericită!

Dragă nepoțică, la mulți ani! Îți doresc să ai o viață de vis, strălucitoare și frumoasă! Îți doresc mult noroc, realizări mari și îndeplinirea tuturor planurilor tale! Să-ți reușească totul, să ai succes în carieră, relații și în viața profesională! Să fii frumoasă, dragă, de succes și impresionantă! Să ne uimești cu frumusețea ta, profunzimea ta și cu realizările tale incredibile în toate domeniile vieții! Fii fericită!

Rândunica mea, iubita și prețioasa mea nepoțică, îți urez cu tot sufletul la mulți ani, micuța mea! Vei rămâne întotdeauna pentru mine un copil drag, cel mai apropiat om. Aș dori să rămâi pentru mulți ani la fel de frumoasă, tânără, veselă și energică. Să ai în jur numai oameni credincioși, inediți și cei mai buni. Să ai parte de fericire, draga mea! La mulți ani!

Draga noastră nepoată, în această zi minunată, îți dorim să te bucuri de complimente și urări sincere. Să ai noroc în tot ceea ce faci, să-ți fie sortite numai întâmplări plăcute și să întâlnești o persoană sinceră, iubitoare și atentă alături de care să-ți petreci viața. La mulți ani și fericire!

Dragă nepoată, de când ai venit pe lume, viața noastră s-a înseninat și s-a îmbogățit. Ești speranța și sprijinul nostru. Dorim ca în viața ta să ai succes și totul să fie armonios și frumos. Să primești atât de multe cadouri încât să nu poți să le numeri și să ai alături numai oameni devotați. Sigur, nu uita să-ți pui dorințe în această zi, ele vor fi neapărat îndeplinite. La mulți ani!

Nepoțica noastră dragă, îngerul nostru! Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere și îți dorim să primești tot ceea ce-ți dorești în fiecare zi. Să ai alături un înger păzitor care să-ți îndeplinească toate dorințele și să te protejeze de orice probleme. Să ai prieteni loiali și adevărați care să nu te părăsească niciodată iar inima ta să bată de fericire din dragoste reciprocă. Viața ta să fie o poveste! La mulți ani, nepoțica noastră iubită!

Draga mea nepoată, fie ca flacăra fericirii și a bucuriei din ochii tăi să nu se stingă niciodată, să te lumineze toate stelele din univers. Fie ca fiecare zi să-ți coloreze zâmbetul. Să ai mari realizări în viață, să apreciezi fiecare clipă și să înaintezi spre perfecțiune. Îți doresc să-ți înfrumusețezi casa cu râsul tău, cu realizările tale, cu emoțiile tale strălucitoare. Să nu cunoască niciodată inima ta tristețe sau dezamăgiri. La mulți ani!

Dragă nepoată, la mulți ani! Să îți fie viața adultă plină de lumină, colorată, fericită și de succes! Să ți se împlinească planurile și să-ți împlinești visele copilăriei! Îți dorim să-ți urmezi drumul, să întâlnești oamenii tăi și să găsești oportunități acolo unde alții le ratează. Fii o fetiță activă, optimistă și înțeleaptă, puternică și o personalitate neobișnuită, fii nepoțica noastră iubită! Te îmbrățișăm și te iubim mult!

Dragă nepoată! Îți urăm La Mulți Ani cu ocazia celei mai importante sărbători din viața ta, ziua de naștere! Îți dorim să îndeplinești orice scop, să ai parte de bucurii, fericire, echilibru sufletesc și mai multe întâlniri călduroase cu rudele. Trăiește ușor și ia totul din viață, căci tu ești cea mai bună pentru noi și meriți fericirea!

În familia noastră iubim sărbătorile, mai ales ziua ta de naștere, draga mea nepoțică. Și chiar dacă devenim cu toții mai în vârstă cu un an, acest an îl trăim în dragoste și grijă tot mai mare unul pentru celălalt. La mulți ani! Fii o adevărată zână. Să se îndrăgostească oricine te întâlnește în calea sa și să îți devină prieten loial pentru totdeauna. Rezolvă toate greutățile ușor și bucură-te de fiecare zi. La mulți ani!

Fiecare zi de naștere este o nouă pagină din istoria ta. Amintindu-ne de prima ta zi de naștere, ne mirăm cât de repede au trecut anii. Ne dorim să ne întoarcem în fiecare an, în fiecare zi, pentru a prelungi bucuria comunicării cu tine. Vrem să ținem minte pentru totdeauna primele cuvinte și succesele tale, înțelepciunea ta. Cu ocazia zilei de naștere, draga mea primește cele mai calde urări. Ești cel mai valoros cadou din viața noastră. La mulți ani!

Dragă noastră nepoțică, la mulți ani! Casa noastră devine mai luminată atunci când vii în vizită! Îți dorim ca viața ta să fie la fel de luminată de soare cum ești tu însăți! Îți dorim curaj și determinare atunci când alegi calea vieții. Să îți reușească ușor și bine toate planurile, să ai ajutor din partea colegilor și a prietenilor când ai nevoie. Fii sigură că bunica și bunicul îți vor fi mereu alături în orice!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care îți vor fi împlinite dorințele. Toți te iubesc și ca orice regină poți da ordine și poți fi capricioasă. Dar dacă nu toate dorințele tale nu se vor împlini, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe sărbători! Fii regina vieții tale și ca să nu te plictisești, organizează tot mai des petreceri. La mulți ani!

Dragă nepoată, cu fiecare zi lumea din jurul tău se schimbă, iar atitudinea ta față de multe lucruri nu mai este la fel ca înainte. Te schimbi și tu împreună cu ea. Numai sentimentele noastre față de tine rămân aceleași. Tu, cel mai important, să știi că cei mai loiali și dedicați prieteni trăiesc în familia ta. Noi suntem adăpostul și malul tău lin. La mulți ani! Ești cea mai bună! Și suntem cei mai norocoși că faci parte din viața noastră!

Draga mea nepoată, astăzi ești frumoasă ca niciodată, pentru că astăzi este ziua ta de naștere! Și chiar dacă ești deja o doamnă, pentru noi ești întotdeauna micuța noastră nepoată, un înger delicat care face viața noastră minunată și o umple de sens! Fii fericită și iubită, oferă lumii și celor din jur căldura inimii tale bune, primește doar cele mai bune și valoroase cadouri de la viață. Și să fie fiecare zi o adevărată sărbătoare! La mulți ani, draga noastră!

Dragă nepoată, în această zi minunată te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc emoții pozitive în viață, atenție de la cei dragi ție, mult spor și noroc în tot ce vrei să obții! Fii mereu așa de specială ca și astăzi. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide