În basmele vechi, dragostea, bogăția, fericirea și tot felul de minuni le aparțineau fetelor bune și delicate, inteligente, amabile și frumoase… în general, tot ce este cel mai frumos este destinat nepoatei mele! Fie ca dorința mea să se împlinească astăzi de ziua ei de naștere și viața ei să fie o poveste adevărată, să nu întâlnească monștri și obstacole pe drumul spre fericire! Fii fericită, nepoțică! Să ai o soartă ca în poveste, multă dragoste și noroc!

Dragă și scumpă nepoată de ziua ta de naștere, în primul rând îți doresc fericirea feminină simplă care transformă fiecare fată într-o regină, care ajută să nu îmbătrânești, ci să întinerești frumos, și care întotdeauna îți păstrează în inimă un spirit de primăvară! Felicitări cu ziua ta de naștere, frumoasa mea! Ai crescut atât de mult și acum trebuie să trăiești mult și fericit! La mulți ani!

Draga și iubita mea nepoată, astăzi este o zi importantă pentru tine – ziua ta de naștere! Și asta înseamnă că vei uimi pe toți cu noi victorii și realizări, pentru că ești întotdeauna demnă de admirație. Îți doresc să fii cea mai frumoasă, înțeleaptă, atrăgătoare și simpatică. Să ai tot ce-i bun și frumos din tot ce-ți dorești. La mulți ani!

Dragă nepoțică, mă grăbesc să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Tu ești o rază de lumină și blândețe! Fii mereu așa, bucură-ne cu bunătatea ta. Îți doresc ca drumul tău prin viață să fie luminos și plin de speranță. Să întâlnești oameni frumoși în cale. La mulți ani!