Mesaje de Ziua de Naștere pentru Nepoată de la Bunică și Bunic

Colecție de urări de ziua de naștere pentru nepoată, de la bunică și bunel. Îmbrățișează dragostea neprețuită dintre generații cu mesaje deosebite.

de la Bunică și Bunic:

de la Bunică și Bunic
Dragă nepoată! Îți urăm La Mulți Ani cu ocazia celei mai importante sărbători din viața ta, ziua de naștere! Îți dorim să îndeplinești orice scop, să ai parte de bucurii, fericire, echilibru sufletesc și mai multe întâlniri călduroase cu rudele. Trăiește ușor și ia totul din viață, căci tu ești cea mai bună pentru noi și meriți fericirea!

Draga noastră nepoată, în această zi minunată, îți dorim să te bucuri de complimente și urări sincere. Să ai noroc în tot ceea ce faci, să-ți fie sortite numai întâmplări plăcute și să întâlnești o persoană sinceră, iubitoare și atentă alături de care să-ți petreci viața. La mulți ani și fericire!

Scumpa noastră nepoțica, îți urăm “La mulți ani!” Este o mare bucurie că ai apărut pe această lume. Aduci bucurie atât ție cât și celor din jur. Să-ți aducă viața doar surprize plăcute, să ai întotdeauna alături prieteni de încredere. Alege-ți drumul și mergi înainte îndrăzneață. Noi întotdeauna te vom susține, în casa noastră vei găsi sfaturi înțelepte și ajutor. Fericire, iubire, strălucire! Fii fericită!

La mulți ani, draga noastră. Fiecare zi în care ne bucuri, să deschidă pentru tine lumea minunată și să-ți povestească o poveste nouă. Și când vei crește, privind albumul cu poze, vei vedea că întotdeauna a fost lângă tine o familie care a avut și are grijă de tine, vei vedea bucuria și fericirea noastră fără margini că tu ești cu noi. Să știi, întotdeauna vom fi împreună, scumpa noastră nepoată.

Dragă nepoțică! În această zi minunată, vrem să-ți urăm La Mulți Ani! Să crești frumoasă, inteligentă, să te bucuri de momentele plăcute în fiecare zi, să primești delicii, cadouri și îmbrățișări. Iar noi vom fi alături de tine, ne vom bucura de succesele tale, te vom susține și te vom iubi! Primește felicitările apropiaților: Cu ocazia zilei de naștere, draga noastră!

Dragă nepoată, cu fiecare zi lumea din jurul tău se schimbă, iar atitudinea ta față de multe lucruri nu mai este la fel ca înainte. Te schimbi și tu împreună cu ea. Numai sentimentele noastre față de tine rămân aceleași. Tu, cel mai important, să știi că cei mai loiali și dedicați prieteni trăiesc în familia ta. Noi suntem adăpostul și malul tău lin. La mulți ani! Ești cea mai bună! Și suntem cei mai norocoși că faci parte din viața noastră!

Astăzi este ziua ta regală, ziua în care îți vor fi împlinite dorințele. Toți te iubesc și ca orice regină poți da ordine și poți fi capricioasă. Dar dacă nu toate dorințele tale nu se vor împlini, nu te îngrijora, în viața ta vor mai fi multe sărbători! Fii regina vieții tale și ca să nu te plictisești, organizează tot mai des petreceri. La mulți ani!

Prințesa noastră, în această zi importantă, caldă și plăcută, ai apărut pe lume tu, comoara noastră! Să-ți strălucească ochii de fericire, să nu-ți dispară zâmbetul de pe față, să fii înconjurată de fericire peste tot. Ești frumoasă și seducătoare, bună și veselă. Îți doresc ca viața ta să devină o poveste plină de flori și momente minunate, iar prietenii tăi, fideli și de încredere, să te înconjoare pretutindeni.

Dragă noastră nepoțică, la mulți ani! Casa noastră devine mai luminată atunci când vii în vizită! Îți dorim ca viața ta să fie la fel de luminată de soare cum ești tu însăți! Îți dorim curaj și determinare atunci când alegi calea vieții. Să îți reușească ușor și bine toate planurile, să ai ajutor din partea colegilor și a prietenilor când ai nevoie. Fii sigură că bunica și bunicul îți vor fi mereu alături în orice!

Fiecare zi de naștere este o nouă pagină din istoria ta. Amintindu-ne de prima ta zi de naștere, ne mirăm cât de repede au trecut anii. Ne dorim să ne întoarcem în fiecare an, în fiecare zi, pentru a prelungi bucuria comunicării cu tine. Vrem să ținem minte pentru totdeauna primele cuvinte și succesele tale, înțelepciunea ta. Cu ocazia zilei de naștere, draga mea primește cele mai calde urări. Ești cel mai valoros cadou din viața noastră. La mulți ani!

Draga mea nepoată, astăzi ești frumoasă ca niciodată, pentru că astăzi este ziua ta de naștere! Și chiar dacă ești deja o doamnă, pentru noi ești întotdeauna micuța noastră nepoată, un înger delicat care face viața noastră minunată și o umple de sens! Fii fericită și iubită, oferă lumii și celor din jur căldura inimii tale bune, primește doar cele mai bune și valoroase cadouri de la viață. Și să fie fiecare zi o adevărată sărbătoare! La mulți ani, draga noastră!

În familia noastră iubim sărbătorile, mai ales ziua ta de naștere, draga mea nepoțică. Și chiar dacă devenim cu toții mai în vârstă cu un an, acest an îl trăim în dragoste și grijă tot mai mare unul pentru celălalt. La mulți ani! Fii o adevărată zână. Să se îndrăgostească oricine te întâlnește în calea sa și să îți devină prieten loial pentru totdeauna. Rezolvă toate greutățile ușor și bucură-te de fiecare zi. La mulți ani!

Dragă nepoată, la mulți ani! Să îți fie viața adultă plină de lumină, colorată, fericită și de succes! Să ți se împlinească planurile și să-ți împlinești visele copilăriei! Îți dorim să-ți urmezi drumul, să întâlnești oamenii tăi și să găsești oportunități acolo unde alții le ratează. Fii o fetiță activă, optimistă și înțeleaptă, puternică și o personalitate neobișnuită, fii nepoțica noastră iubită! Te îmbrățișăm și te iubim mult!

Draga mea nepoată, fie ca flacăra fericirii și a bucuriei din ochii tăi să nu se stingă niciodată, să te lumineze toate stelele din univers. Fie ca fiecare zi să-ți coloreze zâmbetul. Să ai mari realizări în viață, să apreciezi fiecare clipă și să înaintezi spre perfecțiune. Îți doresc să-ți înfrumusețezi casa cu râsul tău, cu realizările tale, cu emoțiile tale strălucitoare. Să nu cunoască niciodată inima ta tristețe sau dezamăgiri. La mulți ani!

Nepoțica noastră dragă, îngerul nostru! Te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere și îți dorim să primești tot ceea ce-ți dorești în fiecare zi. Să ai alături un înger păzitor care să-ți îndeplinească toate dorințele și să te protejeze de orice probleme. Să ai prieteni loiali și adevărați care să nu te părăsească niciodată iar inima ta să bată de fericire din dragoste reciprocă. Viața ta să fie o poveste! La mulți ani, nepoțica noastră iubită!

Dragă nepoată, cu ocazia zilei tale de naștere, în ciuda agitației și pregătirilor, ne dorim să îți dedicăm fiecare minut al acestei zile pentru a te face să simți sprijinul, iubirea și prețuirea noastră. Fii regina fiecărei zile. Să nu te găsească niciodată singurătatea și tristețea, căci zâmbetul tău le va alunga mereu. La mulți ani!

Dragă nepoată, astăzi strălucești și împodobești lumea, precum o floare delicată și minunată! Rămâi întotdeauna la fel de încântătoare, iar obrajii să-ți rămână roșii și ochii să-ți lumineze de fericire și așteptări minunate. Ești deja o domnișoară, dar totuși păstrează în sufletul tău încrederea în magie și puțină inocență copilăroasă, nu îmbătrâni niciodată sufletește și rămâi la fel de frumoasă și minunată! Cel mai important, fii cea mai fericită fată din lume. La mulți ani!

Nepoata noastră dragă, micuța prințesă! Crești de la o zi la alta! Zâmbetul tău este încântător! Îți doresc să fii mereu veselă, energică, sănătoasă și hotărâtă! Erorii din poveștile tale amuzante să-ți transforme povestea în realitate, și să-ți împlinească toate dorințele copilăriei! Să-ți strălucească în ochi soarele, bucuria și dragostea pentru viață. Fii fericită și iubită, micuța mea!

Dragă nepoată, de când ai venit pe lume, viața noastră s-a înseninat și s-a îmbogățit. Ești speranța și sprijinul nostru. Dorim ca în viața ta să ai succes și totul să fie armonios și frumos. Să primești atât de multe cadouri încât să nu poți să le numeri și să ai alături numai oameni devotați. Sigur, nu uita să-ți pui dorințe în această zi, ele vor fi neapărat îndeplinite. La mulți ani!

Dragă nepoțică, felicitări cu prilejul zilei de naștere! Să știi că noi mereu te așteptăm în vizită și ușile casei noastre sunt întotdeauna deschise pentru tine. Îți promitem să îți fim alături necondiționat. Îți dorim succese în carieră, sănătate și fericire. La mulți ani!

Dragă nepoată, felicitări cu prilejul zilei de naștere! Te adorăm, scumpa noastră! Vrem să te vedem sănătoasă, zâmbitoare, muncitoare și foarte curajoasă! Fie ca zâmbetul să nu dispară nicicând de pe chipul tău, fie ca dispoziția ta să fie mereu excelentă. Te iubim din toată inima, ÎNGERAȘUL NOSTRU! La mulți ani!

Scumpă nepoată, fie ca viața să-ți fie asemeni pietrelor prețioase: iubirea să fie așa intensă ca culoarea rubinului, fericirea să se oglindească așa cum un briliant, inimioara să-ți fie de cristal, iar mâinile de aur. La mulți ani, fericirea noastră!

Scumpă nepoțică, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Omenirea este minunată, dar tu cu apariția ta pe lume, ai făcut-o și mai frumoasă, blândă și luminoasă. Să crești mare, inteligentă și să ai curaj pentru toate visele tale. La mulți ani!