Felicitări de Ziua de Naștere pentru Nepoată de la Bunică | Mesaje Dulci

Găsește felicitarea perfectă de ziua de naștere pentru nepoată de la bunică. Spune-i 'La mulți ani' într-un mod care să o încânte și să îi aducă zâmbetul pe față.

de la Bunică:

de la Bunică
Cât de bine e, ușor pe inimă, când vezi cum nepoata, draga păpușică pe care ai îngrijit-o, căreia i-ai spus povești, a crescut atât de repede! Și s-a transformat într-o pasăre atât de strălucitoare și măiastră! Nu are nevoie să stea în colivie, are nevoie de un cer deschis, în care să respire liber, și înainte – o depărtare nesfârșită, în care se caută fericirea! De ziua ta de naștere îți doresc mulți ani, sănătate puternică, vânt favorabil și orice ai face, ține minte că cei dragi te iubesc din toată inima!

Nepoțică, a fi femeie este ușor și dificil în același timp, așa că dă dovadă de înțelepciune: unde e nevoie, arată-ți slăbiciunea rămânând totuși puternică și sigură pe tine. Găsește timp pentru tine: pentru relaxare, pasiuni și atunci vei fi întotdeauna iubită, interesantă, neîntrecută, dorită, tânără și atractivă! Îți doresc sănătate puternică, dragoste reciprocă sinceră și fericire feminină! La mulți ani!

Mica mea cireșică, dragă nepoțică! La mulți ani! Să strălucească soarele doar pentru tine astăzi, să cânte frumos păsărelele, iar prietenele să-ți aducă cadouri vii și dorite! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, să reușești tot ce-ți propui! Drumul tău în viață să fie plin de fericire, iubire și prieteni loiali!

Nepoata mea dragă, mic îngeraș, la mulți ani! Să crești fericită, să nu te grăbești să crești mare, copilăria ta este o perioadă magică de fericire fără griji. Te iubesc, comoara mea mică, îți promit că întotdeauna te voi proteja, îngriji și voi fi mereu alături de tine. Să aibă grijă de tine un înger păzitor și să-ți împlinească toate dorințele. La mulți ani, micuța mea!

Astăzi este ziua de naștere a unei fetițe drăguțe și eu mă grăbesc să felicit micuța omagiată! Îți doresc, scumpa mea nepoțică, sănătate bună, să zâmbești cât mai des, să nu plângi niciodată și să fii o adevărată prințesă. Să fii înconjurată întotdeauna de flori, să se învârtă zâne și unicorni minunați, iar de pe cer să cadă stele și să-ți împlinească toate visele! La mulți ani, draga mea!

Nepoțica mea este cea mai bună și mai luminată fetiță de pe planeta Pământ. Astăzi este ziua ei de naștere și vreau să-i urez sănătate și fericire. Să se îndeplinească tot ceea ce a planificat și să-și împlinească toate visele. La mulți ani, draga mea floricică!

Când ma uit la tine, văd o reflexie a mea. Înțeleg că tu ești ceea pentru care a meritat să trăiesc această viață. Ești continuarea familiei noastre și ai o mare responsabilitate, deoarece dacă vei crește o persoană minunată, înseamnă că te-am crescut și am investit tot ce e mai bun în tine. La mulți ani, scumpă nepoțică!

Draga mea, gingașa mea prințesă, la mulți ani! Să-ți împlinească viața toate visele copilăriei, să te înconjoare fericirea, să fie viața ta plină de bucurii, interesantă și bogată în evenimente! Să trăiască în inima ta dorința de a trăi frumos, a iubi și a savura viața la maxim. Ești tânără, frumoasă și ingenioasă. Păstrează fiecare clipă, bucură-te de momentele de fericire și succes!

Draga mea nepoată, ai devenit o adevărată regină, îți doresc să-ți împlinești toate dorințele de ziua ta de naștere. Să fie fericirea prezentă în casa ta în fiecare zi! Să ai tot ce e mai bun în viață pentru a fi fericită, prieteni și prietene loiale, o iubire adevărată, surprize plăcute și noroc, sănătate puternică și o bună dispoziție! La mulți ani!

Dragă nepoțică! Cu toată inima și cu mare bucurie mă grăbesc să te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc o viață minunată și fericită, plină de evenimente plăcute! Să fie fiecare zi nouă o sărbătoare cu daruri mult dorite. Ascultă-ți părinții iubiți și ei cu plăcere te vor îngriji, îți vor face daruri cu jucării interesante noi. Crește bună, frumoasă și înțeleaptă. Îți doresc mult succes și noroc.

Unei prințese gingașe, îi urez La mulți ani! Frumusețea ta orbește, ochii tăi strălucesc cu puritate și dragoste. Astăzi să-ți fie dăruit tot ceea ce îți dorești de mult timp! Să-ți fie toate darurile plăcute și interesante! Îți doresc să sărbătorești această zi înconjurată de oamenii apropiați. Visează cu îndrăzneală și împlinește-ți dorințele în viață! Fii fericită!

Vreau să-ți spun că întotdeauna, nu doar de ziua ta de naștere, îți doresc din tot sufletul tot ce este mai bun! Dragoste, fericire, prieteni buni, evenimente strălucitoare, o dispoziție minunată, împlinirea tuturor planurilor și îndeplinirea celor mai arzătoare dorințe! La mulți ani!

Dragă nepoată! Cândva am fost tânără, ca tine, și mi se părea și mie că întreaga lume e deschisă și așteaptă să vin să o schimb în mai bine și să iau fericirea mea! Și știi, așa e! E doar nevoie să apreciem fiecare clipă, să ținem în inimile noastre dragoste nestinsă pentru cei dragi și să ne amintim că viața e prea rapidă ca să ne permitem să ne întristăm din cauza nimicurilor! De ziua ta de naștere, draga mea nepoată, îți doresc fericire imensă! Să îți zâmbească norocul și să te indrume îngerii pe calea cea dreaptă!

Iubita mea nepoțică, la mulți ani! Ești floarea mea frumoasă, bucuria și speranța bunicii tale. Crește frumoasă și fericită, fii întotdeauna îndrăgostită și iubită și să ai tot ceea ce îți dorești. Să nu te părăsească niciodată Îngerul tău Păzitor, iar tu să ai încredere în el și să vorbești mai des despre dorințele tale secrete și ele vor fi îndeplinite cu siguranță. Îți doresc fericire, dragă nepoțică!

Dragă, iubită nepoțică! Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere și îți doresc cât mai multe zâmbete, fericire, bucurii zilnice, sănătate, inspirație, creativitate și succes în calea vieții. Amintește-ți întotdeauna că ai un sprijin puternic în spate din partea familiei și bunicii tale, care este gata să te ajute oricând! Mergi înainte și atinge orice scop stabilit. La mulți ani!

Dragă nepoată, cu ocazia zilei de naștere, îți doresc tot binele din lume! Indiferent unde aș fi, gândul că am o nepoată dragă care mă sprijină în momentele grele încălzește inima mea. În această zi îți doresc să trăiești cu ușurință și libertate, așa cum îți dorești! Să fie viața ta armonioasă și plină de bucurie, să ai mereu împlinire și confort în casă. Să fii întotdeauna sănătoasă, tânără și atrăgătoare! La mulți ani!

Nepoțica mea iubită, nu sunt eu cea care trebuie să te învețe: ești mai înțeleaptă decât vârsta pe care o ai. Îți doresc fericire femenină simplă dar adevărată: să simți căldura, grija și atenția unui bărbat care te iubește, să rămâi sănătoasă, înfloritoare și mereu tânără, să te bucuri, să savurezi fiecare zi și să zâmbești! Ține minte că cel mai important este să-i îmbrățișezi, să-i săruți pe cei dragi și iubitori! La mulți ani!

Dragă nepoată, știi cât de mult te iubesc! Ai înflorit, te-ai maturizat frumos, ești o frumusețe și o fată cochetă! Din păcate, nu sunt o zână bună din povești, ci doar o bunică obișnuită, dar totuși îți doresc cât mai multe minuni să se întâmple în viața ta, să întâlnești un prinț cu un mercedes alb și toate problemele tale să se rezolve în mod magic! Fii înțeleaptă, frumoasă și cel mai important, fericită! La mulți ani!

Draga mea, îți urez La Mulți Ani! Ca o bunică pentru nepoată, ca o femeie pentru altă femeie, îți doresc fericire umană și feminină simplă. Să se împlinească toate dorințele tale neapărat și să se întâmple totul întotdeauna la timpul cel mai bun pentru tine. Iar eu voi răspunde la orice chemare a ta și voi veni întotdeauna în ajutor! La mulți ani!

Fetița mea iubită, nepoțica mea dragă, la mulți ani! Fii veselă ca un izvor, ușoară ca o pasăre, delicată ca o floare. Să întâlnești numai zâne în viața ta, care să te răsfețe cu cele mai prețioase daruri: minte, sănătate, noroc, frumusețe. Să-ți rămână fericirea în suflet, iar bunătatea să se înflorească în el. La mulți ani!

De ziua de naștere, fiecarei persoană i se urează lucruri banale fără de care nu va fi fericit. Ție, dragă nepoată, îți urez și eu astfel de lucruri. Să treacă astăzi ziua ta puțin mai diferit ca celelalte. Să rămână în amintirea ta ca o dungă luminoasă multă vreme. Viața noastră nu este alcătuită doar din zile obișnuite, dar, din fericire, și din sărbători. Felicitări cu ziua de naștere! Fă viața ta mai strălucitoare! La mulți ani!

Dragă nepoțică, de ziua ta de naștere îți doresc din tot sufletul să ai o viață liniștită, luminată de fericire, vești bune, confort acasă și pace sufletească. Să fii protejată de un înger păzitor de toate furtunile vieții. Să te ajute Dumnezeu să-ți împlinească toate dorințele. Știi că te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și totdeauna mă voi ruga pentru tine cu inima deschisă! La mulți ani!

Scumpa și draga noastră nepoțică, în această zi vreau să-ți doresc putere de voință, tenacitate nesfârșită și sănătate de fier. Să te păzească un înger păzitor de neajunsuri, oferindu-ți șansa de a obține noi realizări și victorii. Să-ți împlinească viața toate dorințele, să fie pline de fericire, noroc și onoare pașii tăi. Să te protejeze și să te inspire cei mai devotați și sensibili oameni la realizări frumoase. La mulți ani!

Draga mea nepoțică fie ca orice acțiune de a ta să fie sub vegherea și binecuvântarea lui Dumnezeu. Credința să te ajute în orice. Trăiește și bucură-te de viață: ea este scurtă. Să ai mereu speranța în inima ta și să ai un înger păzitor care să te ajute și să fie alături de tine. Îți doresc ca Dumnezeu să te iubească și să te apere, auzind rugăciunile și cererile tale. Îți doresc să ai pace și fericire în inima ta întotdeauna. La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, micuța mea! Astăzi ai devenit cu un an mai mare, ochii tăi par a fi stele, iar când zâmbești, e ca și cum soarele ar străluci mai puternic! Îți doresc să crești sănătoasă și veselă, să zâmbești întotdeauna și să nu plângi niciodată, să îți fie fiecare zi ca o poveste în care totul e minunat și magic. La mulți ani, copila mea dragă!

Micuța mea prințesă, draga mea nepoțică, să fie basmul prezent în viața ta, și să se întâmple minuni cât mai des posibil. Știu că toate visurile tale copilărești se vor împlini. Ești pentru mine o mare bucurie, încântare și dragoste. Vreau ca în viața ta să te aștepte succesul și să fie în jurul tău oameni dragi și loiali. Trăiește, fără a ști probleme, tristețe sau dezamăgiri. La mulți ani!

La mulți ani, micuța! Vreau să-ți urez o viață ca cea a unei prințese, iubita mea nepoțică. Să ai tot ce este mai bun, să te scalzi în dragostea noastră, admirația și cadourile noastre. Să reușești să te dezvolți într-o fată înțeleaptă și bună. Să te bucure și să te uimească tot ceea ce există în acestă lume. Urmează un drum sigur, crește în dragostea și credința lui Dumnezeu.

Astăzi văd că ochii tăi sunt strălucitori iar nasul simte deja mirosul cadourilor. La mulți ani, nepoțele! Farmecul acestei zile trece repede, așa că ține minte sentimentele de astăzi și retrăiește-le din nou. Fie ca dorințele pe care ți le pui astăzi să se îndeplinească fără întârziere. Reține bucuria acestei sărbători pentru totdeauna. La mulți ani!

Dragă mea fetiță, pentru mine tu vei rămâne întotdeauna o micuță și iubită fetiță, indiferent de câți ani vei avea. Ești frumoasă, deșteaptă și o prințesă minunată. Să fie totul regesc în viața ta, trăiește bogat, fericit și sigură de tine. Zâmbește mai des, bucură-te de viață, apreciază-ți apropiații. Să ai cât mai mult pozitivism și noroc în viața ta, creează, iubește și progresează. La mulți ani!

Nepoata mea dragă și scumpă, din tot sufletul, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca tot ce te înconjoară să fie plin de lumina bunătății, generozității și iubirii nesfârșite! Să ai parte de noroc nemaipomenit care să te conducă pe drumurile cele mai ușoare fără obstacole. O avalanșă de fericire să se reverse asupra ta! La mulți ani!

Nepoată dragă, să îți fie viața luminată ca o dimineață senină, strălucitoare ca o zi de vară senină și lipsită de griji ca în copilărie! Îți doresc să fii cea mai fericită și iubită mamă, soție și femeie! Să ți se împlinească toate visele, planurile să se realizeze, visele și speranțele să se îndeplinească! Să fii mereu dorită, iubită, și rămăi la fel de veselă, plină de viață, înfloritoare și impresionantă! La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, nu există cuvinte care să poată transmite dragostea și delicatețea mea. Nu există comori în lume pe care aș vrea să nu ți le ofer. Meriți tot ce e mai bun și îți doresc din suflet asta. Să reușești să împlinești strălucitor toate rolurile feminine care îți plac: mamă, soție, gospodină, fiică, soră, colegă, prietenă. Felicitări, draga mea! La mulți ani!

Draga mea nepoată, de ziua ta de naștere îți doresc să întâmpini fiecare răsărit cu bucurie! Fii inteligentă, frumoasă și cea mai bună nepoată! Nu te teme și nu regreta nimic, dar totodată nu te lăsa jignită și protejează-ți inima de cuceritori. Să fie întotdeauna loc pentru minuni în viața ta! Copila mea, cea mai bună fețiță din lume, pur și simplu fii fericită, indiferent de orice! La mulți ani!

Nu există un om mai iubit decât nepoțica mea dragă. Îți doresc ca viața ta să fie în permanentă abundență, înconjurată de oameni loiali și dedicați. Fie ca grija, căldura inimii celor dragi să fie elementele care îți decorează viața. Nu există o persoană mai luminoasă și mai bună decât tine. Să ai parte de dragoste adevărată, problemele să te ocoleasă, viața să îți fie strălucitoare, plină de emoții și fericită. Păstrează frumusețea, delicatețea și umanitatea ta pentru mulți ani înainte! La mulți ani!

Draga și scumpa mea nepoată. Astăzi este o zi minunată, pentru că tu ai venit în această lume! La mulți ani! Mergi încrezătoare pe drumul tău, iubește-te și bucură-te de fiecare clipă plăcută. Viața este scurtă și frumoasă, bucură-te de ea! Sănătate, zămbete, armonie, prosperitate, prieteni sinceri și înțelegere în familie, îți doresc din suflet eu, bunica ta! La mulți ani!

Dragă nepoțică, la mulți ani! Îți doresc să ai o viață de vis, strălucitoare și frumoasă! Îți doresc mult noroc, realizări mari și îndeplinirea tuturor planurilor tale! Să-ți reușească totul, să ai succes în carieră, relații și în viața profesională! Să fii frumoasă, dragă, de succes și impresionantă! Să ne uimești cu frumusețea ta, profunzimea ta și cu realizările tale incredibile în toate domeniile vieții! Fii fericită!

Draga mea nepoată! Îți urez La mulți ani! Îmi doresc ca viața ta să fie plină de surprize plăcute, clipe și evenimente fericite. Să fii iubită, fericită și, cel mai important, sănătoasă și energică. Să ai mereu obiective care te duc înainte. Eu sunt mereu aici, amintește-ți asta întotdeauna și nu ezita să ceri ajutorul meu! Fii fericită!

Dragă nepoțică, optimismul, simțul umorului și atitudinea combativă te ajută să treci peste momentele dificile din viață. Ești în stare să oferi susținere și ajutor prin cuvinte și fapte. Îți doresc din toată inima să ai succese nemăsurate în tot ceea ce faci! Atinge cu viteza cosmică tot ceea ce îți dorești! Îți doresc bani și faimă, dragoste și noroc, prieteni devotați și oportunități strălucitoare! Să ți se înmâneze astăzi cheile de la ușa numită FERICIRE! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea nepoată! Fie ca soarele să te încălzească mai special în această zi, să te umple de energie și bucurie! Hainele și ținuta ta să-ți sublinieze frumusețea și eleganța! Să ai realizări pe plan profesional și colegii tăi să organizeze o petrecere mare în cinstea ta! Să ai bani, să prosperi, să fii sănătoasă și norocoasă și tot ce-i mai bun să ți se întâmple ție! Te iubesc!

Dragă și scumpă nepoată de ziua ta de naștere, în primul rând îți doresc fericirea feminină simplă care transformă fiecare fată într-o regină, care ajută să nu îmbătrânești, ci să întinerești frumos, și care întotdeauna îți păstrează în inimă un spirit de primăvară! Felicitări cu ziua ta de naștere, frumoasa mea! Ai crescut atât de mult și acum trebuie să trăiești mult și fericit! La mulți ani!

În basmele vechi, dragostea, bogăția, fericirea și tot felul de minuni le aparțineau fetelor bune și delicate, inteligente, amabile și frumoase… în general, tot ce este cel mai frumos este destinat nepoatei mele! Fie ca dorința mea să se împlinească astăzi de ziua ei de naștere și viața ei să fie o poveste adevărată, să nu întâlnească monștri și obstacole pe drumul spre fericire! Fii fericită, nepoțică! Să ai o soartă ca în poveste, multă dragoste și noroc!

În această zi minunată, când ai devenit puțin mai mare și continui să încânți pe toți cei din jur cu frumusețea și bucuria ta, îți doresc să rămâi la fel de bună, de sensibilă și să nu te descurajezi niciodată. De asemenea, îți doresc să-ți împlinești toate visele, să te ferești de toate eșecurile și pierderile. Îți mai doresc dragoste deschisă, curată și înțelegere completă. La mulți ani, nepoată dragă.

Sufletul meu, nepoata mea! În această zi, ziua în care te-ai născut, vreau să-ți spun că locul tău în casa și în inima mea nu va fi niciodată ocupat de nimeni altcineva. Îmi cer scuze pentru observațiile mele frecvente, morala și plângerile mele. Nu te întrista atunci când încerc să te educ. Vreau doar să devii o persoană bună și fericită. Și vei deveni pentru că văd și știu asta. La mulți ani!

Nepoțica mea dragă, în viața fiecărui om există perioade când totul merge bine și totul merge cum trebuie, și alteori se întâmplă exact contrariul. De ziua ta de naștere, îți doresc ca acea perioadă minunată din viața ta să nu se încheie. Să se extindă zilele fericite și asupra întregii tale familii, astfel încât să te bucuri nu numai de propria ta fericire, ci și de fericirea celor dragi. La mulți ani!

Draga mea nepoată, îți doresc ca pe parcursul întregii zile de naștere să nu ai niciun motiv să fii tristă sau dezamăgită. Să-ți fie toate cadourile așteptate și dorite, să fie delicioase toate prăjiturile, tortul cel mai trendy din internet și prietenii tăi să-ți ofere o dispoziție minunată, multe jocuri amuzante și o mulțime de amintiri frumoase până la următoarea zi de naștere. Te felicit, draga mea. La mulți ani!

Draga mea nepoată, în ziua nașterii tale îți doresc tot ce e mai bun. Să fie viața generoasă și soarta propice. Fiecare greutate pe care o întâlnești pe drumul tău să fie o lecție utilă, nu o dezamăgire amară. Să fii sănătoasă și veselă, să râzi și să te bucuri, să știi să găsești minunea chiar și într-o picătură de rouă. Multă fericire strălucitoare. La mulți ani!

Astăzi, în calitate de bunică, îmi permit să îți spun cuvinte care vor da naștere la tot ce e mai bun din ceea ce se poate întâmpla în viața ta. Să fie toți oamenii care te întâlnesc pe drumul vieții tale un sprijin pentru tine, să fie toate evenimentele din viața ta un lanț de noroc, bogăție și fericire. La mulți ani!

Soarele meu, nepoata mea, de ziua ta de naștere îți doresc o viață plină de povești, magie, evenimente fericite, împlinirea tuturor dorințelor și viselor tale. Să ai multe aventuri interesante și momente frumoase. Să fie totul minunat și plin de bucurie în viața ta. Să fii frumoasă, inteligentă și plină de viață. Te îmbrățișez, prințesa mea! La mulți ani!

Rândunica mea, iubita și prețioasa mea nepoțică, îți urez cu tot sufletul la mulți ani, micuța mea! Vei rămâne întotdeauna pentru mine un copil drag, cel mai apropiat om. Aș dori să rămâi pentru mulți ani la fel de frumoasă, tânără, veselă și energică. Să ai în jur numai oameni credincioși, inediți și cei mai buni. Să ai parte de fericire, draga mea! La mulți ani!

Fiecare zi de naștere este o nouă pagină din istoria ta. Amintindu-ne de prima ta zi de naștere, ne mirăm cât de repede au trecut anii. Ne dorim să ne întoarcem în fiecare an, în fiecare zi, pentru a prelungi bucuria comunicării cu tine. Vrem să ținem minte pentru totdeauna primele cuvinte și succesele tale, înțelepciunea ta. Cu ocazia zilei de naștere, draga mea primește cele mai calde urări. Ești cel mai valoros cadou din viața noastră. La mulți ani!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide