Mesaje scurte de LA MULȚI ANI pentru mama

Ziua de naștere a mamei este o sărbătoare importantă. Mamei este primit să-i dorim sănătate, viață lungă și frumoasă. Vezi lista de felicitări scurte pregătite special pentru această zi deosebită.

Scurte:

Scurte
Mămica mea dragă, cu ocazia zilei de naștere îți doresc să ai parte în fiecare zi de o minune, bucurii nemărginite și multă dragoste. La mulți ani!

Mămica mea, astăzi este ziua ta de naștere. Eu îți doresc ca niciodată să nu apară nori de tristețe pe cerul fericirii tale, să pășești sigură pe drumul succesului și al norocului. La mulți ani!

Mami, azi e ziua ta. Felicitări! Îți doresc să rămâi mereu o femeie frumoasă, grijulie, indulgentă, bună. viața să-ți ofere în fiecare zi câte un motiv de bucurie, deoarece meriți asta cu adevărat. La mulți ani!

Mămico, de ziua ta îți doresc să rămâi mereu așa frumoasă și bună ca o regină și să trăiești corespunzător acestui statut. Tu meriți asta din plin. Ești regina noastră. La mulți ani!

Mămică dragă, de ziua ta îți doresc tot ce e mai bun în această lume. Să fie mereu liniște și pace în jurul tău și în sufletul tău bun. Fii fericită, iubită mamă. La mulți ani!

Mamă, îți doresc să trăiești fericită, fără lacrimi și tristețe. Să ai mereu dispoziției bună și multe oportunități de a te bucura cu adevărat. La mulți ani, mămică bună!

Mămico, de ziua ta îți doresc să strălucești mai tare decât soarele, să fii mai frumoasă decât cea mai minunată floare de pe planetă. Îți urez multă sănătate, răbdare. inspirație și bucurie. La mulți ani!

Astăzi aș vrea să-ți dăruiesc toate florile din lume, în toate culorile. Tu ești unică, extraordinară, cea mai iubită mămică. La mulți ani! Fii fericită!

Îți doresc să nu te îmbolnăvești niciodată, să rămâi mereu frumoasă la chip și la suflet. La mulți ani, mami!

La mulți ani, mama! Om drag, îți doresc să pășești mereu pe drumul vieții asemeni unei albini ce zboară printre cele mai frumoase flori. Multă fericire îți urez mămica, sănătate și să zâmbești cât mai des.

La mulți ani, mami! Îți doresc să fii mereu înconjurată de dragoste și grijă, viața ta să fie colorată în cele mai frumoase nuanțe.

Îți doresc, mamă, să strălucești ca un soare – oriunde și oricând. Nici o tristețe să nu-ți poată fura zâmbetul de pe buze. Mami, fii mereu sănătoasă, energică și fericită. La mulți ani!

Fie ca fericirea să-ți bată la ușă. Zâmbetul mereu să-ți lumineze chipul, iar iubirea să-și facă domiciliu în inima ta. La mulți ani, mămico!

Mămică dragă, îți doresc să ai mereu cer senin deasupra capului, să te scalzi în razele soarelui. Să fii fericită, iubită, împlinită. În sufletul său mereu să fie liniște și pace. La mulți ani!

Îți urez să fii cea mai iubită, plină de viață, zâmbitoare și frumoasă. La mulți ani, mămica mea!