Mesaje de ziua de naștere pentru MAMA de la copii

Astăzi este ziua de naștere a MAMEI. Copiii sunt cea mai mare bogăție a ei. Urează-i «La mulți ani!» din tot sufletul și alte cuvinte pline de dragoste și recunoștință de ziua de naștere a mamei.

de la Copii:

de la Copii
Scumpa, draga, iubita noastră mămică, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim multă sănătate, răbdare și bunăstare. Să trăiești încă mulți ani fericiți. Fie ca inima ta bună, iubitoare, să nu cunoască clipe de nefericire și tristețe. Mâinile tale care ne îmbrățișează călduros de fiecare dată, să nu fie niciodată obosite. Ochii tăi să nu verse lacrimi. Noi te iubim enorm. Îți mulțumim pentru grija și dragostea ce ne-o oferi. La mulți ani!

Draga și scumpa noastră mamă, îți mulțumim pentru că ne-ai dat viață, că ne iubești necondiționat. Tu încerci de fiecare dată să ne înțelegi și să ne ajuți. Ești cea mai bună mamă și un adevărat prieten pentru noi. Din toată inima îți urăm astăzi multă sănătate, răbdare, să trăiești fericită. Noi vom face tot posibilul ca tu să te mândrești cu copii tăi. La mulți ani!

Draga noastră mămică, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Tu ești cel mai important om din viața noastră, ești susținerea noastră, speranța și alinarea. Tu ne inspiri la fapte mari. Îți dorim, draga noastră, să fii mereu fericită. Rămâi la fel de minunată cum te știm. Bucură-te de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Dragă mămică, la mulți ani! Rămâi la fel de grijulie, frumoasă, înțelegătoare și înțeleaptă. Fii sănătoasă, scumpa noastră. Îți urăm ca pe drumul vieții să nu întâlnești obstacole greu de trecut, fiecare zi să-ți aducă câte un motiv de bucurie. Noi te iubim și apreciem enorm. La mulți ani!

La mulți ani, dragă mămică. Îți doresc să rămâi mereu la fel de bună, frumoasă, enigmatică, energică, înțeleaptă. Mamă, tu ești extraordinară. Îți doresc ca viața ta să fie la fel de veselă, interesantă, strălucitoare. Îți urez multă sănătate, puteri, inspirație și armonie. În fiecare perioadă a anului, pe orice timp, tu să fii iubită și fericită.

Iubită mamă, te felicit cu prilejul zilei de naștere. Îți dorim ca fericirea să facă parte din viața ta, să ți se îndeplinească toate visurile, să atingi culmile succesului. Fie care zi să-ți aducă noi motive de bucurie. tu ești pentru noi cea mai bună, te iubim și te respectăm. La mulți ani!

Draga, gingașa noastră mămică, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Tu ne-ai dat aripi, ne-ai învățat să credem în forțele noastre. Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi. Ești o ființă extraordinară. Îți dorim să fii sănătoasă, să te bucuri mereu de surprize din partea celor dragi. În casa ta mereu să fie armonie și pace, la fel și în suflet. La mulți ani!

Mamă, tu nu doar ne-ai dăruit viață, dar ne-ai făcut-o să fie mai frumoasă. Te iubim foarte mult, iar de ziua ta de naștere îți dorim tot ce e mai bun în această lume, fericire, dragoste, bunăstare, noroc, inspirație, belșug și bucurii. În familie să fie mereu armonie și înțelegere. La mulți ani!

Draga noastră mamă, te felicităm cu prilejul zilei de naștere. Scumpa noastră, tu ești cea mai minunată, din toată inima îți dorim ca în viața ta să nu cunoști vreme posomorâtă, indiferent de timpul de afară, în sufletul tău să fie mereu spre și bună dispoziție. Fii sănătoasă, fericită și iubită. La mulți ani!

Dragă mamă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Noi îți dorim sincer să zâmbești mai des, să te bucuri de fiecare zi din viața ta, să te simți extraordinar și să ai dispoziție bună. Fie ca orice ai face să aibă succes răsunător, iar tu să fii cea mai fericită. La mulți ani!

Scumpă mamă, fiecare dimineață, îți doresc să înceapă cu un zâmbet, să te trezești știind că totul este bine, că cei dragi sunt sănătoși, iar tu ești încă plină de energie și poftă de viață. Îți urez să ai parte de surprize frumoase. Problemele să te ocolească, supărările la fel, iar tristețea să nu găsească drumul spre inima ta. La mulți ani!

Noi știm că mama este cel mai scump om din lume, dar facem foarte puțin pentru ca ea să zâmbească mai des. Se spun atât de multe cuvinte frumoase în adresa ei, sunt filmate filme, pictate tablouri în cinstea ei. Totuși, eu vreau să spun astăzi cele mai importante cuvinte. Mulțumesc. Iartă-mă. Te iubesc. La mulți ani, mamă!

Dragă mămică, te felicităm cu prilejul zilei de naștere, dorim să știi că te iubim și apreciem foarte mult. Tu ne oferi grijă, suport și căldură. Nu există pe această lume un om mai bun ca tine. Rămâi mereu tânără, frumoasă și fericită. La mulți ani!

Eu te iubesc și te apreciez enorm, frumoasa mea, scumpa mea mămică. Îți dorim să te simți mereu extraordinar, să te bucuri de respectul și recunoștința celor din jur. Să îți meargă bine în toate, să ai doar surprize frumoase, iar oamenii dragi să-ți fie mereu aproape. La mulți ani!

Dragă mamă, te felicităm cu ocazia frumoasei aniversări. Din toată inima, noi copii tăi îți dorim să trăiești încă mulți ani fericiți, să pășești sigură pe drumul vieții. Te iubim și te respectăm. La mulți ani!