La mulți ani MAMA! Mesaje de ziua de naștere din partea FIICEI

Astăzi este ziua de naștere a mamei tale. Fiecare fiică îi dorește doar binele mamei ei, zile fericite, cer senin și ani mulți de viață. În colecția de felicitări pregătite mai jos găsești mesaje originale și deosebite.

de la Fiică:

de la Fiică
Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ani mulți de fericire, sănătate, bucurie și împlinire! Îți mulțumesc pentru viață și pentru tot ce mi-ai oferit de-a lungul anilor. Fie ca viața să te răsplătească înmiit pentru toată bunătatea pe care o emani și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ai făcut. Te iubesc, scumpa mea! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea mămică! Îți urez ca îngerașul tău păzitor mereu să aibă grijă de tine și să te vegheze oriunde nu ai fi! Îți doresc ca zilele să îți fie pline de iubire și momente plăcute!

Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca fericirea să fie cuvântul cheie în viața ta! Îți urez să fii iubită, apreciată, stimată și să fii mereu acolo unde îți dorești! La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele tale să se îndeplinească, îți urez ca gândurile tale să devină realitate. Să ai parte de o viață intensă, frumoasă și plină de evenimente plăcute. Să știi că te iubesc la infinit și îți sunt mega recunoscătoare pentru toată grija ta de pretutindeni. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă fericire, bucurie și împlinire! Tu ești raza mea de soare, inspirația și viața mea! Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi și îți doresc ca Bunul Dumnezeu să te răsplătească înmiit. La mulți ani!

Scumpa mea mămica, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii iubită, apreciată și admirată! Fie ca toate bucuriile lumii să se îndrepte spre tine și să-ți facă viața colorată și intensă! Te iubesc!

Scumpă mamă, îți doresc ca inimioara ta să bată în ritmul fericirii! Să fii mereu sănătoasă, voioasă și dornică de viață! Să ai prieteni adevărați alături și colegi respectuoși! Să știi că eu te admir extrem de mult și îmi doresc să-mi fii necondiționat aproape. La mulți ani!

Scumpă mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca ochișorii tăi mereu să emane fericire și bucurie! Să fii sănătoasă și mereu admirată pentru ceea ce faci! La mulți ani!

Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca zâmbetul să fie mereu prezent pe chipul tău, fie ca viața să îți fie plină de oportunități cu ajutorul cărora să îți realizezi toate visele. La mulți ani, scumpa mea!

Scumpa mea mamă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Nu există cuvinte care să exprime toată admirația și iubirea ce ți-o port! Fie ca viața ta să fie la fel de frumoasă și minunată ca tine. La mulți ani!

Scumpa mea mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, fericire, împlinire și bucurie infinită! Să știi că te iubesc mult și apreciez toate eforturile pe care le faci ca eu să fiu bine. Îmi doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze și cu armonie în suflet. Sunt recunoscătoare universului că anume tu ești mama mea! Te iubesc și îți urez un sincer la mulți ani!

Cât de des auzim cuvintele precum că mama este cea mai scumpă și dragă ființă, și cât de rar, totuși, îi aducem zâmbetul pe buze. Scumpă mamă, orice nu aș face în această viață, oricum va fi puțin ca să te răsplătesc pentru grija și dragostea ta. Astăzi vreau să îți spun că te iubesc la infinit și îți mulțumesc pentru toate. La mulți ani, draga mea!

Te iubesc la infinit, scumpă mamă! De ziua ta, îți urez să-mi fii sănătoasă și voioasă! Să fii binecuvântată cu zile multe și însorite! Să ai parte de tot ce îți dorești și să știi că ești cea mai bună mamă din univers! Sunt o norocoasă că te am. La mulți ani!

Mămica mea dragă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Toată tandrețea din lume trăiește în sufletul tău! Atenția, dragostea, grija și tot ce simt eu pentru tine sunt niște picături, în comparație cu ceea ce mi-ai oferit tu pe parcursul anilor. Tu ești un exemplu de bunătate, frumusețe ireală și cumsecădenie cum rar se întâlnește. La mulți ani, draga mea! Să îmi fii mereu sănătoasă și frumoasă!

Cel mai bun cadou unei mame este un comportament demn și frumos din partea fiicei, iar apoi flori și urări de bine! Draga mea mamă, sper că ești mândră de mine și că nu te-am dezamăgit niciodată. De ziua ta, îți doresc să fii fericită și mereu înconjurată de oameni buni! La mulți ani!

Scumpă mamă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu sănătoasă, binedispusă, energică și dornică să răstorni munții! Tu știi că poți! La mulți ani, mămica mea de vis!

Dragă mamă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi doresc ca această aniversare să îți rămână pentru o veșnicie în memorie! Să fii astăzi inundată cu atenție, gesturi plăcute și surprize de neuitat! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

Ce poate fi mai frumos și mai emoționant decât iubirea maternă? Iubirea de mamă este ceva sfânt! Draga mea mamă, astăzi este ziua ta de naștere! Îți doresc să fii mereu sănătoasă, veselă, împlinită și plină de succes! La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase mame din univers cu ocazia aniversării zilei sale de naștere! Îți doresc multă sănătate, bucurie, fericire și împlinire! Fie ca iubirea ce ți-o port să îți însenineze viața și sufletul! La mulți ani, dragă mamă!

Scumpa mea mămică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ești un exemplu de bunătate, curaj și putere! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit și îți urez să fii mereu fericită și plină de viață! Te iubesc mult și îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Dragă mămică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie minunată. Să ai dispoziție bună, să te bucuri de surprize frumoase. Draga mea, îți urez să nu cunoști niciodată tristețea. Fii fericită, descoperă-ți în fiecare zi pasiunile, bucură-i pe cei dragi cu succesele tale. La mulți ani!

Dragă mamă, tu ne încălzești ca un soare, ne ridici dispoziția, ne încurajezi. Te felicit din toată inima mea cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să rămâi la fel de extraordinară cum te știu, frumoasă și înțeleaptă. La mulți ani!

Fiica mea, te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere! Scumpa mea, draga mea, fie ca orice oră din viața ta să se calculeze în secunde de fericire, minute de inspirație și multe clipe de dragoste. Îți urez să ai mereu dispoziție extraordinară, să te bucuri de liniște și armonie în sufletul tău. La mulți ani!

Dragă mămică, scumpa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să te bucuri de o viață minunată. Să nu întâlnești în drumul tău minciuna și trădarea. Întotdeauna să ai alături doar prieteni devotați și oameni buni. Îți urez, draga mamă, din tot sufletul, să fii fericită, să iubești și să fii iubită. La mulți ani!

Draga mea mămică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Este cea mai importantă sărbătoare din viața mea, deoarece azi tu ești cea care își celebrează o frumoasă vârstă. Îți doresc ca viața ta să fie mereu plină de dragoste, gingășie, liniște sufletească și multă bucurie. Eu voi face tot posibilul ca tu să fii mândră de mine. La mulți ani!

Scumpă mamă, tu ești sufletul meu. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc ca în casa ta mereu să fie lumină, fericire, dragoste și înțelegere. În suflet să ai liniște și pace, oamenii dragi să îți fie mereu aproape. Trăiește așa cum vrei tu, bucură-te de fiecare zi din viața ta. Îți mulțumesc, dragă mamă, pentru dragoste, grijă și sfaturi bune. La mulți ani!

Scumpă mămică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie extraordinară, să îți ofere momente de fericire și să ai dispoziție minunată. Dragă mamă, eu te iubesc foarte mult și vreau ca pe drumul vieții tale mereu să întâlnești bucurii, să faci cunoștință cu oameni minunați, să fii înconjurată doar de prieteni devotați și să atingi cele mai înalte culmi ale succesului. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca deciziile tale să fie mereu cele mai bune, rezultatele să fie pe mărimea așteptărilor. Vreme frumoasă să fie mereu în sufletul tău, indiferent de timpul de afară. Să te bucuri cu adevărat! La mulți ani!

Dragă mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii mereu veselă, să te bucuri de bunătatea oamenilor care te înconjoară. Inima ta să bată liniștit, să nu te îngrijorezi niciodată pentru lucruri care nu merită. În fiecare zi, la ușa ta să bată fericirea, bucuria și iubirea. Cu fiecare zi să devii tot mai fericită. La mulți ani!

La mulți ani, dragă mamă! Te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc multă fericire, dragoste, sănătate și bunăstare. Rămâi la fel de gingașă, frumoasă, iubitoare așa cum te știu. Îți doresc ca viața ta să fie colorată cu cele mai frumoase nuanțe.

Mămica mea, tu ești extraordinară, ești ca un soare care ne încălzește și ne luminează calea. Tu ne ridici dispoziția și mereu ne încurajezi. Din toată inima mea te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să rămâi la fel de minunată și extraordinar de înțeleaptă cum te cunosc. La mulți ani!

Dragă mamă, îți doresc să fii mereu fericită, de succes și sănătoasă! Fie ca în viața ta să ai parte doar de surprize minunate, care îți vor aduce multă bucurie și emoții pozitive. Începe fiecare dimineață cu un zâmbet, fă ca lumea din jurul tău să devină mai luminoasă și mai bună. Tu, dragă mamă, ești soarele meu. La mulți ani!

La mulți ani, dragă mamă! Fie ca anii să îți aducă cu ei mai multă bucurie și înțelepciune, sănătate și putere. Fericirea fie prezentă în fiecare zi din viața ta. În casă să domnească liniștea și pacea. Să ai parte de mult succes și noroc.

Scumpă mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Fie ca tu să devii cu fiecare zi tot mai fericită și mai de succes. Viața ta să fie mereu plină de momente extraordinare, dispoziție bună și zâmbete sincere. Mamă, te felicit din toată inima și îți doresc multă sănătate, dispoziție bună, vreme frumoasă în suflet, indiferent de timpul de afară. La mulți ani!

Scumpă mamă, e ziua ta de naștere. Îți doresc să ai o sărbătoare extraordinară. Să te bucuri cu adevărat de daruri și de mesajele de felicitare. Fii mereu elegantă, încrezătoare în puterile tale și realizează-ți toate visurile. La mulți ani!