Mesaje de LA MULȚI ANI pentru mama din partea fiului si nurorii

Este ziua de naștere a MAMEI - sărbătoare plină de farmec. Noi îi dorim mamei tale «LA MULȚI ANI!» iar voi fiul și nora ei doriții mai mult decât atât. Doriții în primul rând sănătate, cât mai multe zile senine și mulțumiții pentru tot.

de la Fiu și Noră:

de la Fiu și Noră
Dragă mamă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Pentru fiu – ești căldură sufletească și susținere. Pentru noră ai avut un sfat bun și ai fost sprijin. Draga noastră, noi te iubim foarte mult și îți dorim ca la orice vârstă să rămâi la fel de frumoasă și extraordinară, cu suflet bun, așa cum te știm. Mamă, fie ca culoarea verde să ardă mereu la semaforul vieții tale. Dragostea să domine în inima ta, pentru că tu mereu ne încălzești cu ea. Să nu îți pierzi niciodată speranța că totul va fi bine. La mulți ani!

Mămico, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim sincer, din toată inima, multă sănătate, bunăstare, liniște în suflet, pace în casă și înțelegere. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate. În inima ta mereu să aibă loc iubirea și bucuria. Noi te iubim foarte mult și dorim ca fericirea ta să se înmulțească cu fiecare zi ce o trăieşti. Întotdeauna ai tăi, cu drag de tine, semnează fiul și nora.

Dragă mamă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere, tu ești o mămică extraordinară şi o soacră bună și înțelegătoare. Îți dorim, draga noastră, mulți ani și sănătate de fier. În inima ta mereu să aibă loc speranța și încrederea în ziua de mâine. Fie ca pe tabloul vieții tale, întotdeauna să fie peisaje frumoase şi fețe zâmbitoare. La mulți ani, draga noastră!

Te felicităm, dragă mamă. Tu ești o femeie gingaşă, înțeleaptă și extraordinară. Îți dorim să ai parte de sănătate de fier, să fii mereu optimistă, ambițioasă. Să găsești ceva interesant de făcut în fiecare zi. În viața ta totul să fie așa cum vrei tu. La mulți ani, scumpa noastră!

Draga mămică, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim să rămâi mereu o mamă la fel de grijulie și iubitoare, o soacră bună și veselă, femeie extraordinară şi o soție minunată. Sănătate de fier îți urăm astăzi, mamă. Multă fericire, dragoste, înțelegere și succes! La mulți ani!

Draga noastră, îți dorim ca în viața ta să fie multă lumină. Sănătatea ta să fie mai puternică cu fiecare an. Vreme frumoasă să fie afară, în casă și în suflet. Toate grijile să treacă pe alături. Bucuria să își facă loc în inima ta şi să nu plece de acolo niciodată. Zâmbetul să fie mereu pe buzele tale. La mulți ani!

Mămica noastră, fie ca ziua de astăzi să devină cea mai memorabilă, cea mai luminoasă zi din viața ta. Îți dorim tot ce este mai extraordinar, cele mai colorate nuanțe să predomine în tabloul vieții tale. Să ai sănătate de fier și, desigur, multă fericire. La mulți ani!

Dragă mamă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Tu ești o mamă extraordinară pentru fiu și noră. Îți dorim, din tot sufletul, multă sănătate și putere, răbdare și inspirație, bunăstare și fericire. Să te bucuri de fiecare clipă din viața ta. Mamă, fie ca toate dorințele tale să se împlinească, iar ochii tăi să strălucească de fericire. La mulți ani!

Dragă mamă, fiul tău și nora ta te felicită astăzi cu ocazia zilei de naștere. Iubita noastră, noi îți dorim mulți ani, sănătate și fericire. Să te bucuri de fiecare zi din viața ta, să ai parte de noroc, de sărbători fericite. Sufletul tău să fie mereu plin de emoții pozitive, iar ochii tăi să sclipească de dispoziție bună. La mulți ani!

Felicitări, draga noastră! Tu ești o mamă și o soacră extraordinară. Ne oferi dragoste în fiecare minut, necondiționat. Îți dorim, scumpa noastră, ca vântul schimbării să bată doar în direcția dorită de tine. Să ai parte de un flux continuu de fericire și bucurie. Iubirea şi norocul să fie mereu parte din viața ta. La mulți ani!

Draga mamă, fiul tău și nora ta, te felicită astăzi cu ocazia zilei de naștere. Draga noastră, noi îți dorim să nu știi niciodată ce înseamnă singurătatea, mereu să-ți deschidă ușa oamenii dragi, oaspeți așteptați. Să crezi cu adevărat în minuni și să dăruiești iubire celor dragi, aşa cum o faci mereu. Bucură-te de o viață fericită. La mulți ani!

Iubita mamă, scumpa și draga noastră, fiul și nora ta de felicită astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim ca mâinile tale de aur niciodată să nu obosească, mintea ta să fie mereu plină de idei excepționale, oamenii din jurul tău să te iubească și să te respecte. Ne dorim ca în lume să fie mai mulți oameni extraordinari ca tine. La mulți ani!

Dragă și iubită mămică, fiul tău și nora ta îți doresc ca de ziua ta de naștere fericirea să își facă loc în casa, în inima ta şi să nu mai plece de acolo niciodată. Sufletul tău să nu fie trist. În viață să se deschidă mereu orizonturi ale succesului şi să păşeşti pe tărâmul bunătății. Îți urăm sănătate, pace și noroc. La mulți ani!