Mesaje de ziua de naștere pentru mama de la copii și nepoți

Astăzi este ziua de naștere a MAMEI. Copii și nepoții îi urează « La mulți ani! » , sănătate, zile senine și foarte multe cuvinte frumoase. Aici găsești cele mai originale mesaje de felicitare.

de la Copii și Nepoți:

de la Copii și Nepoți
Draga noastră, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Tu ești cea mai extraordinară mamă, cea mai minunată bunică. Îți dorim ca totul în viața ta să fie așa cum vrei tu. Toate dorințele tale să se îndeplinească, în inima ta mereu să răsune o melodie veselă. La mulți ani!

Scumpă mămică și bunicuță, de ziua ta de naștere îți dorim să auzi cât mai des cuvintele ”te iubesc”, să nu cunoști niciodată supărarea, invidia sau dezamăgirea. Să te trezești zâmbind, să te bucuri de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Draga noastră mamă și gingașa noastră bunică, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Tu ne-ai oferit aripi, ne-ai oferit sprijin, ești o femeie extraordinară. Îți dorim sănătate de fier și multe surprize. La mulți ani!

Draga noastră, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Tu ai fost întotdeauna o mamă extraordinară, tu ești o bunică minunată și bună. Îți dorim ca tot ce vrei tu să se îndeplinească, toate speranțele tale să se îndreptățească. În inima ta să fie mereu armonie și liniște. La mulți ani!

Felicitări, draga noastră. Fiecare zi din viața ta să-ți aducă surprize frumoase, să-ți fie mereu alături familia și oamenii dragi ca să te ajute și să te susțină. La mulți ani!

Dragă mamă și bunică, la mulți ani! Mâinile tale de aur sunt asemeni unei baghete fermecate care transformă în minunății tot ceea ce ating, vorbele tale înțelepte pot ajuta pe fiecare. Tu știi cum să ne încurajezi în clipele grele, ești o rază de soare în viața noastră. În inima ta este loc pentru fiecare dintre noi, iar în inima noastră mereu va exista un loc special pentru tine. La mulți ani!

Dragă mămică și bunică, om minunat, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim ca viața ta să fie mereu asemeni unui râu care curge lin, să nu cunoști perioade complicate și să nu ai obstacole în cale. Inima ta să nu fie niciodată tristă. La mulți ani!

Iubită mamă, bunică extraordinară, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Vrem să știi că noi, copii și nepoții tăi, te iubim enorm de mult. Vrem să te știm mereu sănătoasă, bună, fericită, veselă, gingașă și grijulie. Fii mereu cea mai bună. La mulți ani!

Iubita mea mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Copii și nepoții tăi te iubesc enorm, îți doresc să te simți mereu extraordinar de bine, să fii energică și plină de viață. Dragoste, bucurii și noroc să ai. Tu ești îngerul nostru păzitor. La mulți ani!

Dragă mamă, bunicuță extraordinară, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim, să ai liniște și pace în suflet, să fii sănătoasă, mereu cu dispoziție bună. Să nu duci lipsă de nimic, iar oamenii dragi ție mereu să-ți fie alături. La mulți ani!

Draga, scumpa noastră mamă și bunicuță, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim să fii mereu inspirată, fericită, să ai un drum lung în viața ta și fără obstacole. În lumea aceasta nu există mamă mai bună și bunică mai grijulie ca tine. Îți doresc să plângi doar de fericire. La mulți ani!

Ești un om de aur, dragă bunicuță, scumpă mamă, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Fie ca acest an să-ți dăruiască multă speranță și noroc. Îți dorim să fii fericită, mereu inspirată și cu forțe noi. La mulți ani!

Scumpă mămică, bunică extraordinară, te felicităm cu ocazia zilei de naștere, îți dori, să nu trăiești zile posomorâte. Să te trezești în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze, iar serile să le petreci în atmosferă feerică. Draga noastră, îți urez ca sănătatea ta să nu fie afectată de nimic, inima să bată tare de bucurie, speranță și inspirație. La mulți ani!

Dragă mamă, scumpa și buna noastră bunică, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim să fii mereu în dispoziție bună, plină de forțe, să ai idei minunate, ocupații interesante și să te bucuri de prezența celor dragi în preajmă. La mulți ani!

Dragă mamă, scumpă bunică, de ziua ta de naștere îți urăm să găsești mereu răspunsuri corecte la întrebările tale, să ai sănătate de fier și dispoziție bună, indiferent de situație. Draga noastră, fii mereu sănătoasă, energică și dragă tuturor. La mulți ani!