Mesaje emoționante de ziua de naștere a mamei

Ziua de naște a mamei - sărbătoare frumoasă. Am pregătit cele mai deosebite mesaje emoționante de ziua de naștere a mamei tale.

Emoționante:

Emoționante
Este o sărbătoare minunată, e ziua de naștere a mamei mele! Scumpa mea, tu ești cel mai important om pentru mine în această lume. Îți doresc ca destinul să fie bun cu tine. Să îți ofere multă dragoste şi prieteni devotați, iar steaua călăuzitoare mereu să-ți lumineze calea. Fii fericită! La mulți ani, dragă mamă!

Dragă mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Corabia vieții să te ducă pe cele mai frumoase valuri ale bunăstării și dragostei. În viața ta să nu ai obstacole greu de trecut. Fii fericită, draga mea. Eu îți sunt recunoscătoare pentru grija și dragostea ce îmi oferi. La mulți ani!

Mămico, te felicit cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc din tot sufletul ca toate problemele tale să dispară. Anii să nu te îmbătrânească, iar forțele tale să crească cu fiecare zi și totul în viața ta să meargă bine. Îți urez să fii o femeie de succes, întotdeauna veselă și frumoasă. La mulți ani, dragă mamă!

Mămico, tu ești cel mai luminos și drag omuleț din viața mea. Deși femeile se plâng că odată cu trecerea anilor se trece tinerețea și frumusețea, tu pentru mine rămâi cea mai frumoasă de pe pământ. Astăzi este ziua ta de naștere, o zi importantă și pentru mine, deoarece dacă nu ai fi existat tu, nu aș fi trăit nici eu pe această lume. Eu îți doresc multă sănătate, deoarece în rest tu ai de toate: copiii buni, frumusețe, familie, oameni dragi. Noi vom fi mereu alături ne vom bucura cu tine și te vom iubi enorm. Strălucește mereu și fii fericită. La mulți ani!

Tu, mămica mea, ești cea mai frumoasă din lume. Nu este nici o persoană mai dragă pentru mine, pe noi ne leagă ceva special, ce nu va dispărea niciodată. Tu ești îngerul meu păzitor, zi și noapte ai grijă de mine. Permite-mi să te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca tu să zâmbești mereu sincer, din tot sufletul să te bucuri. Boala să nu vină niciodată în apropierea ta. Să te simți minunat mereu, plină de viață și iubită de cei dragi. Fie ca frumusețea ta să nu dispară o dată cu anii, dar să devină tot mai accentuată, să fii sclipitoare mereu. Iubirea mea față de tine este nemărginită. Îți urez ca acea căldură și înțelegere din căminul nostru familial să-ți umple mereu inima de bucurie, iar la muncă – colegii să te respecte și să te aprecieze. La mulți ani, scumpă mamă.

Draga mămică, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc multă sănătate şi fericire. Fie ca în inima ta întotdeauna să domine dragostea. Eu te iubesc enorm și vreau ca tu să fii mereu cu dispoziție bună, să îți strălucească ochii de bucurie, iar pe buze să fie prezent zâmbetul. În inima ta, întotdeauna să fie liniște și pace, iar viața să îți ofere multe evenimente frumoase și întâlniri interesante. Eu îi sunt recunoscătoare destinului pentru că anume tu ești mama mea. Îți mulțumesc pentru tot și îl rog pe Dumnezeu să îți dea multă sănătate și o viață fericită, eu mă voi strădui să fiu mereu alături, să te ajut, să îți fiu suport când vei avea nevoie. La mulți ani!

Mama este cel mai drag om din lume. De mic copil întinzi mâinile către ea, o cuprinzi strâns, te grăbești să te împarți cu ea cu bucuriile și grijile. Ea de fiecare dată va știi să îți spună o vorbă bună, să te liniștească, să îți zică că neapărat totul va fi bine și tu o crezi, deoarece aşa e firesc. La mulți ani, dragă mamă! Îți doresc să fii mereu fericită, iubită, să ai multă inspirație! Îți urez noroc și dispoziție bună! La mulți ani!

Ce poate fi mai frumos decât dragostea de mamă? Mama e întotdeauna grijulie, bună, cuminte. Dragostea de mamă nu cunoaște granițe. Dacă mama e alături, totul în viață îți merge bine. Draga mea mămică, astăzi este o zi deosebită, este ziua ta de naștere. Te felicit din tot sufletul și îți doresc ca ochii tăi întotdeauna să strălucească de fericire, iar pe buze mereu să fie zâmbetul. Tu ești cea mai talentată, în mâinile tale, orice devine o operă de artă. La mulți ani, mămico!

Cel mai frumos cadou pentru o mamă este ca noi, copii, să ne purtăm frumos. Iar apoi, ea îşi doreşte, florile și urările de sănătate. Dragă mamă, vreau să știi că te iubesc foarte mult și visez să te văd mereu zâmbitoare și fericită. La mulți ani!

Mamă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să ai jobul pe care ți l-ai dorit, să mergi în vacanță de cel puțin două ori pe an, să ai parte de zile de odihnă fericite în sânul familiei. Viața să îți dăruiască multe momente deosebite. Mâinile tale sunt cele mai grijulii, îmbrățișările tale sunt cele mai calde, zâmbetul tău este cel mai frumos, iar mâncarea ta cea mai gustoasă. Și așa va fi mereu. Tu nu ai asemănare pe această lume. La mulți ani!

Scumpă mamă, de ziua ta de naștere, în această minunată zi de sărbătoare, eu îți doresc să rămâi la fel cum ești astăzi: veselă, înconjurată de oameni dragi, bună, frumoasă. Rămâi așa cum te cunosc eu – o adevărată regină, mândră și extraordinară. Îți doresc sănătate, multă putere și inspirație. Te iubesc foarte mult, mămico. Fii fericită. La mulți ani!

Draga mea mămică, te iubesc foarte mult. Te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Fii mereu la fel de bună, frumoasă, sclipitoare. Îți urez ca nimic să nu-ți umbrească zâmbetul de pe chipul tău. Să ai parte de noroc, tot ce te înconjoară să te facă fericită. La mulți ani!

Mămico, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Din toată inima îți doresc ca problemele tale să dispară. Fie ca anii să nu te îmbătrânească, tu să devii de succes şi fericită. Fii mereu veselă și frumoasă. La mulți ani!

Dragă mamă, suflețelul meu, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca în casa ta mereu să fie liniște și pace. Să fii sănătoasă iar cei dragi să te iubească enorm. Trăiește așa ca sufletul tău să cânte, iar vecinii să te invidieze. Îți mulțumesc pentru dragoste, grijă, sinceritate și pentru cele mai bune sfaturi. La mulți ani!