La mulți ani MAMA! Mesaje de ziua de naștere din partea FIICEI

Astăzi este ziua de naștere a mamei tale. Fiecare fiică îi dorește doar binele mamei ei, zile fericite, cer senin și ani mulți de viață. În colecția de felicitări pregătite mai jos găsești mesaje originale și deosebite.


Scumpa mea mămica, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii iubită, apreciată și admirată! Fie ca toate bucuriile lumii să se îndrepte spre tine și să-ți facă viața colorată și intensă! Te iubesc!

Scumpă mamă, îți doresc ca inimioara ta să bată în ritmul fericirii! Să fii mereu sănătoasă, voioasă și dornică de viață! Să ai prieteni adevărați alături și colegi respectuoși! Să știi că eu te admir extrem de mult și îmi doresc să-mi fii necondiționat aproape. La mulți ani!

Scumpă mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca ochișorii tăi mereu să emane fericire și bucurie! Să fii sănătoasă și mereu admirată pentru ceea ce faci! La mulți ani!

Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca zâmbetul să fie mereu prezent pe chipul tău, fie ca viața să îți fie plină de oportunități cu ajutorul cărora să îți realizezi toate visele. La mulți ani, scumpa mea!

Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ani mulți de fericire, sănătate, bucurie și împlinire! Îți mulțumesc pentru viață și pentru tot ce mi-ai oferit de-a lungul anilor. Fie ca viața să te răsplătească înmiit pentru toată bunătatea pe care o emani și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ai făcut. Te iubesc, scumpa mea! La mulți ani!

Scumpa mea mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, fericire, împlinire și bucurie infinită! Să știi că te iubesc mult și apreciez toate eforturile pe care le faci ca eu să fiu bine. Îmi doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze și cu armonie în suflet. Sunt recunoscătoare universului că anume tu ești mama mea! Te iubesc și îți urez un sincer la mulți ani!

Cât de des auzim cuvintele precum că mama este cea mai scumpă și dragă ființă, și cât de rar, totuși, îi aducem zâmbetul pe buze. Scumpă mamă, orice nu aș face în această viață, oricum va fi puțin ca să te răsplătesc pentru grija și dragostea ta. Astăzi vreau să îți spun că te iubesc la infinit și îți mulțumesc pentru toate. La mulți ani, draga mea!

Te iubesc la infinit, scumpă mamă! De ziua ta, îți urez să-mi fii sănătoasă și voioasă! Să fii binecuvântată cu zile multe și însorite! Să ai parte de tot ce îți dorești și să știi că ești cea mai bună mamă din univers! Sunt o norocoasă că te am. La mulți ani!

Mămica mea dragă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Toată tandrețea din lume trăiește în sufletul tău! Atenția, dragostea, grija și tot ce simt eu pentru tine sunt niște picături, în comparație cu ceea ce mi-ai oferit tu pe parcursul anilor. Tu ești un exemplu de bunătate, frumusețe ireală și cumsecădenie cum rar se întâlnește. La mulți ani, draga mea! Să îmi fii mereu sănătoasă și frumoasă!

Scumpa mea mămică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ești un exemplu de bunătate, curaj și putere! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit și îți urez să fii mereu fericită și plină de viață! Te iubesc mult și îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Cel mai bun cadou unei mame este un comportament demn și frumos din partea fiicei, iar apoi flori și urări de bine! Draga mea mamă, sper că ești mândră de mine și că nu te-am dezamăgit niciodată. De ziua ta, îți doresc să fii fericită și mereu înconjurată de oameni buni! La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase mame din univers cu ocazia aniversării zilei sale de naștere! Îți doresc multă sănătate, bucurie, fericire și împlinire! Fie ca iubirea ce ți-o port să îți însenineze viața și sufletul! La mulți ani, dragă mamă!

Scumpă mamă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu sănătoasă, binedispusă, energică și dornică să răstorni munții! Tu știi că poți! La mulți ani, mămica mea de vis!

Scumpa mea mamă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Nu există cuvinte care să exprime toată admirația și iubirea ce ți-o port! Fie ca viața ta să fie la fel de frumoasă și minunată ca tine. La mulți ani!

Dragă mamă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îmi doresc ca această aniversare să îți rămână pentru o veșnicie în memorie! Să fii astăzi inundată cu atenție, gesturi plăcute și surprize de neuitat! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume! La mulți ani!

La mulți ani, draga mea mămică! Îți urez ca îngerașul tău păzitor mereu să aibă grijă de tine și să te vegheze oriunde nu ai fi! Îți doresc ca zilele să îți fie pline de iubire și momente plăcute!

Ce poate fi mai frumos și mai emoționant decât iubirea maternă? Iubirea de mamă este ceva sfânt! Draga mea mamă, astăzi este ziua ta de naștere! Îți doresc să fii mereu sănătoasă, veselă, împlinită și plină de succes! La mulți ani!

Draga mea mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca fericirea să fie cuvântul cheie în viața ta! Îți urez să fii iubită, apreciată, stimată și să fii mereu acolo unde îți dorești! La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca visele tale să se îndeplinească, îți urez ca gândurile tale să devină realitate. Să ai parte de o viață intensă, frumoasă și plină de evenimente plăcute. Să știi că te iubesc la infinit și îți sunt mega recunoscătoare pentru toată grija ta de pretutindeni. La mulți ani!

Scumpă mamă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă fericire, bucurie și împlinire! Tu ești raza mea de soare, inspirația și viața mea! Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi și îți doresc ca Bunul Dumnezeu să te răsplătească înmiit. La mulți ani!