La mulți ani scumpa mea MĂMICĂ - Mesaje de ziua de naștere

Astăzi Mama ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi importantă.


La mulți ani, mămico! Îți mulțumesc pentru viața pe care mi-ai dăruit-o, pentru grija pe care o porți și pentru că ești mereu alături de mine! Te iubesc nespus de mult și îți doresc să fii mereu sănătoasă, zâmbitoare, să ai parte de armonie, bucurie și pace în suflet și fie ca toate visele tale să se împlinească. Să știi că eu mereu îți voi fi alături…

La mulți ani, mămico! Îți mulțumesc ție pentru viața mea și îi mulțumesc și bunicii pentru tine. Îți doresc, draga mea să fii sănătoasă, bucuroasă și fericită. Să rămâi la fel de frumoasă la chip și suflet, să ai parte doar de emoții pozitive și o viață frumoasă.

La mulți ani, iubită mamă! Îți urez să rămâi la fel de frumoasă, binevoitoare și minunată. Să fii sănătoasă, inspirată, încrezută în forțele proprii, fermecătoare, plină de rafinament, liberate și delicatețe. Mămico, fie ca în această zi să ți se împlinească toate visele, fie ca orice nouă zi să îți aducă emoții pozitive și realizări frumoase. Eu te iubesc până la infinit și te vreau mereu fericită și împlinită!

Te felicit, iubită mamă cu ocazia zilei tale de naștere! Îți urez să fii sănătoasă, cu inima împăcată și plină de bucurii! Ești raza mea de soare, eu prețuiesc fiecare clipă alături de tine și de aceea te vreau fericită și împlinită! Te iubesc mult, te cuprind și să știi că voi fi mereu alături de tine!

Mămico, la mulți ani! Ești cel mai important om din viața mea, pentru orice respirație și bătaie de inimă îți multumesc ție și îți doresc să ai parte de sănătate, iubire, seninătate și să fii fericită. Fie ca zâmbetul tău să facă această lume mai frumoasă. Te iubesc până la infinit și îți urez tot binele din lume!

Scumpă mamă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca Bunul Dumnezeu să te copleșească cu multă bucurie, fericire, armonie și iubire! Fie ca îngerașii să te ocrotească și să te ghideze în toate activitățile tale. Îți doresc să trăiești încă zeci de ani și să te bucuri de tot ce-i mai frumos în viață! Să știi că ești exemplu pentru mine, ești un etalon al feminității și al bunătății! La mulți ani, scumpa mea!

Astăzi este ziua de naștere a celei mai scumpe ființe din viața mea. Dragă mămică, te felicit cu această ocazie și vreau să îți urez să rămâi tânără mereu, activă, împlinită și plină de realizări frumoase. Fie ca bunul Dumnezeu să te ferească de rele, în casa ta să intre doar oameni binevoitori și să ai alături oameni dragi care te susțin. Te iubesc draga mea și te vreau mereu sănătoasă, fericită și bucuroasă!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpa mea mămică! Îți doresc să întâlnești doar bunătate în cale, să fii iubită și respectată, să fii înconjurată de tot ce-i mai bun. Fii fericită, draga mea. La mulți ani!

Scumpa mea mămică, de ziua ta de naștere, îți doresc un infinit de zile senine și multă iubire din partea celor dragi ție. Fie ca toate visele tale să devină realitate, iar gândurile tale să se materializeze. La mulți ani!

Dragă mămică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să știi că te iubesc, țin la tine foarte mult și vreau să îți urez să fii sănătoasă, fericită și împlinită pentru mulți ani înainte. Îți doresc să ai în preajma ta doar oameni dragi care te susțin, să ai parte de bunăstare, emoții pozitive și multă dragoste!