La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Vreau să îți urez să ai parte de multe bucurii, să îți radieze ochii de fericire, să ai parte de emoții sincere și frumoase, zâmbete și cât mai multe dorințe împlinite! Să fii fericită și împlinită!

Vă felicit cu ocazia zilei de naștere! În această zi aș vrea să vă doresc…..știți ce? Noroc, mare și noroc nemărginit! De mărimea unui elefant să fie! Și dragoste! Iubiți mult și des. Și să fiți iubită reciproc. Da, din aceste lucruri se construiește viața frumoasă. Norocul și dragostea!

Vreau să te felicit cu ocazia zilei de naștere și să îți urez tot ce e mai bun pe lume. Fie ca ochii tăi să radieze de fericire, zâmbetul să nu îți dispară de pe buze și să cucerești priviri cu frumusețea ta fermecătoare. Fii fericită și împlinită!

La mulți ani! În această zi frumoasă vreau să îți doresc să rămâi la fel de minunată, strălucitoare și binevoitoare. Îți doresc ca visele tale să devină reale, să fii fericită și împlinită!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți urez să ai parte de dragoste, fericire, sănătate și succes în toate. Să ai parte de o dragoste adevărată pentru că ea este catalizatorul celor mai frumoase emoții și evenimente din viață. Fie ca visele tale să devină realitate. Te cuprind. Te iubesc!

La mulți ani frumoasă doamnă! Îți doresc să ai succes în toate. sănătate, curaj, atenție masculină, să rămâi la fel de tânără și fermecătoare, să uimești privirile celor din jur datorită talentului tău. Să ai parte de inspirație, idei frumoase și rezultate pe măsură!

La mulți ani! Îți doresc să radiezi de fericire, să îi luminezi pe cei dragi cu bunăvoința ta, să învingi ușor provocările vieții. Fie ca stelele pe cer să lumineze doar pentru tine!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc ca viața ta să fie una de poveste. Fie ca ochii tăi să radieze de fericire. Îți doresc să ai parte de multă dragoste, iar alesul inimii tale să fie fermecat de frumusețea ta pentru toată viața! La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc ca ochii tăi să radieze de fericire și pasiune, să cucerești priviri cu frumusețea ta fermecătoare. Să ai parte de sănătate, armonie în suflet, pasiune și motivare în tot ceea ce faci. Să ai alături doar oameni dragi care te iubesc necondiționat și care vor fi alături la bine și la greu!

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai parte de cât mai multe zile cu soare, să râmâi la fel de gingașă, frumoasă și luminoasă! La mulți ani!