La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să îți fie înfloritoare, prosperă și senină! Să întâlnești doar oameni buni în cale, alături de care să fii fericită! La mulți ani!

Îți doresc ca toate momentele vieții, oferite ție, să fie pline de semnificație spirituală, pătrunse cu prezența perfecțiunii și să radieze o mare bunătate și lumină.

Femeia mea iubită, cu ocazia zilei tale de naștere, vreau să-ți dăruiesc respectul tuturor vecinilor, admirația tuturor bărbaților din lume și, desigur, prieteni loiali în apropiere! Îți doresc ca în casa ta să existe întotdeauna confortul și căldura inimilor iubitoare. Fie ca realitatea ta să semene cu un somn dulce plin de vise frumoase. Iar eu voi fi mereu alături, mereu gata să te susțin în momente dificile.

Asemeni unui fluture care zboară lin pe cer, fără să se gândească la lucruri rele, așa și ție îți doresc gânduri bune și luminoase, discuții sincere cu familia și prietenii de ziua ta. Și fie ca în această zi Dumnezeu să-ți ofere tot ce îi place lui însuși și tu să plutești fără grijă pe valurile iubirii sale nesfârșite.

Când iubești, te bucuri nu numai de serile romantice în compania celei de-a doua jumătate, ci de fiecare minut, de fiecare moment petrecut împreună cu ea. Nu contează dacă dormi, ghemuit ca un pisoi sau nu, surprinzând cu veselia și talentele, ești îngândurată sau te bucuri – mă simt bine alături de tine mereu. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc bună dispoziție, mult noroc și mai multe zile și ani fericiți pentru amândoi.

Iubita și gingașa mea femeie! Ești miracolul meu, ești muza mea, ești zborul fanteziei mele nemărginite. Cu ocazia zilei tale de naștere, lasă-mă să-ți dăruiesc un coș cu trandafiri albi, ca simbol al relației noastre pure. Draga mea, fii mereu visul meu, ține-mă de mână la bucurie și tristețe. Te iubesc foarte mult, iar acest sentiment este mai puternic decât munții și vântul, al nouălea val și tunetul din cer. Îți mulțumesc pentru tot!

Astăzi este o zi veselă din viața ta, iubito, ziua ta de naștere! Ceea ce vrea o femeie – aceea vrea și un bărbat. Hai astăzi să trăim anume așa! Pentru că dorința mea este ca alături de mine să-ți fie mereu ușor și confortabil. Poți conta întotdeauna pe sprijinul meu!

Cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți doresc, draga mea, să obții succes la munca preferată, să obții perfecțiunea în hobby-ul tău. Îți doresc ca prietenii să-ți împărtășească cu siguranță toate activitățile. Îți doresc ca părinții tăi să te iubească și să te înțeleagă, respectându-ți părerea. Scumpa mea, lasă dorințele tale să devină realitate de îndată ce sufli lumânările de pe tort. La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți dăruiesc o lumânare a fericirii, o sursă de bucurie. Femeia mea, raza mea de soare, îți doresc ca totul în viața ta să fie minunat și să găsești mereu timp pentru creativitate. Îți doresc ca inspirația să fie oaspete permanent în casa ta. Nu ești o femeie oarecare în viața mea, vreau să mă trezesc mereu alături de tine. Iar asta înseamnă foarte mult pentru mine.

Există povești de dragoste celebre despre care vorbește întreaga lume, despre care sunt scrise romane. Iubita mea, chiar dacă viața noastră nu este plină de povești, eu te am pe tine – unica mea, și pentru mine relația noastră este cea mai magică poveste de dragoste din toate timpurile! De ziua ta, îți voi spune din nou „Te iubesc” și te sărut cu gingășie. Fii fericită, iubirea mea!

Aș dori să pot aduna toate florile lumii într-un singur buchet pentru a le pune astăzi la picioarele tale. Pentru mine mereu este o sărbătoare când sunt alături de tine. La mulți ani!

Cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea, doresc ca trandafirul dragostei noastre să înflorească zi de zi, ca florile să ne ofere bucurie gingășiei noastre! Îți doresc, iubita mea femeie, ca totul în lume să ți se primească, ca totul să fie pentru tine, iar visul tău prețuit să se împlinească. Te felicit cu sărbătoarea!

Dragă, la mulți ani! Cele mai frumoase urări și cuvinte bune astăzi sunt numai pentru tine. Ești soarele strălucitor din viața mea, ești visul meu!

Vântul proaspăt de dimineață în față, stropii de mare pe pielea fierbinte, o atingere confortabilă a unei pături de pluș, o rază de soare încurcată în gene, sărutări de ploaie pe cap, aroma cafelei într-o dimineață de toamnă – toate acestea ești tu, iubita mea! Îți mulțumesc că ești anume așa. Fericirea mea, la mulți ani!

Tu ești visătoarea și glumeața mea, ești soarele meu, care mă va încălzi mereu și îmi va ridica dispoziția până la cer. Îți doresc să obții și să visezi, să dorești și să câștigi, să nu te abați niciodată din cale. Femeia mea gingașă și iubită, îți doresc să nu te superi pe fleacuri și să plângi de fericire. La mulți ani, draga mea, fii fericită, sănătoasă și de succes!

Iubito, rămâi la fel de sensibilă, blândă, fermecătoare, dulce, prietenoasă, amabilă, plină de compasiune, frumoasă, afectuoasă, gingașă, gospodină extraordinară, mamă excelentă și răbdătoare, fermecătoare, atractivă, prietenă fidelă. La mulți ani!

Femeia mea dragă și iubită, cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc să fii unică și strălucitoare. Îți doresc ca soarele să strălucească pe cer numai pentru tine, îți doresc, oriunde nu aș fi, să mă simți cu sufletul tău. Îți doresc să nu te întristezi când nu sunt lângă tine și să mă ierți. Îți doresc ca toate visele tale să devină realitate. Îți doresc ca vântul să aducă schimbări în viața ta. La mulți ani!

Sunt gata să-ți ofer, draga mea, lumea întreagă. Îți dăruiesc tăcerea nopților, îți dăruiesc eu plăcerea zilelor. Femeie iubită, îți doresc ca de ziua ta de naștere să fii învăluită de o ceață de dragoste și speranță, credință și înțelegere. Fie ca persoanele dragi să te învețe să zâmbești, să prețuiești viața, să zbori de acasă până la muncă asemeni unui fluture. Scumpa mea, fie ca toți cei din jur să te admire, pentru că meriți.

Ziua ta de naștere, lumina universului meu, fie ca să-ți lumineze sufletul cu gingășia cerului. Eu îți voi dărui zilnic fidelitate, dragoste până la ultima respirație! Zâmbetul tău este o bucurie pentru mine și cea mai scumpă bijuterie a acestei lumi, fie ca să îți împodobească neîncetat buzele. Zâna mea, îți doresc în fiecare dimineață să simți bunătatea, să întâlnești ziua în armonie, arzând de creativitate, simțind ocrotirea sorții de necazuri.

Fie ca cerul să te recompenseze cu abilitatea de a vedea adevăratele valori, chiar dacă acestea nu ies în evidență. Abilitatea de a decola după fiecare cădere. Abilitatea de a te bucura de fiecare zi din viața ta.