La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești în prosperitate și lux, să iubești, să fii iubită și să fii mereu considerată drept un om cald și minunat! La mulți ani!

La mulți ani! Să fii mereu presurată cu iubire și bunătate, cu inspirație și înțelepciune și cu multe oportunități frumoase!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să plutești mereu de fericire, să fii o visătoare și să iubești cu toată inima. La mulți ani!

La mulți ani! Fii mereu sănătoasă, activă, energică și dornică de noi experiențe! Fii fericită!

La mulți ani! Fie ca magia să nu lipsească din sufletul tău, fie ca cei dragi să te umple cu iubire, grijă și noutăți frumoase. Fii fericită!

Fie ca de ziua ta să se întâmple o minune și inimioara ta să fie acaparată de dragoste și căldură. La mulți ani!

La mulți ani! Îți doresc să uiți de toate tristețile și dezamăgirile tale, să fii norocoasă, iubită, apreciată și să ți se înmulțească banii pe zi ce trece. Multă fericire și sănătate!

La mulți ani! Îți doresc să fii mereu iubită, apreciată, energică și dornică să reușești cât mai multe. Felicitări și aniversare cât mai frumoasă să ai!

Iată un alt motiv pentru a face complimente scumpei noastre şefe. Așadar, sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere din partea „personalului” dumneavoastră. Vă dorim ca gestionarea procesului de lucru să nu fie niciodată stresantă şi să vă puteţi atinge obiectivele fără probleme. Rămâneți la fel ca până acum, pentru că vă iubim, vă apreciem și vă respectăm.

Astăzi, cea mai frumoasă și inteligentă, grijulie și înțelegătoare femeie își sărbătorește ziua de naştere, șefa noastră strictă și, în același timp, corectă. Acceptați, draga noastră, cele mai sincere și mai calde urări de bucurie, sănătate, succes în carieră, dragoste, bunăstare în familie și fericire. Lasă ziua de lucru să fie frumoasă, cu zâmbete și bună dispoziție a subordonaților recunoscători și lăsați-vă ziua liberă să vă ofere momente de relaxare. La mulţi ani, dragă șefă!