La mulți ani FEMEIE scumpă! Felicitări de ziua de naștere pentru femeie

Astăzi Femeia apropiată își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI ⭐», iar tu urează-i ceva mai mult: Sănătate, Noroc, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.


Tandră, firavă, strălucitoare – pe toate le ai tu. Tu mereu ești cea care inspiră, care lasă căldură în urma sa! Fii mereu așa și dăruiește iubire celor dragi ție. La mulți ani, femeie încântătoare!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca fiecare zi din viață să-ți fie scăldată în iubire, grijă și căldură! Fie ca toate dorințele ce le ai zi de zi să se întâmple și să-ți ofere satisfacție maximă! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc sănătate și fericire! Fie ca norocul să îți surâdă în toate! Fii mereu așa cum ești, căci ai calități nenumărate! Intuiția și șarmul tău te fac deosebită. Păstrează aceste calități! Fie ca circumstanțele vieții să se aranjeze în așa mod, încât tu să ai mereu zâmbet pe buze. La mulți ani!

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii fericită, împlinită și să ai parte de bine din belșug. Fii veselă, strălucitoare și plină de ambiție! Fie ca în viața ta să existe doar noutăți bune! Să ai noroc din plin și să îți vezi fiecare scop împlinit. La mulți ani!

Îți doresc să mergi înainte exact spre țelul tău! Fie ca în sufletul tău să fie lumină, iar iubirea să te facă de nerecunoscut. Fii fericită și mereu cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!

Astăzi nu este o simplă zi, astăzi este ziua ta de naștere! Îți doresc ca toate urările de bine pe care le vei auzi astăzi să se îndeplinească! Îți doresc fericire, sănătate și multă iubire reciprocă în viață! La mulți ani!

Îți doresc ca ușa în vară să fie deschisă mereu! Ca primăvară să fie atunci când îți dorești tu! Toamna să îți fie de aur, iar iarna magică și feerică. La mulți ani!

Draga mea, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca soarele să îți lumineze fiecare zi din viață, iar odată cu razele lui, tu să ai zâmbete pe chip și gânduri frumoase în minte! Să ai încredere în tot ce faci și să te bucuri de rezultate uimitoare. La mulți ani minunați și plini de fericire!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, draga mea! Fie ca totul în viața ta să se aranjeze frumos. Tu ești o femeie minunată, inspirațională și deosebită. La mulți ani!

Îți doresc pace, bucurie, frumusețe, armonie și dragoste. De ziua ta, îți urez ca energia să-ți fie resetată și cu noi puteri să începi acest nou an al tău. Să ai oameni potriviți în jur, să ai parte de creștere în carieră, iar viața pur și simplu să-ți fie încântătoare. La mulți ani!

Îți doresc să fii o femeie de excepție, care inspiră, motivează! O femeie precum Marilyn Monroe! Trăiește conform principiilor ei. La mulți ani!

Fie ca sufletul să-ți fie plin de fericire, căldură, iar corpul să fie în putere și cu multă energie. Fii iubită de către cei dragi ție, dăruiește la rândul tău iubire! Fie ca în casa ta să fie armonie și belșug, să se audă zâmbete de copii și să fie o atmosferă călduroasă, în care să vrei să te întorci. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Ești atât de frumoasă și specială! Îți doresc să ai mereu încredere în forțele proprii, să te bucuri de viață, să ai alături oameni de nădejde și oportunități de vis. Să știi că te apreciez enorm și că îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca această zi să rămână pentru totdeauna în memoria ta! Fii fericită în fiecare zi a vieții tale! Fii sănătoasă, împlinită, bucură-te de succese mari la muncă și în viața personală. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să ai o zi minunată, plină de magie și fie ca cei dragi ție să se adune pe lângă tine. La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase, elegante și inteligente femei cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc să te bucuri la maxim de viață, să ai parte de confort, noroc și mult belșug. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere celei mai splendide femei de pe această lume! Îți doresc să fii mereu atât de frumoasă, interesantă și cu o armonie interioară de nedescris! Niciodată să nu-ți pierzi din optimism și să crezi mereu în bine! La mulți ani!

Dragă femeie, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să trăiești în plăcere, după regulile tale și să nu atragi atenție celor care comentează aiurea. Fii fericită, împlinită și zâmbește frumos în fiecare zi binecuvântată din viața ta. La mulți ani!

Felicitări, dragă femeie, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc tandrețe, iubire, înțelegere, optimism, puteri interioare și frumusețe pentru mulți ani împreună! Îți urez multă sănătate și belșug. Să ai alături oamenii potriviți. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ești cea mai specială și drăguță femeie pe care am avut ocazia să o întâlnesc! Să ai parte de cât mai multe momente prețioase și zâmbete sincere! La mulți ani!