Mesaje de «La mulți ani!» pentru fiu din partea părinților.

La mulți ani fiului noștru drag! Ziua de naștere a fiului este o sărbătoare mare pentru părinți. Am adunat aici cele mai frumoase și originale mesaje de felicitare pentru fiu din partea părinților.

de la Părinți:

de la Părinți
Un fiu crește, se maturizează, se îmbracă la costum, își găsește o iubită, devine antreprenor sau orice își dorește, dar tot un copil rămâne pentru părinții săi iubiți. Dragul nostru, suntem mândri de tine și de evoluția ta, și să știi că te iubim la infinit. Pentru noi, mereu vei fi un copil zglobiu, șotios și de neoprit. De ziua ta, îți dorim multă sănătate, fericire, belșug și voie bună! La mulți ani!

Fiule, ești deja un bărbat adevărat! Îți doresc ca timpul să nu zboare nicăieri și să reușești să faci cât mai mult. Îți dorim să obții ceea ce vrei, fără greutăți și dezamăgiri colosale. Îți dorim să fii fericit, iar noi ca părinții tăi, o să avem grijă să fii bine. La mulți ani!

La mulți ani, fiul nostru drag! Îți mulțumim pentru că ne-ai ales să fim părințiii tăi și sper că nu te-am dezamăgit niciodată. Noi suntem mândri că tu ești copilul nostru, suntem mândri de rezultatele tale impecabile și îți dorim să fii mereu sus. Noi te iubim la infinit și îți vom fi mereu aproape. La mulți ani!

La mulți ani, fiul nostru drag! Îți dorim multă putere, decizii înțelepte, prieteni loiali și o iubire mare ca-n povești. Să nu-ți fie frică să greșești nicicând, întrucât greșelile ne modelează și ne ajută să fim mai buni. Te iubim mult!

Atât de repede crești, încât degrabă vei fi mai înalt chiar și decât noi. Scumpul nostru fiu, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere și îți dorim să devii un bărbat adevărat, să fii puternic, demn, curajos și plin de bunătate. Fii mereu un optimist, un explorator și un magician în viața ta. Îți dorim să obții mereu chiar imposibilul! La mulți ani!

Fiule, ai adăugat la buchetul vieții tale încă o floare frumoasă și deosebită. Să știi că noi te iubim extrem de mult și îți dorim să fii mereu puternic, energic, înțelept și curajos. Fie ca anii să-ți dăruiască doar emoții frumoase, calde și de neprețuit. La mulți ani!

Felicitări, scumpul nostru! Fie ca drumul tău prin viață să te conducă spre victorii intense și momente frumoase. Îți dorim să nu cunoști nicicând dezamăgiri și trădări, ci să fii mereu înconjurat de oameni deosebiți și buni! La mulți ani!

Scumpul nostru fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim să continui cu ardoare, ambiție și demnitate drumul tău în viață, să obții succese grandioase și să ai parte de realizări grandioase. Să nu ai parte nicicând de tristeți și neplăceri, ci din contra, să zâmbești mai des și să fii fericit pentru ceea ce ai! La mulți ani!

La mulți ani, fiul nostru drag! Îți dorim să transformi mereu visele în realitate, să petreci timpul cu folos și să ai parte de noroc în toate începuturile. Să știi că ne mândrim extrem de mult cu tine și suntem fericiți pentru că anume noi, îți suntem părinți. La mulți ani!

De mic ai fost un visător înrăit și e atât de plăcut să vezi că te maturizezi, dar niciodată nu renunți la vise. De ziua ta, îți dorim să fii sănătos, puternic și dornic să realizezi ceea ce visezi. Te cuprindem! La mulți ani!

Scumpul nostru fiu, noi toți ne grăbim să te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca bucuria, armonia, prosperitatea și voia bună să te însoțească mereu oriunde nu ai fi. Noi suntem siguri că vei crește un bărbat frumos, demn și gata să lupte pentru ceea ce-și dorește. Dar până atunci, bucură-te de ceea ce ai și savurează viața alături de cei pe care îi iubești. La mulți ani!

Felicitări, scumpul nostru, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim să crești sănătos, energic și plin de viață. Fii mereu fericit și dornic să cunoști cât mai mult. La mulți ani!

Fiul nostru drag, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere. Îți dorim să crești și să devii un bărbat demn și frumos. Îți dorim multă sănătate, putere, ambiție și dorință de a evolua continuu. Să știi că te iubim, te apreciem și suntem mândri că anume tu ești fiul nostru. La mulți ani!

La noi acasă e gălăgie și agitație. Fiul nostru drag, ziua ta de naștere este precum apariția unei comete. Toată atenția, dragostea și dispoziția bună, azi va fi pentru tine. Îți dorim să zbori cu încredere prin viață și să vezi doar peisaje frumoase și deosebite, așa ca tine. La mulți ani!

Fiul nostru drag, îți dorim ca în viața matură să obții tot ce ai nevoie pentru a deveni un om de succes nu doar pe plan profesional, ci și personal. Să ai parte de o familie iubitoare și grijulie. La mulți ani!