Mesaje de «La mulți ani!» pentru fiu din partea tatălui

Mesaje de «La mulți ani!» pentru fiu din partea tatălui. Între fiu și tată există o legătură specială - și mesajele pentru ziua lui de naștere trebuie să fie speciale. Exact astfel de mesaje și urări găsești pe această pagină.

de la Tata:

de la Tata
Fiule, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii un bărbat cinstit, loial, devotat și curajos. Să nu-i lași nicicând pe cei apropiați și să-i ocrotești mereu cu grija și iubirea ta. Mult noroc, prosperitate și belșug. La mulți ani! Sunt mândru că ești fiul meu!

Ești mândria, bucuria și fericirea mea cea mare! Niciodată nu o să încetez să-i fiu recunoscătoare mamei tale pentru că te-a crescut, te-a iubit și ți-a oferit tot ce avea ea mai bun! Scumpul meu, îți doresc să fii sănătos, împlinit, realizat, să ai parte de micile plăceri ale vieții și să nu te oprești din a visa niciodată! La mulți ani!

Iubitul meu fiu, îți urez ca viața să-ți fie frumoasă, deosebită și plină de momente incredibile. Îți doresc să iei doar decizii corecte și înțelepte, iar fiecare zi trăită să-ți aducă doar emoții calde. Ai crescut un băiat demn și un adevărat apărător. La mulți ani!

La mulți ani, mândria mea! Îți doresc fericire, bunăstare, oportunități infinite și doar emoții călduroase. Fie ca viața ta să fie așa cum îți dorești. Te cuprind!

Dragul meu fiu, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Vreau să-ți spun că mă mândresc cu tine, că te iubesc la infinit și că voi face orice ca tu să fii fericit, dar să știi că aștept de la tine să fii muncitor, responsabil și sigur în forțele proprii. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpul meu fiu! Îți doresc să te ocupi mereu cu ceea ce îți place și să ai noroc în toate începuturile tale. La mulți ani frumoși!

Scumpul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Să știi că ești mândria și onoarea mea. Ești un bărbat puternic, curajos și demn de toate lucrurile frumoase din viață. Fie ca viața ta să fie deosebită, plină de oameni frumoși și experiențe de neuitat, iar familia să-ți fie un sprijin în toate. La mulți ani!

Scumpul nostru fiu, iată că a trecut un an și ai devenit mai înțelept și mai matur. De ziua ta, îți dorim să porți bucuria în suflet și zâmbetul pe buze. Fii mereu respectat și înconjurat de cei dragi. La mulți ani!

Parcă mai ieri erai un copil și luai pe furiș bomboanele din bucătărie, iar acum ești un bărbat în toată firea. Ești umărul meu pe care mă pot sprijini necondiționat, ești comoara mea de neprețuit. La mulți ani!

Știi, azi primești cadouri nu doar tu. Ani în urmă, eu am primit cel mai de preț cadou din viața mea – tu, copilul meu drag. S-au întâmplat multe în timp, dar contează doar momentele frumoase dintre noi. Azi te felicit din tot sufletul și îți doresc multe bucurii, emoții călduroase și amintiri de neprețuit. Fie ca tot ce-ți dorești să devină realitate. La mulți ani!

Scumpul meu fiu! Vei fi mereu mândria și bucuria mea, și te voi iubi necondiționat. Ești un băiat extraordinar, sincer, curajos și eu mă bucur că am reușit să educ așa tânăr deosebit. Îți urez să devii un bărbat adevărat și să-ți respecți cuvântul indiferent de circumstanțe. Să ai parte mereu de prosperitate, gânduri pozitive și emoții frumoase. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, demn și deschis pentru noi provocări! Să ai parte mereu de prosperitate, belșug, iubire, fericire și oameni dragi în jur. Să știi că îți voi fi mereu aproape și te voi susține necondiționat. La mulți ani!

Fiule – ești mândria și comoara noastră de neprețuit. Îți doresc să fii mereu sigur în dorințele tale și să mergi neclintit spre visele tale. Fie ca oamenii din jurul tău să fie loiali, deschiși și sinceri, iar alături de ei să-ți creezi cele mai frumoase amintiri. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, ești mândria și onoarea mea. Îți doresc să procedezi mereu corect, să-ți onorezi demnitatea de bărbat și niciodată să nu superi femeile din viața ta. Fie ca tot ce-ți dorești să devină realitate, iar Dumnezeu să te ajute în toate. La mulți ani cu fericire!

Fiule, îți doresc multă sănătate, fericire, realizări grandioase și bucurii infinite. Să zâmbești mereu și să fii sigur că tot ce-ți dorești va deveni realitate. Fii mereu un prieten bun și un coleg săritor la nevoie. Și fie ca în inima ta să domnească mereu armonia și liniștea. La mulți ani!