Mesaje de «La mulți ani!» pentru FIUL mai MARE de ziua lui de naștere

Mesaje de «La mulți ani!» pentru FIUL mai MARE de ziua lui de naștere. Fiul mai mare este suportul părinților și exemplu pentru frățiorul mai mic. Ziua lui de naștere este o adevărată sărbătoare. Aici găsești mesaje de felicitare originale, deosebite pline de urări frumoase.

mai Mare:

mai Mare
Scumpul meu fiu, ești primul meu copil, ești iubirea și mândria mea. Îți doresc să fii sănătos, fericit și norocos în toate, dar mai ales la oameni. Să întâlnești în drumul tău doar oameni buni, demni și mereu gata să-ți fie aproape, și la bine și la rău. La mulți ani!

La mulți ani, fiul meu cel mare! Ești sprijinul și mândria mea! Îți doresc să treci cu ușurință peste provocările vieții și să mergi mereu înainte cu zâmbetul pe buze. Fii mereu sănătos, iubit, respectat și fidel ție.

La mulți ani, fiul meu mai mare! Scumpul meu, îți doresc să fii sănătos, puternic, energic și mereu optimist. Fie ca anul care vine să te facă fericit, împlinit și realizat, fie ca oricare zi din viața ta să înceapă cu zâmbete și vești bune. Te iubesc!

Fiul meu mai mare – ești sprijinul și bucuria mea de toate zilele! Azi, vreau să-ți doresc multă sănătate, încredere în forțele proprii, ambiție și mult noroc în ceea ce faci. Fii mereu iubit și apreciat de cei dragi! La mulți ani!