Mesaje de «La mulți ani!» din suflet până la lacrimi pentru FIU de ziua de naștere

Mesaje de «La mulți ani!» din suflet până la lacrimi pentru FIU de ziua lui de naștere. O colecție impunătoare de mesaje și felicitări frumoase pline de cuvinte spuse din suflet.

din Suflet:

din Suflet
Scumpul nostru fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îmi amintesc cu drag de primii tăi pași și vreau să-ți doresc să mergi încrezut spre visele tale. Niciodată să nu renunți, să mergi doar înainte și să fii sigur că totul va fi bine. De ziua ta, îți urez să fii sănătos, fericit și puternic, iar alături să ai doar oameni dragi. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul acestei minunate sărbători – ziua ta de naștere! Ești comoara noastră cea mare, iar dorința noastră de toate zilele e să fii mereu sănătos, cu zâmbetul pe buze, energic și plin de vise. Să știi că suntem mândri de tine. La mulți ani!

A venit momentul să felicit cel mai extraordinar fiu din univers! Știu cât de mult ai așteptat această zi, și iată că a sosit momentul. Dragul meu, îți doresc să zâmbești mereu, să fii acolo unde-ți dorești, să primești plăcere de la munca ta și întotdeauna să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Fie ca visele tale să prindă aripi și să se îndeplinească cât mai curând. Fie ca zilele tale să fie însorite, pline de momente interesante și oameni frumoși. Scumpul meu, îți doresc să crezi mereu în minuni și să fii sigur că totul va fi bine. La mulți ani!

La mulți ani, fiul meu cel drag! Din prima clipă în care ai apărut pe lume și până în prezent, nu a existat un suflet mai apropiat pentru mine. Azi, din toată inima, îți urez tot ce-i mai bun: fericire, împlinire sufletească, emoții călduroase și întâlniri superbe cu cei dragi ție. La mulți ani!

Ziua ta de naștere pentru mine e sărbătoarea bucuriei, fericirii și a împlinirii sufletești. Îmi aduc aminte și acum, momentul când ai apărut pe lume. A fost cel mai prețios cadou pe care soarta mi l-a putut oferi. Acum, că au trecut anii, îți pot spune că te iubesc din ce în ce mai mult și că îți sunt recunoscătoare că ai apărut în viața mea. Fiule, îți doresc să fii iubit, apreciat, stimat și mereu înconjurat de oameni buni și frumoși. Să știi că poți orice și că întotdeauna vei găsi sprijin în noi, părinții tăi. Fii mereu fericit! La mulți ani!

Scumpul meu fiu, la mulți ani! Îți doresc fericire enormă, bucurii infinite și doar momente frumoase alături de cei dragi. Fii mereu ocrotit și păzit indiferent unde nu te-ai afla și fie ca ceea ce îți dorești să devină realitate cât mai curând. La mulți ani!

La mulți ani, scumpul meu fiu! Fie ca viața ta să fie lipsită de dezamăgiri, tristeți și situații stresante, ci din contra, să ai parte de oportunități frumoase, experiențe inedite și posibilități uimitoare de crește și de a te dezvolta. Îți urez să fii mereu sănătos, plin de inspirație, energie și dispoziție bună! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, fiul meu cel mare! Îți doresc să ai noroc în ceea ce faci, să fii sănătos, împlinit și ocrotit de îngerul tău păzitor. Fie ca simțul umorului să te salveze în orice situație și să destindă oricare atmosferă. La mulți ani cu bucurie!