Mesaje și urări de «La mulți ani!» pentru FIUL MATUR

Mesaje și urări de «La mulți ani!» pentru FIUL MATUR. Deja este un bărbat adevărat, nu mai este acel copil - dar pentru voi părinții va fi mereu copilul vostru. Aici găsești cele mai frumoase mesaje de felicitare pentru el - mândria voastra!

Adult:

Adult
Ai devenit un bărbat minunat, puternic, încrezut și ambițios, dar cu un suflet plin de bunătate și emoții frumoase. Sunt extrem de mândru de tine, fiule! Ai obținut atât de multe, pornind de la zero și neavând nimic. De ziua ta, îți doresc și mai multe victorii și scopuri bine definite. Fie ca ceea ce-ți dorești să devină realitate, iar tu mereu să fii înconjurat de dragoste și prosperitate. La mulți ani!

Fiule, la mulți ani! Ai devenit un bărbat atât de frumos, loial și protector care ne va ocroti mereu de oricine. Suntem mândri că anume noi îți suntem părinți și că ne putem bucura de fiecare succes al tău. Te iubim mult!

Scumpul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de nașteri! Fie ca puterile tale să se intensifice cu fiecare zi, fie ca oportunitățile și perspectivele interesante să apară în viața ta și să găsești drumul spre fericire, prosperitate, belșug și iubire ca-n povești. La mulți ani!

Azi sărbătorim ziua de naștere a celui mai extraordinar, curajos și frumos bărbat de care suntem enorm de mândri! Cu fiecare zi ce trece, iubirea și onoarea pe care o simțim față de tine, crește neîncetat. Suntem bucuroși că ai devenit un om bun, cinstit, demn și un fiu minunat, așa cum alții doar ar visa. La mulți ani cu fericire, scumpul nostru fiu! La mulți ani!

La mulți ani, scumpul meu fiu! Chiar dacă au trecut anii și tu te-ai transformat într-un bărbat de toată frumusețea, eu încă îmi amintesc cu drag primul tău plânset, primul zâmbet, primul cuvânt, primul vis, prima iubire și prima victorie. Au fost momente atât de speciale încât le voi purta mereu cu grijă în inima mea. Dragul meu, îți doresc să fii mereu sănătos, fericit și mereu să obții ceea ce-ți dorești. La mulți ani!

La mulți ani, dragul meu fiu! Îți doresc să obții cât mai multe succese, să excelezi în ceea ce faci și să fii mereu un adevărat luptător! Fie ca munca ta să te inspire spre un rezultat mai bun, așa cum meriți. Fii fericit!

Fiule, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fii mereu o individualitate puternică și niciodată să nu renunți la dezvoltarea ta continuă! La mulți ani!

Scumpul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să privești viața cu bucurie, entuziasm și optimism. Trăiește mereu în prezent, învață din greșelile tale și ale altora și fii sigur că ceea ce urmează va fi de nedescris. La mulți ani!

Fiule, ai crescut atât de repede, dar ai crescut un bărbat adevărat și ai devenit mândria mea numărul unu. Tu ai atâta putere, energie, frumusețe interioară și exterioară și asta mă face fericită și împlinită. Îți doresc să ai parte de o fericire grandioasă, zâmbete sincere și îmbrățișări călduroase cu cei dragi ție. La mulți ani!

Iubitul meu fiu, felicitări cu prilejul celei mai deosebite sărbători – ziua ta de naștere! Îți doresc să trăiești intens, să zâmbești oricui și niciodată să nu-ți fie frică de greutăți. Fie ca sprijinul celor dragi, încrederea și optimismul să nu te părăsească niciodată. Îți doresc să ai parte doar de surprize frumoase și momente feerice alături de oameni buni. La mulți ani!

La mulți ani, fiul meu! Te-ai transformat atât de frumos într-un bărbat demn, loial și curajos încât mă bucur zilnic pentru cine ești! De ziua ta, îți urez să ai parte de un drum luminos în viață, plin de oportunități și momente frumoase alături de cei dragi. Fie ca zilele să-ți fie colorate, însorite și deosebite! La mulți ani!

Felicitări, fiule! Ai crescut un adevărat bărbat și ai devenit un motiv de fericire zilnică pentru mine. Îți doresc ca peste ani, și copii tăi să-ți trezească asemenea emoții magice. Să știi că vreau mereu să te văd cu zâmbetul pe buze și profitând la maxim de viață. La mulți ani!

Scumpul nostru, deși nu mai ești acel bebeluș care era dornic să cunoască ce este în jur, oricum rămâi copilul nostru micuț și drag. Te felicităm cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim să te comporți mereu ca un bărbat adevărat, să fii sănătos și mereu energic. La mulți ani!

Fiule, de ziua ta, îți doresc să ai mereu alături prieteni loiali și oameni cât mai dragi. Fie ca îngerul tău păzitor să te ocrotească mereu și să te îndrume spre tot ce-i mai frumos și deosebit. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să ai parte de stabilitate, idei ingenioase, planuri mărețe și mii de oportunități deosebite. Fii mereu un luptător și fii sigur că totul se va realiza așa cum îți dorești tu. La mulți ani!