Mesaje de «La mulți ani!» pentru fiu din partea mamei.

Mesaje de «La mulți ani!» pentru fiu din partea mamei. Fiul tău astăzi își sărbătorește ziua de naștere - este momentul pentru ai spune cât de mult te mândrești cu el și să-i urezi sănătate, succese și cât mai multe victorii!

de la Mama:

de la Mama
Scumpul meu fiu, pentru mine ești atât de micuț, încât îmi vine ca-n copilărie, să te învălui cu un prosop, să te hrănesc și să te cocolesc continuu. Dar nu, deja ești un bărbat în toată firea, ești stâlpul de încredere al familie noastre. De ziua ta, îți doresc să găsești mereu direcția corectă, să potrivești cele mai bune cuvinte și să găsești soluția celor mai mici probleme din viața ta! Să știi că mereu îți voi fi aproape și te voi sprijini în toate. Sunt mândră că munca și efortul meu nu au trecut pe alături, și ai crescut un om deosebit! La mulți ani!

Uneori stai și-ți sărbătorești ziua ta de naștere, și înțelegi cât de departe e copilăria! Acum toate gândurile-s legate de lucru, carieră și alte dorințe, dar nu ca în copilărie, când te gândeai cum să găsești comoara ascunsă de un pirat sau cum să faci rost de multe bomboane și alte dulciuri! Viața matură, cu siguranță, își are farmecul său, dar eu îți doresc să nu uiți de copilărie, de vise și inocență. Adu-ți aminte cum visai, cum găseai ceva inovativ în toate lucrurile vechi și fără gust, cum niciodată nu renunțai și mereu continuai până nu obțineai ceea ce-ți dorești! Așa îți doresc să trăiești mereu! La mulți ani!

Dragul meu fiu, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Întotdeauna ai procedat corect și demn și ești destoinic să fii numit un bărbat adevărat. Îți doresc să fii mereu așa, să fii mândria mea cea mare, De ziua ta, îți urez să pășești cu ușurință prin viață și să lași neobservate micile neplăceri. Te iubesc! La mulți ani!

Dragul meu fiu, azi este o zi specială! Azi e ziua ta de naștere! Îți doresc să ai parte de un drum luminos, o viață deosebită, plină de căldură și culori intense! Să știi că te iubesc la infinit!

Azi e o mare sărbătoare – e aniversarea celui mai iubit fiu din lume! Fie ca anul care vine să-ți aducă multe bucurii, succese și cât mai multe reușite extraordinare. Fie ca în drumul tău să răsară doar oameni buni și demni de tine! Fie ca orice activitate să-ți aducă satisfacție și prosperitate. La mulți ani, scumpul meu!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, scumpul meu fiu! Tu ești totul pentru mine, și azi, îți urez un drum frumos, liniștit și fără provocări. Să știi că întotdeauna mă gândesc la tine și mă strădui să-ți ofer tot ce ai nevoie. Te iubesc și îți urez tot binele din lume. La mulți ani!

Iubitul meu fiu, chiar și acum îmi aduc aminte momentul când ai apărut pe lume. A fost cel mai uluitor moment din viața mea. Acum, au trecut anii și ai devenit un bărbat de toată frumusețea. Îți dorim să ai parte de ceea la ce visezi, iar noi mereu să avem motive să ne mândrim cu tine. La mulți ani cu fericire!

Scumpul meu, în această zi însorită ai apărut pe lume. Din toată inima, te felicit și îți urez cele mai sincere urări de bine, urări de sănătate și de împlinirea tuturor viselor. Fie ca îngerii tăi păzitori să te ocrotească și să te îndrume spre calea potrivită. La mulți ani!

La mulți ani, fiul meu iubit. Îți doresc tot ce-i mai bun: sănătate de fier, noroc, prosperitate și armonie sufletească. Să ai parte de succes în toate începuturile, îndeplinirea tuturor gândurilor tale și doar respect din partea celor dragi. La mulți ani!

Fiul meu, deja ești un bărbat în toată firea, îți alegi singur calea pe unde vrei să pășești și ești gata de toate provocările ce-ți pot apărea. Și oricât de matur nu ai fi, pentru mine oricum rămâi un copilaș dulce dulce pe care vrei să-l protejezi și să-l alinți continuu. Să știi că te iubesc la infinit și îți doresc doar ceea ce-i mai bun pentru tine. La mulți ani!

Scumpul meu fiu, îngerașul meu păzitor, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să faci mereu ceea ce-ți șoptește inimioara, să iubești viața și să fii mereu ambițios în îndeplinirea viselor tale. Să știi că mereu îți voi fi aproape și te voi susține în toate. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători – ziua ta de naștere! Îți doresc o viață frumoasă, lipsită de griji și nevoi. Îți urez ca inimioara ta frumoasă să nu cunoască nicicând tristeți și dezamăgiri. Să știi că ești comoara mea cea mai de preț și ești sensul vieții mele. Te iubesc și te îmbrățișez cu drag. La mulți ani!

Azi e ziua de naștere a celui mai bun fiu, a celei mai de preț comoare și a vitezomanului cel mai iubit. Micul meu vitezoman, crești mare, sănătos și ambițios. Îți doresc să obții mereu tot ce-ți dorești și să-ți realizezi cele mai neobișnuite vise. La mulți ani, dragul meu!

Știi, se spune că tineretul din ziua de azi nu mai e ce a fost odată. Dar eu știu sigur, tu ești un tânăr ambițios, sincer, respectuos și săritor la nevoie. Deseori, succesele tale sunt și succesele mele, motiv pentru care mă simt împlinită și fericită. De ziua ta, îți doresc să fii iubit, apreciat, respectat și înconjurat de oameni frumoși și demni. La mulți ani!

Scumpul nostru drag, soarele nostru strălucitor, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o mare de fericire, un ocean de iubire și un infinit de zâmbete și momente prețioase alături de cei dragi. Să ai parte de realizări grandioase și experiențe inedite. Îți mulțumesc pentru ceea ce ești. Noi ne mândrim cu tine. La mulți ani!