Mesaje de ziua de naștere FRATELUI mai MIC

Astăzi este ziua de naștere a FRATELUI mai MIC. Noi îi dorim «Mulți ani fericiți!» Iar tu inspiră-te din această colecție pentru a alege cea mai frumoasă felicitare.

mai Mic:

mai Mic
La mulți ani, frățioare! Îți doresc să fii mereu demn de admirație, să ai reputație bună alături să-ți fie doar oameni dragi sufletului tău, prieteni adevărați. Viața ta să fie mereu veselă și plină de evenimente frumoase. La mulți ani!

Frățiorul meu, la mulți ani! Îți doresc ca toate visurile tale să devină realitate, viața să-ți ofere daruri excepționale, clipe extraordinare, multă iubire și noroc. Să fii fericit, de succes și să te bucuri cu adevărat de viață. La mulți ani!

Dragul meu frățior, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc prieteni devotați, idei bune, care se vor transforma în realitate fără prea mult efort, de parcă ai avea bagheta magică. Îți doresc multă sănătate, să înveți în fiecare zi ceva nou și să ai succes la muncă. La mulți ani!

Frățioare, scumpul meu, la mulți ani! Îți doresc ca toate visurile tale să devină realitate, viața să-ți ofere daruri excepționale, clipe extraordinare, multă iubire și noroc. Să fii fericit, de succes și să te bucuri cu adevărat de viață. La mulți ani!

La mulți ani, frățiorul meu mai mic! Îți doresc să tinzi mereu spre scopul tău, spre visul tău cel mare, să crezi în realizarea lui și asta se va întâmpla neapărat. Muncește mult asupra ta, dezvoltă-te frumos, fii mândria părinților și a celor dragi. Fii fericit, iubit și plin de viață. La mulți ani!

Dragul și iubitul meu frățior, felicitări. Astăzi este ziua ta de naștere, e un moment special să-ți urez ca în viața ta să atingi cele mai înalte culmi ale succesului și recunoașterii meritelor tale. Să trăiești frumos, mereu cu capul sus, să reușești să-ți realizezi orice vis. Fii om bun, sincer și totul va fi bine. La mulți ani!

Frățioare, la mulți ani! Îți doresc să crești mare, om bun, sincer, cu sufletul ca o pâine caldă. Să știi să-ți aperi punctul de vedere și să poți riposta, Respectă și iubește părinții, învață bine la școală, fii un copil exemplar. La mulți ani!

Frățioare, felicitări! Cu fiecare an devii tot mai mare, mai înțelept, dar pentru mine, oricum rămâi fratele mai mic, cel mai iubit și drag, pe care mereu îl voi ajuta necondiționat, atunci când va avea nevoie. Fii sănătos, luptă pentru scopul tău și ideile tale. La mulți ani!

La mulți ani, frățiorul meu scump. Îți doresc să fii mereu tare de caracter, să ai putere de voință și suflet bun. Frățioare, fie ca tinerețea să nu-ți dispară de pe chip și din suflet, fiecare victorie să te facă mai puternic și dornic de succes. Îți doresc multă sănătate, noroc, prieteni buni și multă dragoste. La mulți ani!

Iubitul și dragul meu frățior, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să-ți atingi toate obiectivele și să-ți realizezi toate planurile. Să fii mereu vesel, plin de viață, fericit și iubit. La mulți ani!

Scumpul meu frățior, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca în viață să faci mereu alegerile corecte, să nu faci greșeli, să fii de succes și, desigur, sănătos. Destinul să fie bun cu tine și să-ți ofere șansa de a iubi și a fi iubit cu adevărat. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare. Fie ca pe drumul vieții tale să nu cunoști ce înseamnă frica sau neîncrederea. Să fii mereu sănătos, ambițios și să crezi în puterile tale. Toate visurile tale să devină realitate cât mai curând. Bucură-te de dragostea celor din jur, de încrederea și susținerea lor. La mulți ani!

Dragul meu frățior, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să ai o viață luminoasă și veselă, mereu să fii admirat, apreciat, să ai suflet bun, să te bucuri doar de momente frumoase și să nu duci lipsă de nimic. Nu rata șansele ce ți le oferă viața de a fi fericit și iubit. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare. Îți doresc să crești un bărbat curajos, puternic, care va ști să procedeze corect în orice situație. Frățioare, fie ca fiecare zi din viața ta să-ți aducă noi provocări și perspective, să devii mai puternic, mai ambițios și mai plin de viață. Să ai curajul să fii mereu așa cum simți tu, să-ți aperi ideile și convingerile tale.

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, frățiorul meu. Îți doresc multe lucruri frumoase, dispoziție bună, siguranță în tot ce-ți propui să faci, glume vesele, istorii interesante și idei extraordinare. Fii fericit în fiecare zi, câștigă orice competiție, luptă pentru scopul tău major. La mulți ani!