Mesaje de ziua de naștere FRATELUI de la SORĂ

O soră și un frate suntem la părinți! La mulți ani fratelui din partea surorii. Colecție de mesaje de ziua de naștere pentru scumpul frate.

de la Soră:

de la Soră
În această zi specială pentru ambii, o să-ți spun că ești cel mai bun frate din univers! Fie ca bunătatea ta să nu dispară niciodată! Îți urez ca tot ce îți dorești să se îndeplinească. La mulți ani frumoși!

Drag frățior, astăzi este ziua ta de naștere. Sincere felicitări! Ești un întreg univers pentru noi! Tu meriți să ai tot binele din lume și să îți meargă excelent în toate! Te apreciez mult și îți doresc să fii sănătos, fericit și împlinit. La mulți ani!

Frățioare, ești atât de drag pentru mine! Cu toată dragostea mea, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca toate urările de bine ce le vei auzi astăzi să se îndeplinească! Îți doresc să îți vezi toate visele și țelurile îndeplinite. La mulți ani plini de dragoste și spor alături de cei dragi ție!

Îți doresc ca toate visele tale să devină realitate! Fie ca creșterea ta în carieră să fie inevitabilă și apreciată! Te apreciez mult și te felicit cu această zi frumoasă din viața ta. La mulți ani, dragul meu frățior!

Drag frate, mi-aș dori să îți urez trei lucruri importante în viață: iubire, un vis grandios și oameni dragi, loiali și minunați care să-ți fie alături necondiționat. Te apreciez mult și îți doresc tot binele din lume. La mulți ani!

Drag frățior, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, iar viața ta să fie constituită din fericire, belșug și iubire! Fie ca sănătatea să îți fie mai puternică pe an ce trece, fie ca norocul să se țină lanț de tine. La mulți ani împliniți!

Frățiorul meu drag, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă fericire, optimism și bucurie! Fie ca nimic să nu te oprească din atingerea țelurilor tale! Fii fericit! La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, dragul meu frate! Îți doresc să fii bogat sufletește și financiar, să fii încrezut în forțele proprii și să te înconjori de oameni buni așa ca și tine. Mult noroc, iubire și prosperitate. La mulți ani!

Frățioare, la mulți ani! Fie ca sufletul să îți fie plin de dragoste, bunătate și noroc! Fie ca toate visele tale să devină realitate. Nu uita, viața e minunată. Savureaz-o din plin. Te iubesc mult!

Scumpul meu frățior, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai tot de ce ai nevoie pentru a fi fericit, împlinit și realizat! Să fii sănătos, să fii iubit, să ai parte de oportunități inedite. Îți urez multe succese și bucurii. La mulți ani!

Scumpul meu frate, te felicit cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc să ai mereu forțe pentru a-ți atinge scopurile, să iubești din toată inima, să fii admirat și apreciat la serviciu și să te distrezi așa cum vrei tu în zilele de odihnă. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! Îți urez să fii mereu iubit de cei din jur, așa cum te iubește sora ta. Îți doresc, dragul meu, multe bucurii, liniște sufletească, fericire nemărginită, bunăstare și succes răsunător. La mulți ani!

Dragul meu frățior, eu surioara ta, vreau să te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca viața ta să fie plină de fericire, iubire, noroc, sănătate și să-ți meargă bine în toate. Frățioare, fii fericit. Muncește pentru visul tău, fii un om de succes, iubește și lasă-te iubit. La mulți ani!

Dragul meu frate, astăzi, de ziua ta de naștere, îți doresc să nu cunoști niciodată ce înseamnă trădarea, invidia și falsitatea. Prietenii tăi să fie buni și devotați, să te simți mereu în siguranță atunci când ești alături de ei, să-ți ofere suport în orice situație. Fie ca dragostea să te cuprindă strâns și să nu te lase niciodată, fii mereu îndrăgostit, dragul meu frate – a atât de frumos. La mulți ani!

Scumpul meu frate, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Eu, sora ta, îți doresc astăzi să fii mereu vesel și plin de viață. Fie ca vântul norocului să-ți miște corabia vieții tale spre succes. Valurile iubirii și bunătății să te ducă spre locuri extraordinare. Să cunoști oameni minunați și să te simți mereu cu adevărat fericit. La mulți ani!

Frățioare, la mulți ani! Eu te cunosc încă din fașă, așa că ai încredere în ceea ce spun. Puterea ta de voință, ambiția și mintea ta luminoasă, te vor duce spre culmile succesului. Vei reuși tot ce ți-ai planificat, sunt sigură de asta. Îi doresc să ai norocul mereu de partea ta, să reușești să depășești și cele mai complicate momente, mereu cu zâmbetul pe buze. Îți voi fi mereu aproape.

Dragul meu, îți urez să ți se realizeze toate planurile. Să speri mereu la ceva mai bun, să fii bun cu cei din jurul tău și să crezi în visul tău. Fii fericit, respectat de toți, fă-ți prieteni devotați și bucură-te de grija și dragostea familiei. La mulți ani, frățioare!

Dragul meu frate, eu – surioara ta, te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternic, ambițios, fără mare greutate să depășești orice obstacol va apărea pe drumul tău. Să ai o viață plină cu momente fericite, interesante, să te trezești în fiecare dimineață optimist și gata pentru a obține noi victorii. La mulți ani!

Tu ești prietenul meu, știi asta! Iată de ce, frățioare, îți doresc să iei de la viață tot ce e mai bun. Fie ca corabia vieții tale să te ducă pe cele mai frumoase tărâmuri ale fericirii, dragostei adevărate și succesului. La mulți ani, dragul meu!

Frățioare, te felicit cu prilejul zilei de naștere. Mă bucur că în familia noastră este un adevărat apărător al unei fetițe atât de firave ca mine. Îți doresc să fii mereu așa cum te știu eu, bun, puternic, devotat și gata să ajuți pe cel ce are nevoie. Nu uita că eu oricând voi fi alături de tine, iar dacă vei avea nevoie de un sfat, mă voi strădui să ți-l dau pe cel mai bun! La mulți ani!

Fățioare, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate de fier, multe forțe și noroc în toate încercările tale de a realiza ceva. Ascultă de părinți și ajută-i când poți cu un sfat sau o vorbă bună. Îți doresc să cunoști fericirea supremă și să-ți faci o familie frumoasă. La mulți ani!

Frățioare, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Eu, surioara ta, îți doresc să te bucuri de respectul prietenilor, de susținerea celor dragi, să atingi culmile succesului, să speri mereu la ceva mai bun și în față să ți se deschidă multe perspective frumoase pentru a deveni un om împlinit, fericit cu adevărat. Bunăstare, iubire și tot ce-i mai bun. La mulți ani!

Dragul meu frate, talismanul meu, comoara mea, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi la fel de sincer, cald, bun, incredibil de omenos, care stârnește admirația tuturor. La mulți ani!

La mulți ani, frățioare! Păstrează mereu omenia în sufletul tău. Fii puternic, răbdător, fii un bărbat adevărat. Rămâi mereu tânăr, darnic și grijuliu. Fie ca dragostea să-ți găsească loc în inima ta. Întâlnirile pur întâmplătoare să-ți ofere posibilitatea de a cunoaște oameni noi și să-ți deschidă noi perspective spre un viitor mai bun. La mulți ani!

Fii bărbat, dragul meu, chiar și în cea mai grea situație, ține capul sus. Dar, în general, îți doresc să nu cunoști situații complicate. Îți urez mereu să zâmbești, să iubești și să nu știi ce e tristețea. La mulți ani, frățioare!