Mesaje de ziua de naștere FRATELUI mai MARE

Astăzi este ziua de naștere a FRATELUI mai MARE. Noi îi dorim viață frumoasă și lungă. Iar tu urează-i sănătate, fericire și alte cuvinte frumoase. Pentru asta am pregătit această colecție de mesaje și urări.

mai Mare:

mai Mare
Felicitări cu prilejul frumoasei aniversări, scumpul meu frate mai mare. Îți doresc ca în viață să iei mereu decizii înțelepte, să ai succes în toate începuturile tale, în toate încercările de a realiza ceva măreț. Fii iubit cu adevărat și iubește din toată inima. Fii un om de încredere, bun la suflet și săritor la nevoie. La mulți ani!

Dragul și iubitul meu frate, tu întotdeauna ai fost un exemplu pentru mine, acel om care m-a ocrotit și a avut grijă de mine. Deși suntem deja maturi, tu oricum rămâi pentru mine acel om care întotdeauna mă va înțelege, îmi va spune un cuvânt bun și mă va ajuta să trec mai ușor peste orice greutate. Fii fericit! La mulți ani!

La mulți ani, fratele meu. În această zi specială îți doresc să ai o viață minunată, să te bucuri de încrederea și susținerea prietenilor, să fii iubit și norocos, să ai mereu dispoziție bună. Vreau să-ți urez să fii întotdeauna sigur de forțele tale, să fii ambițios, tot ce-ți propui să se realizeze. La mulți ani!

Îți doresc să fii mereu plin de entuziasm, optimism și creativitate, să te simți liber în tot ceea ce faci. Fii mereu la înălțime, crede în succes și neapărat îl vei obține. Simte cu inima ceea ce vrei să faci și destinul te va ajuta să devină realitate. La mulți ani!

Fratele meu scump, la mulți ani îți spun astăzi cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc ca în toate cele 365 de zile din an să fii fericit, plin de energie și să ai putere de a realiza ușor orice sarcină. Tu ești pentru mine un exemplu, iată de ce îți doresc să ai o viață colorată cu cele mai frumoase nuanțe.

Dragul meu frate, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca cea mai tainică dorință a ta să devină realitate, toate planurile tale să prindă viață. Să fii fericit, sănătos, frumos, de succes, cu perspective mari și mulțumit de soarta ta. La mulți ani!

Astăzi este ziua de naștere a fratelui meu. Vreau să te felicit, dragul meu, să-ți doresc bunăstare, iubire, sentimente sincere, încredere, înțelegere, prietenie adevărată și suport din partea celor dragi. Fie ca ideile tale geniale să se transforme în planuri concrete care îți vor asigura un viitor prosper și de succes. La mulți ani!

Fratele meu, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc ca toate greutățile, supărările, eșecurile să rămână în trecut. Să fii fericit, să te bucuri de fiecare clipă, să trăiești mulți ani alături de noi. Rămâi la fel de ambițios, călătorește mult, așa cum știu că vrei să faci, și asta să-ți aducă multă satisfacție și noi cunoștințe. La mulți ani!

Dragul meu frate, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Îți doresc să-ți pui scopuri mari și să le atingi cu minim efort, să-ți demonstrezi talentul în anturajul celor care știu să te aprecieze pentru ceea ce ești și ceea ce faci. Fii fericit, bucură-te de o viață frumoasă. La mulți ani!

Felicitări, dragul meu frate, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc liniște și pace interioară, echilibru în tot ce ți se întâmplă în viață, multe idei noi și cu perspectivă în activitatea ta. Să ai parte de o dragoste mare, să fii cu adevărat fericit, inima ta să bată tare în fiecare zi. La mulți ani!

Fratele meu, astăzi este o zi specială, e ziua ta de naștere. Îți doresc să te simți mai puternic, mai plin de viață cu fiecare zi ce o trăiești. Să fii mereu optimist și plin de emoții pozitive. Fiecare moment din viața ta să semene cu o mică minune care să-ți bucure sufletul. La mulți ani!

Dragul meu frate mai mare, tu ești sprijinul meu, tu îmi dai cele mai bune sfaturi. Astăzi e rândul meu să-ți spun cât de mult țin la tine. Te felicit cu prilejul zilei de naștere, îți doresc să găsești mereu energia și puterea necesară pentru a-ți realiza planurile. Fie ca în mintea ta mereu să ai gânduri bune și idei geniale, iar inima să se bucurie cu adevărat de fiecare zi din viață. La mulți ani!

Dragul meu frate, tu ești cel mai scump și apropiat om din viața mea. Tu ești sprijinul meu. Îți doresc să pășești sigur pe drumul vieții, să mergi spre scopul tău fără a privi în urmă, să-ți pui noi obiective și să le atingi cu ușurință. Fii norocos, iubit, de succes, păstrează în inima ta speranța și încrederea într-un viitor bun. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, dragul meu frate. Îți doresc să mergi mereu pe drumul fericirii, al dragostei. Să te ducă mereu corabia bunătății spre cele mai frumoase tărâmuri ale unei vieți fără griji și împlinite. Să respiri aerul iubirii adevărate și al inspirației. La mulți ani!

Fratele meu, la mulți ani! Îți doresc să fii om bun și de succes. Să atingi toate culmile succesului la care visezi astăzi, să te bucuri de iubirea celor dragi și de respectul celor care te cunosc. Îți mulțumesc că mereu mă ajuți și îmi ești aproape, Îți doresc tot ce e mai bun în această viață.