Mesaje de ziua de naștere FRATELUI de la FRATE

Frate, frate - frățioare! La mulți ani fratelui din partea fratelui. Colecție de mesaje de ziua de naștere pentru un frate adevărat.

de la Frate:

de la Frate
Frățioare, astăzi este ziua ta! Sincere felicitări! Îți doresc o viață frumoasă, înzestrată cu multe surprize plăcute, cu multă culoare și emoții pozitive. Fii sănătos, puternic, perseverent și întotdeauna un luptător! Fie ca înțelepciunea ta să te ajute în luarea deciziilor și ca rezultat, să ai rezultate faine. La mulți ani!

Drag frate, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să ai parte de tot binele din lume. Să fii fericit, împlinit, să întâlnești fiecare zi cu bunătate și speranță. Spune da oricărei provocări din viața ta și fie ca ea să îți fie minunată. La mulți ani!

Frățiorul meu drag, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să crești mare, să fii curajos, îndrăzneț, mereu curios și întotdeauna să fii un baiat responsabil și inteligent. Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească. Să ai noroc și multe vise realizate. La mulți ani!

Te felicit cu ziua ta, frate! Este o zi frumoasă și pentru mine, căci ai apărut pe lume! Îți doresc să ai reușite mari în viață, să îți creezi o familie deosebită și să te împarți cu bunătatea ta zilnic. Să ai parte de un milion de momente frumoase și prețioase alături de cei dragi ție. La mulți ani!

Frate, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii sănătos, curajos, plin de viață, muncitor și dedicat familiei tale. Cu tine, m-aș duce oriunde, căci te pricepi la toate! Știu sigur că mă pot baza pe tine! Să trăiești mult și bine, iar tu să știi că îți sunt necondiționat alături. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, drag frate! Îți doresc fericire, iubire și succese nemărginite! Fie ca toate grijile și tristețile din viața ta să dispară, iar sufletul să ți se umple de armonie și căldură. Mult noroc în tot ce faci. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale! Îți doresc să fii puternic, împlinit, curajos, să mergi încrezător spre țelurile tale! Fie ca nimeni și nimic să nu te încurce! Îți doresc o viață plină de dragoste, belșug, noroc și zile productive. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Pe cineva mai prețios și drag sufletului ca tine, nu am! Îți doresc noroc și belșug în tot ce faci, stabilitate financiară, echilibru moral. Îți urez să ai alături oameni minunați care să te susțină necondiționat. La mulți ani!

Dragul meu frate, la mulți ani cu ocazia zilei de naștere. Primește din partea fratelui tău, cele mai sincere urări de sănătate. Fii sigur de forțele tale, pune-ți scopuri mari și luptă pentru ele. Dacă vei avea nevoie de ajutor, eu – fratele tău, voi fi mereu alături. Poți conta pe mine. La mulți ani!

Dragul meu, primește din partea mea sincere urări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii iubit, să fii fericit, să fii sigur de forțele tale, să te bucuri de respectul celor din jur și să ai parte de mare noroc. Mult succes, frate, sănătate și tot ce e mai bun pe această lume. La mulți ani!

Dragul meu frate, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere. Din partea mea, fratele tău, îți urez credință puternică, speranță într-un viitor bun, să ai prieteni adevărați, să fii sănătos, asigurat material, să-ți stabilești scopuri mari și să le atingi fără mult efort. Să fii iubit și să iubești cu adevărat. Fii mereu ambițios și sigur pe tine! La mulți ani!

Noi suntem frați, iar asta înseamnă că ne susținem reciproc, Tu poți conta mereu pe suportul meu. Îți doresc să ai mereu alături prieteni adevărați. Să-ți strălucească privirea de fericire și iubire. Frățioare, fie ca la muncă să te aprecieze pentru ceea ce faci, iar în zilele libere să te distrezi, să te simți bine și să-ți aduni la colecția amintirilor multe momente unice, extraordinare. La mulți ani!

Ca de la frate pentru frate, îți spun astăzi mulțumesc pentru suport, grijă, optimismul ce mi-l insufli în fiecare zi. Felicitări cu ocazia zilei de naștere, frate. Îți doresc să mergi mereu pe drumul spre succes, să nu-ți fie frică de obstacole și întotdeauna să găsești cele mai bune soluții pentru problemele ce apar uneori. Îți doresc, în general, să nu ai greutăți în viață, să te bucuri de multe surprize frumoase, realizări, succes în toate. Tu le meriți cu adevărat. Ești un om minunat. La mulți ani!

Frățioare, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Primește din partea mea cele mai sincere urări de sănătate și noroc. Fie ca destinul să-ți ofere multe perspective, oportunități la muncă și, sigur, fericire pe plan personal. La mulți ani!

Frate, felicitări cu ocazia frumoasei sărbători. Fie ca viața ta să fie mereu plină de bucurie, să ai o familie mare și fericită. Zâmbetul să nu lipsească de pe chipul tău. În inima ta să ai liniște și pace. Sigur, niciodată nu este în plus, să fi asigurat financiar. Multă bunăstare, îți doresc, fratele meu. La mulți ani!

Frate, felicitări cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc să nu te plângi de nimic, să te antrenezi cu multă ambiție și să mergi cu pași rapizi spre realizarea visului tău. Îți urez ca mereu să ai în jurul tău prieteni adevărați și devotați. La mulți ani

Îți doresc, frate, să devii cu fiecare zi mai puternic, mai sigur în forțele tale, fie ca dușmanii să se teamă de tine, iar cei din jur să te respecte. Caracterul tău puternic să te ajute să atingi toate scopurile, ambiția ta extraordinară să te ducă mereu spre succes. La mulți ani!

Fratele meu, astăzi este ziua ta de naștere, iar asta înseamnă că e sărbătoare și pentru mine. Îți doresc să fii un om de succes, steaua călăuzitoare să-ți lumineze mereu drumul spre visul tău. Fi atent cu părinții și cel mai important, fii fericit!

Frățioare, de ziua ta de naștere, vreau să-ți spun că tu poți conta mereu pe fratele tău. Eu îți doresc să ocrotești și să prețuiești tot ce-ți este drag, să obții ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Să călătorești mult prin lume, să trăiești emoții frumoase și întotdeauna să rămâi un om bun, dar cu ambiții mari. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere, frate! Fie ca tunetul și fulgerul să treacă pe alături de casa ta, iar tristețea să nu găsească drumul spre tine. Îți doresc sănătate de fier, mulți bani, multe scopuri mari și oportunități pentru a le realiza. La mulți ani!

Frate, felicitări cu ocazia frumoasei aniversări. Îți doresc să te regăsești, să înțelegi exact ceea ce vrei cu adevărat și să obții asta. Fii iubit, sănătos, devotat, fericit, sincer și încrezut în forțele tale. Multă bunătate, bunăstare și tot ce vrei tu, îți urez astăzi. La mulți ani!

Felicitări, dragul meu frate. Primește sincere urări de bine din partea mea, fratele tău, care te respectă. Fii înțelept, curajos, iubitor și bun cu cei din jurul tău. Luptă mereu pentru scopurile tale și nu te da bătut nici o clipă. Fericirea ta e în mâinile tale. La mulți ani!

Frate, frățioare, tu ești pentru mine cel mai drag și apropiat om. Simt întotdeauna susținerea ta. În această zi frumoasă, vreau să-ți urez ție ceea ce-mi doresc și mie. Nu te schimba, rămâi așa cum ești, adevărat, sincer, firesc, extraordinar, deoarece oameni ca tine nu mai sunt. La mulți ani!