Mesaje scurte de ziua de naștere FRATELUI

Astăzi este ziua de naștere a FRATELUI tău. Noi îi dorim «La Mulți Ani fericiți!» iar tu urează-i ceva mai mult. Îți prezentăm mesaje de felicitare scurte pentru fratele tău. Inspiră-te aici.

Scurte:

Scurte
La mulți ani, frate! Îți doresc să ai imaginație bogată, să fii curajos, atrăgător, să visezi, să-ți faci planuri și să tinzi mereu spre succes. Fii fericit!

Frățioare, de ziua ta de naștere, vreau să-ți urez ca în ciuda greutăților de zi cu zi, să fii un om plin de viață, să te bucuri cu adevărat de ea. Fii fericit, fii om cu suflet bun!

Felicitări cu ziua de naștere frățioare! Îți doresc mult optimism, idei, planuri mari și mult timp liber. Să fii fericit, să iubești și să fii iubit. Tu ești cel mai bun. La mulți ani, dragul meu frate!

Scumpul meu frate, fie ca banii să curgă râuri, să ai parte de multă sănătate –câtă apă este în mări, oceane de fericire și iubire. Fie ca greutățile și neplăcerile să se țină departe de tine, cel puțin la o distanță similară cu cea dintre Pământ și Soare. La mulți ani

Frățioare, felicitări cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc multe victorii și succes mare. Dragoste și căldură sufletească, bunăstare și realizarea tuturor visurilor. Fii fericit, dragul meu!

La mulți ani, frate! Îți doresc să rămâi mereu un luptător pentru ideile tale și să fii plin de entuziasm, cu planuri mari pentru un viitor prosper. Succes în tot ce-ți propui să faci.

Felicitări cu ziua de naștere. Îți doresc multe resurse și posibilități pentru dezvoltarea personală, dar și succes pe plan financiar. La mulți ani, frate!

Scumpul meu frățior. La mulți ani! Îți urez ca în viața ta să fie mereu loc pentru multe emoții pozitive, zâmbete și momente fericite. Felicitări, dragul meu!

Cu prilejul zilei tale de naștere, frățioare, îți doresc multă putere, sănătate, noroc și bunăstare. Fie ca tu, fratele meu, să reușești mereu să atingi culmile succesului. La mulți ani!

La mulți ani, fratele meu drag. Îți doresc să rămâi mereu puternic, energic, plin de viață, curajos și devotat. Fii fericit, frățioare. Tu meriți asta!

Felicitări cu ziua de naștere! Îți urez să călătorești mult, să cunoști lumea și să obții multe cunoștințe importante pentru tine. La mulți ani, frate!

Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu ești cel mai bun frate din lume, îți doresc să rămâi mereu un exemplu demn de urmat pentru toți cei care te cunosc. La mulți ani!

Dragul meu frate, îți doresc să crești profesional și să deschizi pentru tine noi orizonturi de dezvoltare personal. Noroc, iubire din partea celor dragi, sănătate și încredere. La mulți ani!

La mulți ani, fratele meu! Fie ca în viață să-ți meargă bine mereu, cei mai buni prieteni să-ți fie alături, iar femeile să fie mereu impresionate de tine.

Îți doresc să rămâi mereu la fel de curajos și puternic. Tu ești ocrotitorul nostru. Continuă să fii om bun pe care poți întotdeauna conta. La mulți ani, frățioare!