La mulți ani pentru FIICA mai MARE


mai Mare:

mai Mare
Tu ai fost prima care a apărut în viața mea şi m-ai ajutat să devin cea mai bună mamă, ai trezit în inima mea o iubire atât de puternică și mare, încât, luându-te în brațe, am uitat să respir. Și în ciuda faptului că ai crescut, încă te iubesc la nebunie și îți doresc tot ce e mai bun. Fie ca necazul să nu te atingă niciodată, iar rugăciunile mele să te protejeze de orice nenorocire. La mulți ani, cea mai mare și iubita mea fiică!

Draga mea fiică, la mulți ani! Îţi doresc ca în viața ta să nu existe zile triste și weekenduri plictisitoare, sufletul tău să cânte mereu de bucurie și inima să înflorească de dragoste. Îți doresc să devii din ce în ce mai frumoasă odată cu înaintarea în vârstă, să-ți foloseşti talentele cu îndemânare şi să întâlneşti fiecare răsărit de soare cu zâmbetul pe buze.

La mulți ani, draga mea fiică! Îţi doresc doar zile luminoase și memorabile în viață. Îţi doresc să înoţi într-un ocean de fericire, iar soarele iubirii să te încălzească în fiecare minut. Îţi doresc mult succes, sănătate și frumusețe, draga mea.

Draga mea fiică, sprijinul și susţinerea mea, felicitări cu ocazia zilei de naştere și cu începutul unui nou capitol din cartea vieţii tale. Vreau să păstrezi în tine, pe tot parcursul vieții, acea frumusețe și puritate, gingăşie și bunătate care trăiesc în inima ta. La mulți ani!