Mesaje de ziua de naștere pentru FIICA adultă


Adultă:

Adultă
Dragă fiică, în această zi specială, îți doresc să-ți construiești destinul așa cum visezi tu, să cunoști toate bucuriile vieţii și să rămâi la fel de frumoasă, inteligentă și amabilă ca acum. La mulți ani, fericirea mea!

La mulţi ani, dragă fiică! Vei rămâne întotdeauna fiica mea mică, oricât de adultă ai fi. Îți doresc să fii mereu în vârful succesului, să zâmbești în fiecare zi și în faţa noilor oportunități. Îţi doresc bunăstare materială, vacanță la mare şi fericire în familie.

Draga mea fiică, ești adultă de mult timp, dar totuși îți doresc să fii puțin ghiduşnică, veselă și visătoare. La mulţi ani!

Dragă fiică, fie ca ziua de azi să rămână o amintire luminoasă în memoria ta. Ne dorim ca totul în viața ta să meargă în conformitate cu scenariul scris de tine şi să poţi realiza tot ce ţi-ai pus în gând. La mulți ani, draga noastră!

Draga mea fiică, la mulți ani! Îţi doresc ca viața ta de adult să fie plină de amintiri calde și fericite din copilărie, ca oricare dintre activitățile tale să se termine cu succes, să ai inima plină de dragoste și bucurie, iar sufletul să creadă în minuni.

Dragă fiică, la mulți ani! Indiferent că ești deja adultă, eşti o copilă sinceră şi gingaşă în sufletul nostru. Îţi dorim o dispoziție minunată, multă dragoste, noroc, multă sănătate, prosperitate și bunăstare.

Draga noastră fiică, la mulți ani! Deşi eşti deja adultă și independentă, pentru noi vei rămâne mereu o fetiță mică şi gingaşă. Fii fericită, iubită, respectată și atrăgătoare! Îţi dorim mult succes, multă sănătate și multă dragoste.

Dragă fiică, la mulți ani! Nu-mi vine să cred că ești deja adultă, independentă şi îţi trăieşti viața conform propriului scenariu. Îți doresc să fii puternică și curajoasă, şi să nu renunți niciodată la visurile tale.

La mulți ani, draga mea fiică! Fie ca anii și noile preocupări de om adult să ne aducă din ce în ce mai aproape, bucurându-ne împreună de succesele şi victoriile tale. Îţi doresc multă sănătate, un soț grijuliu, hobby-uri interesante, copii ascultători și noroc.

Dragă fiică, la mulţi ani! Chiar dacă eşti deja adultă, pentru mine eşti în continuare o fetiţă mică, gingaşă, timidă, fremătătoare și atât de vulnerabilă. Te voi acoperi mereu cu aripa mea. Îţi doresc fericire și armonie în familie, astfel încât tot ceea ce doreşti, cu atât de multă ardoare, să se împlinească.

Draga mea fiică, ești deja matură şi independentă, dar comportamentul meu faţă de tine rămâne acelaşi. Pentru mine, ești în continuare aceeaşi copiliţă gingaşă, vulnerabilă și dulce. Îţi doresc să trăieşti o viață ca în poveşti, iar eu voi încerca să fac tot posibilul pentru ca visurile tale să devină realitate. La mulţi ani!

Dragă fiică, cu fiecare zi devii tot mai frumoasă şi înţeleaptă. Cu ocazia zilei tale de naştere, îți doresc să rămâi o persoană la fel de puternică şi răbdătoare. Eu îţi voi fi mereu aproape. La mulţi ani!

Draga mea fiică, îți doresc multă fericire și multe momente memorabile în viață. Lasă-ți visurile și planurile să se împlinească, zâmbetul tău luminos să încălzească sufletele tuturor oamenilor și să fii înconjurată doar de cei care ţin cu adevărat la tine. Îţi doresc o mare de dragoste, bunăstare materială şi bineînțeles, multă sănătate. Înflorește, dragă, și ţine minte că ești frumoasă. La mulţi ani!

O fiică adultă este mândria părinților. La mulți ani, draga noastră! Orice s-ar întâmpla în viața ta, suntem gata să împărtășim atât bucuria ta, cât și tristețea. Fii fericită!

La mulţi ani, draga mea fiică! Pentru mine vei rămâne mereu o fetiţă mică, dulce şi gingaşă. Vreau ca viața ta să nu se întoarcă niciodată pe o cale greșită, iar visurile să devină realitate. Fii fericită!

Draga mea fiică, îți doresc adevărată fericire feminină, care să se exprime prin a deveni o mamă grijulie, o soție iubitoare şi o gospodină minunată. Fii întotdeauna atrăgătoare, încrezătoare, respectată și iubită. La mulţi ani!

Draga mea fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Indiferent de faptul că ești deja destul de matură, pentru mine vei rămâne o fetiţă mică, dulce și minunată. Îţi doresc, scumpa mea, să străluceşti cu raze de fericire, să-ţi atingi întotdeauna obiectivele, să mergi cu pași încrezători spre succes şi să întâlneşti fiecare nouă zi cu speranță în suflet.

Dragă fiică, la mulți ani! Deși eşti deja matură și anii merg tot înainte, pentru mine rămâi aceea fetiţă mică, bucuria și alinarea mea. Îţi doresc, draga mea, multă fericire și noroc, cât mai multe momente memorabile în viață, sănătate puternică și dragoste adevărată.

La mulți ani, dragă fiică! Îţi doresc să eviţi cu îndemânare și ușor toate necazurile din viață, să întâlneşti fiecare nouă zi cu zâmbetul pe buze și bunătate în inimă. Amintește-ți mai des ce fetiţă ghiduşică ai fost în copilărie și continuă mereu să visezi. Îți doresc, draga mea, să nu te îmbolnăvești niciodată și să fii mereu cu adevărat fericită.

Fiica noastră frumoasă și minunată, deși ești deja adultă, pentru noi totuşi rămâi o copilă mică, cea mai mare fericire și bucurie. Fie ca dragostea să te înaripeze cu inspirație și vise, viața să te bucure cu succese și realizări înalte, iar sănătatea să-ţi fie puternică. Îţi dorim prieteni loiali, înțelegere și dragoste față de familie, şi multă fericire în viața personală. La mulţi ani!