La mulți ani FIICA noastră din partea părinților


de la Părinți:

de la Părinți
Fiico, te felicităm! Este o mare fericire să ne numim părinții tăi, mulțumim că ești anume așa, cum ești. Fie ca să păstrezi aceste calități, fie ca bunătatea ta doar să crească, iar frumusețea asemeni unui mugur de floare gingaș, să se devină tot mai frumos.

Prințesa noastră, la mulți ani! Îți dorim, ca lumea și oamenii, care te înconjoară să te trateze cu aceeași dragoste mare și grijă, precum o facem noi. Pentru noi tu mereu vei fi copilul, care merită tot ce-i mai bun: multă sănătate, lumină, ținute frumoase și prieteni devotați, cer senin, împlinirea viselor. Îți dorim toate acestea și credem că așa va fi.

Scumpa, noastră fiică, primește sincere felicitări din partea părinților cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim să zbori sub nori de fericire, să urci cea mai înaltă treaptă a carierei tale, să te realizezi ca soție iubitoare și mamă grijulie.

Draga noastră fiică, îți dorim ca lumina zâmbetului tău mereu să ne bucure pe noi și pe oamenii din jurul tău! Ce îți dorești din suflet să se împlinească. Îți dorim bucurii în fiecare zi, un viitor fericit și succese nelimitate! Noi te iubim și îți promitem mereu să-ți fim nădejdea și sprijinul tău.

Fiica noastră, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Ești cea mai iubită, scumpă, adorată fetiță din lume! Îți dorim tot binele din lume! Sănătate, dragoste sinceră, împlinirea dorințelor, prieteni fideli și devotați, dispoziție minunată și mereu ochii tăi să strălucească de fericire! Fii fericită, scumpete!

Scumpa, iubita noastră fiică, îți dorim fericire, multă sănătate și frumusețe veșnică! Fie ca toate visele tale să devină realitate. Fie ca fiecare zi să-ți aducă succes, bunătate și doar bucurii. La mulți ani!

Fetița noastră, te felicităm cu această zi importantă pentru tine, dar cea mai fericită pentru noi. Ziua nașterii tale este cea mai însemnată pentru noi, fie ca în viața ta ea să aducă tot atâtea bucurii incredibile și zâmbete luminoase, cât ne-a adus nouă. Noi foarte mult te prețuim și te iubim.

Cu sărbătoarea, scumpa noastră fiică! Fii întotdeauna la înălțime, fie ca în viața ta calea albă să nu fie înlocuită cu cea neagră, iar visele, chiar și cele mai îndrăznețe, să se împlinească. Noi întotdeauna vom fi alături și te vom susține.

Draga, noastră fiică, bucuria noastră, speranța și norocul, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Îți dorim, scumpa noastră, multă sănătate, putere, prieteni devotați și succes înălțător, frumusețe veșnică și suflet bun, fapte mărețe și realizări creative, descoperirea talentelor și bucurii fantastice, încredere în sine și bunăstare. La mulți ani!

Venim să te felicităm cu ocazia zilei de naștere, iubita noastră, fiică. Fie ca în viața ta să fie doar zile însorite și luminoase, fii binevoitoare și receptivă și lumea te va mulțumi cu dragoste și fericire!

Fiica mea, la mulți ani! Mereu fii cu zâmbetul pe buze, scumpa mea. Lasă lumina să strălucească deasupra capului tău, ceea ce ți-ar face drumul mai luminos. Petrece anul ce vine cu folos.

La Mulți Ani, draga noastră fiică! Scumpă, iubită, gingașă, îți dorim multă sănătate. Fie ca ceea ce îți dorești să se împlinească, fie ca în viața ta mereu să ai posibilitatea să te ocupi cu ceea ce îți place, să ai în preajmă doar oameni apropiați sufletului și să procedezi, cum îți spune inima. Fetița noastră, fii fericită și fie ca Îngerul tău Păzitor și rugăciunile noastre părintești să te ocrotească de toate primejdiile!

Iubita noastră fiică, noi te felicităm cu ocazia zilei de naștere și îți dorim, ca toate dorințele și speranțele, ideile și planurile tale să se împlinească! Mai multă perseverență, voință și succes – și neapărat îți vei atinge scopurile, iar noi numaidecât te vom susține. Important, ca tu să fii fericită, și în suflet să-ți fie liniștit și luminos. Noi te iubim nespus de mult!

Te felicităm, fetița noastră. Îți dorim, ca viața să fie la fel de tandră, cum suntem noi. Fie ca ea niciodată să nu te supere, să nu te lovească și să nu-ți permită să faci diferite greșeli. Fie ca destinul mereu să te apere, la fel cum eu și tata te protejăm de mic copil. Și fie ca rugăciunile noastre pentru bunăstarea și sănătatea ta să te ocrotească, oriunde te-ai afla. La Mulți ani!

Soarele nostru, noi din tot sufletul te felicităm cu ziua de naștere și venim cu cele mai bune urări: îndeplinirea tuturor dorințelor, frumusețe veșnică, sănătate excelentă și succese în toate! Fie ca fiecare clipă din viața ta să fie nemaipomenită și să te facă să zâmbești mereu.

Aurașul nostru, la mulți ani. Îți dorim să trăiești sub un cer liniștit cu soare senin. Fie ca viața ta să fie plină de fericire, bucurie, sănătate, dragoste și succes. Fetița noastră, fie ca totul în viața să meargă ușor și lin, iar lângă tine să ai doar oameni buni și prieteni adevărați.