La mulți ani FIICA mea. Mesaje de felicitare din partea mamei


de la Mama:

de la Mama
Adorata mea, fiică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Să-ți doresc, scumpo, vreau ca în toate să fii prima, mereu să te perfecționezi și să descoperi ceva nou pentru tine, să fii intelectual statornică și creativ liberă, iar cel mai important să devii o femeie fericită!

Gingașa mea fiică, îți doresc să fii cea mai fericită din lume, eu mereu voi fi lângă tine, ca să te protejez și să te ocrotesc de toate grijile și nevoile. Întotdeauna te voi susține și te voi ajuta cu un sfat înțelept. Tu crești și nu întâlnești în cale nimic rău și urât. La mulți ani!

Dragă fiică, de ziua ta de naștere, îți doresc, tot la ceea ce visezi, să se împlinească. Deasemenea, vreau să-ți păstrezi unicitatea, să prețuiești fiecare clipă și să fii fericită. Cu respect, mămica ta! La mulți ani plini de sănătate și dragoste!

Fermecătoarea și adorabila, fiică, la mulți ani! Eu ca mamă, îți doresc cea mai bună și mai luminoasă soartă pe care o poate avea o femeie, invulnerabilitate, independență, individualitate și relevanță! Fii fericită și sănătoasă!

La mulți ani, frumoasa mea. Îți doresc, draga mea fiică, mereu să întâlnești răsărituri frumoase, întotdeauna să speri în bine, mereu să lași în viața ta numai bucurie. Eu, întotdeauna, mă voi ruga pentru sănătate și bunăstare, iar tu promite-mi, că vei fi mereu cea mai fericită, indiferent de orice va fi.

Să ai stabilitate în toate începuturile, armonie în relații, iar în casă – confort și siguranță. Ridică-ți posibilitățile, ascultă de cei mai mari, mai mult aleargă, acordă timp ție și sănătații tale. Fii om de încredere cu literă mare! La mulți ani!

Fiica mea scumpă și dragă, ești lumina și bucuria mea. Fie ca viața să te învârtească într-un dans, plin de lumină și fericire. Eu visez și îmi doresc, să zâmbești, ca eu să înțeleg că fac totul corect, că educ un om adevărat și o fiică minunată. Te felicit!

Iubită fiică, la mulți ani! Sincer îți doresc, ca în viața ta să nu cunoști tristețea, să te iubești, să te prețuiești, la fel cum o fac eu. Fie ca în calea ta, să întâlnești doar oameni fericiți, clipe luminoase, muncă preferată și un bărbat, care te va iubi mereu.

În ziua în care te-ai născut, nu a existat om mai fericit ca mine. Din toată inima îți doresc, ca să nu cunoști durerea și pierderea. Dăruiește-ți dragostea doar celor destoinici. Devii o mamă responsabilă și fericită. Fie ca în ochii tăi să se oglindească toată frumusețea acestei lumi.

La mulți ani, dragă fiică! Vreau să-ți doresc ca niciodată să nu te indispui din nimicuri, să-ți trăiești viața, așa cum o dorești, din plin! Fii iubită, fericită și fie ca toate planurile tale să decurgă după algoritmul tău.

Te felicit, fiica mea, cu ziua maturizării, cu ziua în care adaugi înțelepciune și experiență, cu ziua ta de naștere. Eu visez, să devii cea mai fericită, niciodată să nu dai înapoi, să dăruiești tuturor zâmbetul tău fermecător și să mă bucuri cu victoriile și realizările tale.

Fiica mea, mereu voi fi bucuroasă să te felicit cu ziua ta de naștere! Tu m-ai făcut cea mai fericită, când ai apărut pe lume, deci acesta este sărbătoarea noastră comună. Îți doresc toate cele bune, care există pe acest Pământ.

Fiica mea, îți doresc să rămîi mereu la fel de romantică și gingașă fetiță, cu inimă bună și suflet pur. Fie ca să te înconjoare doar oameni, care să-ți dăruiască doar liniște și căldură sufletească. Felicitări, scumpa mea!

Draga, mea fiică! De ziua ta îți doresc, să te înconjoare doar oameni iubitori, loiali și fideli, care vor fi gata să te susțină în orice moment și să împartă cu tine și tristețea și bucuria. Toate celelalte te vor urma. La mulți ani fiica mea iubită!

Fiica mea, apariția ta m-a făcut cea mai fericită mamă din lume. Din acel moment, eu mă mândresc cu fiecare succes al tău. Îți doresc să iubești cu adevărat viața și să te întristezi cât mai rar. La mulți ani!

Fiica mea iubită! Tu ești un adevărat diamant, irepetabil, strălucitor și neestemat. Fie ca viața ta să fie așa cum o visezi. S[ nu ai teamă de nimic, eu sunt mereu alături.

Înțeleapta, scumpa și draga mea. Doresc casei tale – pace și căldură, sufletului tău – veșnică primăvară și liniște. Fie ca printr-o legătură cosmică deosebită să simți, cât de importante sunt îmbrățișările tale pentru mine, cât de valoroase sunt recunoștințele și mândria pentru mine. Fii sănătoasă, fericită și iubită. La Mulți Ani!

Fiica mea, fericirea mea, La Mulți ani! Îți doresc să fii încrezută în frumusețea și talentul tău, să ajungi la visul dorit fără obstacole, să întâlnești în drumul tău doar oameni buni și fie ca Universul să fie mereu de partea ta, indiferent de situație.

Dragă, fiică, la mulți ani! Îți doresc să trăiești în bucurie și în fiecare zi să atingi noi limite ale vieții. Fie ca să descoperi noi talente în tine, să găsești noi prieteni și să se deschidă noi oportunități! Nu fi tristă, nu fi supărată și întotdeauna crezi în tine!

Pentru cea mai iubită din lume, fiica mea! Te felicit cu ziua de naștere și îți doresc fericire nemărginită, dragoste irepetabilă, senzații fantastice, aventuri interesante și întâlniri de neuitat!