La mulți ani FIICEI de la Tata


de la Tata:

de la Tata
Fiica mea dulce și drăgălaşă, tatăl tău îți urează la mulți ani! Îţi doresc în fiecare zi să zâmbeşti sincer și să râzi din suflet, să găseşti întotdeauna o ocupaţie plăcută, să trăieşti cu sentimente luminoase în suflet, să simţi în permanență fericirea, să nu te îndoieşti niciodată de superioritatea ta și întotdeauna să te strădui să obţii ceea ce meriţi.

Fiica mea iubită, la mulți ani! Tatăl tău îți doreşte bunătate și fericire, bucurie și distracție, prosperitate și noroc. Fie ca să existe doar zile fericite în viața ta, ca afacerea ta să nu stea nemișcată și să-ţi aducă succes, iar inima să-ţi bată în ritmul inspirației și al iubirii.

Dragă fiică, cu ocazia zilei tale de naştere, vreau să-ți mărturisesc că a fi tatăl tău este o binecuvântare și că văzându-te crescând sănătoasă și fericită este o bucurie incredibilă. Sper ca fiecare an din viața ta să fie plin de momente fericite, care te vor face să zâmbești, să îți permită să înflorești și să devii cea mai minunată fată și femeie. La mulţi ani!

Dragă fiică, fii mereu veselă şi plină de viață. Fie ca oamenii buni și sinceri să fie prezenţi mereu în viața ta. Îmi ești mai dragă decât oricine în lume. Fii fericită!

Dragă fiică, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Tatăl tău îți dorește să rămâi mereu aceeaşi persoană afectuoasă, iubitoare, deșteaptă, amabilă, frumoasă, sinceră, curajoasă şi fermecătoare. Fii sănătoasă, scumpa mea, fericită și de succes. La mulți ani!

La mulţi ani, scumpa și unica mea fiică! Lasă viața să-ţi fie plină de culorile fericirii, să întâlneşti fiecare zi cu zâmbetul pe buze şi să ai parte de cele mai calde emoții de iubire. Fii fericită astăzi și tot restul vieții!

Dragă fiică, la mulți ani de ziua ta de naștere! Îți doresc să treci prin viață cu îndrăzneală și încredere, zâmbind sincer tuturor celor pe care îi întâlnești în calea ta. Nu renunța, nu te descuraja, dar aminteşte-ţi în momentele dificile de sfaturile bune ale tatălui tău – ele te vor ajuta. Te iubesc și îți doresc o viață lungă și frumoasă!

Draga și gingașa mea fiică, cu ocazia zilei tale de naştere, îţi doresc împlinirea tuturor dorințelor, viselor și scopurilor. Îţi doresc să fii sănătoasă, iubită şi respectată, astfel încât să înfloreşti toată viața ca cea mai frumoasă floare și să aduci bucurie oamenilor.

La mulți ani, fiică, mândria tăticului! Îți doresc să nu-ți fie frică niciodată de nimic, să fii mereu veselă, bună la suflet, gingaşă, energică, iubitoare, curioasă şi perseverentă. Draga mea, nu fi tristă niciodată, întâlneşte fiecare nouă zi cu zâmbetul pe buze şi luptă pentru visurile tale.

La mulţi ani, lumina mea, dragostea mea și mândria mea nemărginită, fiica mea iubită! Îţi doresc ca viața ta să fie întotdeauna o sărbătoare. Îţi doresc multă prosperitate și bunăstare. Fie ca tu să ai mereu protecție împotriva oricăror necazuri, împotriva oricăror dureri, sub forma prietenilor tăi, sprijinul celor dragi și marea noastră dragoste pentru tine. Fie ca inima mea de tată iubitor să devină pentru tine cel mai de încredere talisman și garant al norocului. La mulţi ani, draga mea!

Felicitări cu ocazia zilei de naştere, scumpa mea fiică! Rămâi şi în continuare aceeași persoană sinceră, inteligentă și amabilă. Îţi doresc ca fiecare zi să fie plină de culori și bucurie, ca emoțiile pozitive să predomine întotdeauna în viața ta. Îţi doresc dragoste, mult succes și sănătate.

La mulți ani, dragă fiică! Lasă lumea să devină pentru tine o carte minunată plină de basme bune, iar perseverența, hărnicia și inventivitatea ta să te ajute să fii pe primul loc în orice situație. Îţi doresc să ştii întotdeauna exact ce doreşti și să nu-ţi fie frică să realizezi acest lucru. Fii fericită!

Scumpa mea fiică, la mulţi ani! Îţi doresc multă sănătate, noroc şi toate dorinţele tale să devină realitate. Vreau ca fericirea și bucuria să fie întotdeauna tovarășii tăi fideli, iar succesul să te însoţească în orice activitate. Îţi doresc să ai noroc de oamenii care te înconjoară și putere pentru a rezolva cu ușurință toate dificultățile și necazurile întâlnite în cale.

Draga mea fiică, la mulţi ani! Îţi doresc ca ochii să-ţi strălucească mereu ca soarele – de fericire, în suflet să păstrezi doar cele mai calde sentimente, să rămâi mereu la fel de frumoasă și isteață şi fie ca toate visele tale să se împlinească, draga mea.

Prințesa mea, cea mai frumoasă fată, soarele meu, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Fii mereu la înălţime, strălucește puternic și ai încredere în tine. Iar eu, la rândul meu, te voi proteja întotdeauna de orice necaz şi pericol.

Fiica mea iubită, la mulți ani! Pentru mine, ești cea mai frumoasă și cea mai bună fată din lume. Așadar, fii la fel de strălucitoare ca prima stea de pe cer, frumoasă ca cea mai gingaşă floare de primăvară. Mergi cu încredere spre visurile tale și nu renunța niciodată la ele.