Mesaje de LA MULȚI ANI pentru COPII


Copilului:

Cui:

Știi, cadourile astăzi nu sunt doar pentru tine. Cândva demult în această zi eu am primit cel mai mare și important cadou – pe tine. Și chiar dacă am trecut prin multe greutăți, mai importante – sunt momentele bune și pozitive. Important, este că te am pe tine. Și astăzi te felicit din suflet cu ocazia zilei de naștere și îți doresc, să ai parte doar de momente minunate, care îți vor lăsa amintiri plăcute. De asemenea, fie ca toate visurile tale să se împlinească, iar planurile să devină realitate. La mulți ani!

Draga noastră copilă, vrem să te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca toate florile să fie la picioarele tale și toate visele să devină realitate. Fie ca dispoziția excelentă să nu te părăsească niciodată, zâmbetul să-ți împodobească fața și nici un obstacol să nu te facă să cedezi. Rămâi la fel de optimistă, veselă și puternică. Bucură-te din plin de viață, nu înceta să o iubești, și nu permite circumstanțelor să te descurajeze. La mulți ani scumpa noastră!

La această vârstă fragedă viața pare fără griji, de aceea îți dorim ca acest sentiment să te însoțească toată viața. Astăzi este ziua ta de naștere, ziua, când luminând întreaga lume, tu ai apărut în viața noastră, făcându-ne mai fericiți. Fie ca norocul, fericirea și iubirea să te însoțească mereu prin viață, iar prietenii de încredere să-ți fie alături și la bine și la rău. La mulți ani!

La mulți ani, minunat copil! Fie ca visele tale să se împlinească, viața ta să fie plină de clipe dulci și bomboane. Îți doresc să crezi în minuni, și ele atunci neapărat se vor întâmpla, îți doresc să trăiești cu o poveste bună în suflet și atunci ea va deveni realitate pentru tine.

La mulți ani, micuțule! Tu – ești cel mai minunat și gingaș copil. Îți doresc, ca copilăria ta să fie plină de bucurii și plăceri, dulciuri și aventuri. Îți doresc ca fiecare zi să treacă vesel și interesant, iar fiecare oră să-ți dăruiască fericire și raze de bunătate.

La mulți ani, micuțule! Îți doresc ca lupul gri să nu te sperie, peștișorul de aur să-ți împlinească toate dorințele prețuite. Crești bucuria mamei și tatălui, fii mândria bunicilor, trăiește cu zâmbetul strălucitor pe buze și cu ochii sclipitori de fericire.

Astăzi este ziua de naștere a unui copil minunat! Cel mai bun și capabil copil a devenit cu un an mai mare. Îți doresc, ca toate visurile tale prețuite să se împlinească. Dorințele să devină realitate, iar bucuria și veselia să-ți umple fiecare zi. Sănătate ție, succese la studii, multe evenimente interesante și fascinante, dezvoltare și descoperiri. Savurează fiecare zi! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere unui copil minunat! Fie ca toate visurile și dorințele tale să se împlinească și să-ți dăruiască doar bucurie și fericire, fie ca părinții să nu te certe, prietenii să te adore, iar zâmbetul să-ți strălucească mereu pe fața ta asemeni soarelui, lăsând toate problemele departe în urmă. La mulți ani!

Felicitări unui copil minunat cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim multă iubire pentru noi cunoștințe și descoperiri. Prieteni veseli, istorii amuzante, evenimente interesante și multă bucurie. Sănătate, fericire și dispoziție excelentă. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere felicit un copil minunat! Eu îți doresc o viață fericită și dulce, hobby-uri interesante și victorii mari, zile pline de bucurie și emoții pozitive, prieteni adevărați și succese strălucitoare pe calea vieții. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil frumos, minunat și plin de bunătate! Îți doresc să asculți de părinți și fie ca ei să te ajute în realizarea viselor tale, iubește viața, iar aceasta va deveni colorată și plină de minuni. Soarele nostru, îți urez să ai parte de multă fericire în fiecare zi, iar veselia să fie alături de tine în fiecare clipă. La mulți ani!

Te felicităm cu ocazia acestei sărbători vesele, plină de bucurie și luminoasă – ziua ta de naștere! Îți dorim ca în această zi să-ți zâmbească soarele doar ție, iar casa ta să fie plină de prieteni, cadouri și surprize. Fie ca în timpul apropiat să devină realitate ceea ce îți dorești! La mulți ani!

La mulți ani, soare! Îți doresc să ai parte de multe zâmbete, jocuri, să prietenești cu copii buni și să asculți de părinții tăi. Fie ca toate zilele să-ți pregătească surprize și momente magice!

Copil drag și plin de bunătate, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere. Vreau să-ți doresc ca viața ta să fie plină de minuni și întâmplări magice. Fie ca să ai parte de multe aventuri vesele, dispoziție bună tot timpul și să-ți atingi cele mai mari scopuri! La mulți ani!

Copil drag și minunat, de ziua ta vreau să te felicit din tot sufletul și să-ți doresc să rămâi mereu binevoitor, vesel și entuziasmat. Fie ca în viața ta să persiste mereu muzica veselă și zâmbetele prietenilor tăi. Fii fericit și bucură-i și pe ceilalți! La mulți ani!

La mulți ani, copil frumos! Fie ca în această zi să ajungă la tine un adevărat magician. Îți va dărui ceea ce îți dorești și îți va îndeplini cele mai mărețe vise. Îți urez să sărbătorești în compania veselă a prietenilor tăi, să sufli din prima în toate lumânările de pe tort și să devii în această zi cel mai fericit copil!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, copil drag și minunat! Fie ca în viața ta să ai parte de multe victorii, fie ca în oceanul tău să persiste valurile fericirii și a succesului. Îți doresc să reușești să menții dispoziția bună și optimismul atât în zilele senine, cât și în cele mai posomorâte. La mulți ani!

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, copil minune! Îți doresc să trăiești într-o lume colorată, plină de bunătate, veselie, interesantă și magică. Să ai parte de multe aventuri, călătorii, sărbători și zâmbete. Îți urez să nu pierzi niciodată din perseverență și să lupți insistent pentru a-ți atinge scopurile și visele!

Copil frumos și iubit, omuleț minunat, te felicităm cu ocazia zilei tale de naștere! Îți dorim ca dispoziția bună, plină de energie să te însoțească mereu. Fie ca toate visele tale să devină realitate, lumea să-ți zâmbească și să-ți deschidă toate ușile posibilităților pentru a descoperi tot ce te înconjoară! La mulți ani!

Copil minunat, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc multă bucurie, dulciuri, o rezervă mare de energie și entuziasm. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate, prietenii să-ți fie adevărați și loiali, iar potențialul tău să fie în creștere. La mulți ani!

Azi ai devenit cu un an mai mare! Ziua ta de naștere este un eveniment important al vieții tale și-ți transmit cele mai sincere felicitări! Să știi că în față, te așteaptă zeci de minuni și descoperiri, prieteni noi și diverse distracții! Abia începi să descoperi lumea din jur, de aia, îți doresc să trăiești clipa și să fii mereu cu zâmbetul pe buze. La mulți ani, copil frumos!

Scump copilaș, de ziua ta de naștere, îți doresc ca părinții tăi să fie mereu mândri de tine! Îți urez să ai parte de prieteni buni, încă de pe acum și împreună să vă distrați pe cinste! La mulți ani!

Felicitări, dragă copilaș, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii un copilaș fericit, lipsit de griji și mereu cu zâmbetul pe buze! Fie ca zilele tale să fie interesante, pline de descoperiri și bogate în experiențe frumoase! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scump copilaș! Îți doresc multă distracție, veselie și năzbâtii diverse! Îți doresc un ocean de ciocolată, jucării din cele mai diverse și prieteni buni alături cu care să împarți toate dulciurile tale. La mulți ani!

La mulți ani, soarele nostru drag! Îți dorim zile senine, copilărie frumoasă și mulți prieteni veseli alături! Fii mereu un copilaș fericit și plin de viață!

La mulți ani, copilaș frumos! Îți doresc ca peștișorul de aur să-ți fie cel mai bun prieten și să-ți îndeplinească toate dorințele! Fii un copilaș fericit, împlinit și cu inima deschisă!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scump copilaș! Îți doresc ca viața ta să fie precum o poveste, plină de magie și bogată în năzbâtii plăcute! Îți doresc să zâmbești mereu și să întâlnești doar oameni buni în cale! La mulți ani!

Scump copilaș, de ziua ta de naștere, îți doresc bucurie, zâmbete până la urechi și muuultă veselie! Fie ca dorințele tale să se îndeplinească, iar serile tale să fie pline de magie și culoare. La mulți ani!

Zâmbete, noi descoperiri, prieteni buni și multă distracție – asta îți dorim de ziua ta, scumpul nostru! Fii fericit alături de noi, părinții tăi! Să crești mare și să ne bucuri cu cele mai deosebite realizări! La mulți ani!

La mulți ani, copilașul nostru scump! Îți dorim să crești mare, să fii sănătos și să ne bucuri cu tot felul de șotii! Mami și tati te iubesc!

La mulți ani copil minunat! Fie-ți viața veselă și diversă, fie ca inima să se bucure de iubirea apropiaților și succesele proprii, iar sufletul să fie pătruns de jocuri captivante și aventuri de neuitat.

La mulți ani copil de aur. Îți doresc cât mai des să foșnească învelitoarele de la bomboanele dulci, mama să coaca plăcinte gustoase la fiecare prânz, tata mereu să te poată ajuta să câștigi, iar fiecare zi să te cheme în călătorii captivante sau să îți dăruiască aventuri înteresante.

Copil minunat, felicitări cu ziua ta de naștere! Îți doresc povești de iarnă, flori de primăvară, zile senine de vară cu fructe și mure, plimbări tomnatice, distracții cu prietenii, istorioare bune și minuni frumoase. Crești mare și descoperă-ți talentele.

Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere, copil frumos și drag! Îți doresc viață colorată și senină, ca un buchet din fructe tropicale, zile vesele și minunate, asemeni istorioarelor haioase despre bunul călător. Îți urez să fii căpitan în orice aventură și să rămâi cel mai fericit copil din lumea-ntreagă!

La mulți ani soare! Îți urez viață fără bici, dar cu biscuiți, iar dacă sincer, fie ca totul în viața ta să fie minunat, să ai înțelegere reciprocă cu părinții, în treburi să te aștepte norocul oricând. Fie ca inima ta să pornească curajoasă către aventuri, iar poponeața mereu să le găsească.

Astăzi împlinești abia câțiva ani, dar să-ți doresc aș vrea multe! Familie prietenoasă, zile vesele, prieteni pentru toată viața. Să ai cadouri înteresante, descoperiri neașteptate, jucării care nu se strică și zece kilograme de înghețată!

La mulți ani, fericirea noastră! Soare luminos, îți dorim cât mai multe zile fără griji, nenumărate motive pentru fericire și mândrie pentru scopurile obținute. Nu-ți fie frică să îndrăznești, să-ți pui în față obiective îndrăznețe, și să faci pași curajoși pentru realizarea lor. Vei reuși totul, iar noi mereu îți vom fi alături și te vom ajuta!

Copilul minunat astăzi își sărbătorește ziua de naștere. Te felicit, soare, și îți doresc din suflet să fii vesel și сurajos ca și Pinocchio, să rămâi bun și sincer ca motanul Tom, sa te distrezi neîncetat și să faci ceva înteresant ca Aladin, să dăruiești lumii zâmbetul tău și sinceritatea ta ca Gim Batton, să zbori în întâmpinarea viselor și dorințelor tale ca Piter Pan. La mulți ani!

Micuța și drăguța noastră fetiță, la mulți ani! Lumea este frumoasă, dar tu, prin apariția ta pe acest pământ, o faci mai bună, luminoasă și nemaipomenită. Să crești mare și frumoasă, deșteaptă și veselă. Toate bune să ai!

Soarele meu luminos, iată că a sosit și sărbătoarea ta miraculoasă, ziua ta de naștere. Fie ca ziua să înceapă cu o rază de soare pe perna ta, să continue cu o poveste bună cu multe cadouri nemaipomenite și oaspeți minunați. Tu vei sufla peste lumânările multicolore de pe tortă, pe fundalul urărilor frumoase. Și se va sfârși această zi deosebită, cu somnul dulce. Fericire să ai, mândria mea!

În drum spre tine, am întâlnit zâna fermecată, și ea mi-a spus în secret, că neapărat v-a îndeplini visul tău cel mai mare. Iată deaceea, îți doresc astăzi să îți pui dorința cea corectă. Multă-multă fericire, bucurie, prieteni adevărați, construcore Lego și călătorii la Disney Land!

Tu crești, și nu încetezi să ne uimești în fiecare zi. Este imposibil de memorizat toate năzbâtiile și cuvintele amuzante, care ies din tine ca din pușcă. Cât de mult ne dorim, să îți spunem despre toate atea, peste mulți ani, și să zâmbim împreună. Și noi neapărat o vom face. Important e ca viața ta să fie la fel de ușoară și plină de dragoste. La mulți ani cu ziua ta de naștere! Memorează doar binele!

Când privesc obrajii tăi pufoși, inspir din părul tău aroma copilăriei, aud bucuria întrebărilor DE CE și PENTRU CE, îmi doresc să îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că ai apărut pe lume. Din toată inima, din fiecare particulă a corpului meu, îți doresc ca bucuria, veselia ta și sentimentul de siguranță și fericire să rămână mereu cu tine. La mulți ani!

Această zi este încărcată cu frământări și pregătiri pentru ziua ta de naștere. Toți sunt plini de entuziasm și nu mereu avem suficient timp pentru tine. Însă ne dorim, ca fiecare minut din această zi, să fie dedicat doar ție, să simți susținerea noastră, grija noastră și iubirea noastră. Fii prințesa fiecărei zile. Fie ca singurătatea și tristețea să nu găsească calea către tine, orbite fiind de zâmbetul tău. La mulți ani!

Soarele nostru drag, mama și tatăl tău te felicită cu ocazia zilei de naștere! Tu crești atât de repede, devii mare și ne bucuri. Ai înainte atâtea lucruri frumoase, te așteaptă o lume întreagă. Bucură-te de fiecare zi, întâlnește oamenii cu zâmbete și fii fericit!

La mulți ani, soare luminos! Fie ca viața ta să fie frumoasă, să ai multe jucării diverse, mulți prieteni și prietene. Ascultă de mamă și tată, mănâncă bine. Distrează-te, citește cărți înțelepte, iar când vei crește – nu-ți uita părinții. Fii fericit!

Astăzi este ziua ta. Este ziua, cînd orice dorință a ta se va realiza și orice vis se va îndeplini. Fie ca soarele să lumineze mai tare, prietenii să zâmbească mai des, iar urările de bine să nu ia sfârșit încă câteva zile înainte. La mulți ani!

Dragă copile, la mulți ani. Îți urez un curcubeu vesel pe cer, un aer curat și limpede de fericire, spații nelimitate de imaginație și noroc, aventuri cu peripeții și idei nemaipomenite, drumuri bune în timpul călătoriilor și raze luminoase de dispoziție.

La mulți ani fericirea noastră! Vreau să îți doresc, ca viața ta – să fie “de pe derdeluș – pe patine și sanie, prin băltoace încălțat cu cizme de cauciuc, prin lanuri cu flori și printre valuri înnalte ale mării, prin păduri tomnatice și durmuri mari” . Îți doresc, în casă mereu să fie ceva dulcișor, iar dispoziția să fie pe măsură.

Primește felicitări, astăzi, de frumoasa ta zi de naștere. Fie ca forțele mărețe să te ocrotească, alături să ai prieteni adevărați. Fie ca succesele tale să fie mai mari decât așteptările, învață bine și nu te îmbolnăvi niciodată!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide