Mesaje și Urări Zi de naștere Fetiță

Scumpă prințesă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca zilele să-ți fie însorite, liniștite și pline de noutăți bune. Fie ca lumea întreagă să nu-și piardă din farmec. Îți doresc să fii înconjurată cu dragoste și bunătate. Să crezi mereu în bine și să îl faci cât mai mult poți. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei de naștere! Îți dorim un milion de bucurii mici, evenimente interesante și mărețe în viață, prieteni loiali și timp petrecut frumos! Să crești mare, deșteaptă și ambițioasă! La mulți ani!

Dragă prințesă, fie ca lumea întreagă să fie blândă cu tine, fie ca toate zilele să-ți aducă bucurie și împlinire. Fie ca părinții tăi să te iubească necondiționat și infinit, să aibă grijă de tine și să te ocrotească neîncetat. Îți urez o viață dulce, magică și extrem de frumoasă. La mulți ani!

Prințesa noastră astăzi este omagiată! Te iubim mult, scumpa noastră! Îți dorim ca toate visele tale să se îndeplinească! Să ai succese în tot ce faci, să devii tot mai bună, blândă și specială cu fiecare zi ce trece. Ești cel mai mare dar pentru noi, draga noastră fetiță. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Scumpa, îți doresc să crezi în minuni, să porți speranța în suflet și să întâlnești fiecare zi cu buna dispoziție! Fie ca totul în viața ta să fie minunat! Fie ca reușitele tale să fie motiv de mândrie pentru cei dragi ție. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere, dragă prințesă! Fie ca toate artificiile de azi să fie în cinstea ta! Fie ca cei dragi să-ți fie alături și să-ți dăruiască emoții faine. La mulți ani plini de minuni și surprize!

Dragă prințesă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie de poveste, plină de magie, în care tu ești actrița principală. Să fii fericită și minunată oricând!

Dragă prințesă, de ziua ta, îți doresc să trăiești într-o poveste și să te înconjori cu magie. Fie ca părinții să îți fie alături și să aibă o baghetă magică cu care să îți realizeze toate visele. La mulți ani, mică prințesă!

Dragă prințesă, îți doresc să strălucești de bucurie și fericire ca o adevărată stea! Fie ca totul în viața ta să se aranjeze frumos și ușor. Zâmbește mult și des, întâlnește cu recunoștință fiecare zi. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, dragă fetiță! Fii cea mai frumoasă și bună fetiță, ascultă-i pe părinți și fă tot ce poți ca să îți îndeplinești visele. La mulți ani minunați!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, draga mea! Îți doresc să găsești un peștișor de aur care să-ți îndeplinească toate dorințele. Îți doresc să ai un infinit de motive de a fi veselă, de a zâmbi, îți urez prieteni loiali alături și multe victorii importante de-a lungul anilor. La mulți ani!

Felicitări, frumoasă prințesă, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multe zâmbete, bucurii, secrete de fete, sfaturi bune de la mama și protecție nemărginită de la tata. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă veselie, zile pline de soare, întâlniri de suflet cu cei dragi și multe oportunități pe care să le valorifici. Să primești toate cadourile pe care ți le dorești și să te bucuri la maxim de această zi magică. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de energică, veselă, voinică și dragă! Fie ca în viața ta să fie mult roz, multe prietene adevărate și peripeții pe măsură. Îți doresc să obții tot ce vrei și să umpli această lume cu prezența ta. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale, dragă prințesă! Îți doresc să crești mare, frumoasă și inteligentă. Să te înconjoare oameni luminoși și minunați. Îți doresc să savurezi din plin de viață. La mulți ani!

Dragă gingașă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fii cu zâmbetul pe buze, pusă pe șotii, fii îndrăzneață, curajoasă și ambițioasă. Să-i ai alături pe cei dragi mereu, să ai parte de evenimente interesante în viață! Fii activă și mereu în miezul evenimentelor. La mulți ani!

Ai în față o viață întreagă pe care trebuie să o trăiești din plin! Crești mare, dezvoltă-te și transformă toate visele tale în realitate. La mulți ani! Fii așa cum îți dorești!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca zâmbetul să îți fie prezent mereu pe chip! Îți urez multă veselie, sănătate, succese la școală și inspirație nemărginită. La mulți ani!

Zâmbește larg, căci astăzi este ziua ta! Ține minte că visele tale se vor realiza cu siguranță! Îți doresc ca fiecare zi să treacă vesel, cu multe surprize frumoase și mult așteptate. Înflorește pe zi ce trece și fii fericită, draga mea. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc bucurie și fericire, noroc, sănătate, energie și dorință de a progresa și a fi cea mai bună în toate. Să crești înconjurată de dragoste, grijă și susținere necondiționată. La mulți ani, soarele nostru drag!