Mesaje și Urări Zi de naștere Fetiță


Fetiță:

Fetiță
De ziua ta, dragă prințesă, îți doresc să zâmbești mult și des, să fii fericită și mereu gata de provocări. Tu ești frumoasă și deșteaptă, tu aduci căldură și buna dispoziție acolo unde vii. La mulți ani!

În față te așteaptă zeci de evenimente frumoase și plăcute care îți vor schimba radical viața! Îți doresc ca-n orice situație să fii tu însuți, căci ești minunată și ai un suflet blând. Fii fericită și iubită, dragă fetiță!

Te felicităm cu prilejul zilei de naștere! Ești cea mai frumoasă floare dintre toate care există! Te iubim și îți dorim ca toate visele tale să se îndeplinească. Fii fericită, draga noastră fetiță!

Draga noastră fetiță, ești atât de fină, ești asemeni unui buton de floare. Îți dorim să crești și să înflorești pe zi ce trece, devenind mai matură, frumoasă, înțeleaptă. Fie ca viața să-ți fie asemeni unei povești. Fie ca toate hăinuțele tale să fie din ce în ce mai frumoase, fie ca gustările pe care le ai, să fie sănătoase și extrem de delicioase. Să crești mare și să ai spor în toate. La mulți ani, scumpa noastră!

Draga mea fetiță, mica mea prințesă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Vreau să fii o fetiță ascultătoare, ajutătoare, să înveți bine la școală, să ai prietene bune, să fii sănătoasă, să îți vezi visele îndeplinite și întotdeauna să fii curajoasă. La mulți ani!

Felicitări celei mai frumoase, simpatice și zglobii fetițe cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc o viață dulce ca o caramelă, plină de frumos și bunătate. Să trăiești fiecare zi cu entuziasm, să te bucuri de ce ți se oferă și să simți cum norocul este de partea ta. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere celei mai minunate fetițe de pe planetă! Fie ca toată viața să-ți fie sărbătoare continuă. Fie ca succesul și norocul să se țină lanț de tine. Zâmbește mult și fă lucruri bune pe tot parcursul vieții. La mulți ani!

Fetița noastră scumpă, mândria noastră, astăzi este ziua ta de naștere! De ziua ta, îți dorim un viitor luminos și prosper, să fii mereu așa de bună și blândă, inteligentă și săritoare la nevoie. La mulți ani!

Mică prințesă, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca sărbătoarea să-ți ofere multe cadouri și motive de a zâmbi. Îți doresc să ai cel mai gustos tort, multe – multe baloane și mulți musafiri care se vor bucura alături de tine de această zi. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii veselă, inteligentă, perseverentă, luptătoare, harnică și plină de bunătate. Să ai zile senine în viață, mulți prieteni buni, aventuri interesante și sărbători cât mai feerice. Fii mereu o fată descurcăreață și bravo. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ascultă de părinți, fii fetiță ascultătoare, învață bine și atunci toate visele tale se vor îndeplini. Să fii sănătoasă, veselă și mereu așa de zglobie. La mulți ani!

Scumpa noastră fetiță, astăzi este așa o zi specială! Este ziua ta de naștere. Ai devenit cu un an mai mare. Îți dorim să fii mereu așa veselă, sănătoasă, zglobie, deșteaptă și tare curajoasă. Să ne bucuri cu zâmbetele și reușitele tale. Fie ca în viața ta, totul să decurgă excelent. Fie ca viața să-ți fie așa specială, de parcă ai fi într-o poveste. Să ai momente feerice și pline de magie. La mulți ani, scumpă prințesă!

Dragă fetiță, te felicităm cu prilejul acestei zile frumoase din viața ta – ziua ta de naștere! Îți dorim să crești mare, frumoasă și să îi bucuri mereu pe părinții tăi. Să crezi în minuni și fie ca viața să îți fie asemeni unei povești. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, dragă fetiță! Îți doresc multă fericire, bucurie și dispoziție roz în fiecare zi. Îți doresc să fii activă, bună, veselă. Să ne bucuri cu reușitele tale și noi realizări. La mulți ani, scumpa noastră!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere, dragă fetiță! Fie ca toată copilăria să-ți fie plină de culori intense, veselie și multă distracție. Fie ca zâmbetul tău să nu-ți lipsească niciodată de pe chip. Îți doresc tot binele din lume și realizarea tuturor dorințelor tale.

Felicitări, dragă prințesă! Îți doresc ca viața să îți fie magică, ca micile zâne din viața ta să îți îndeplinească toate visele. Fie ca în viața ta să existe un magician care să te ajute în rezolvarea celor mai mari sarcini. Bucură-i pe cei dragi cu reușite, zâmbește des și mult și lasă ca aceste zâmbete să cucerească o lume întreagă. La mulți ani!

Dragă fetiță, sincere felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă sănătate, succese în toate începuturile tale, multă frumusețe și bunătate în jur. Fie ca totul în viața ta să se aranjeze așa cum trebuie. Fii fericită și înconjurată de cei mai dragi oameni. La mulți ani!

Dragă și minunată fetiță, astăzi este ziua ta de naștere! Asta înseamnă că a sosit cea mai frumoasă zi pentru părinții tăi. Din toată inima, îți dorim să crești mare, inteligentă, frumoasă și să-i bucuri pe toți cu reușitele tale. Tu ești o adevărată zână! Fii mereu așa. Îți dorim realizarea tuturor viselor tale, multă dispoziție bună și succes în toate. La mulți ani!

Bucuria mamei și fericirea tatei, cea mai minunată fetiță din univers, te felicităm cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc sănătate și succes în tot ce faci. Îți doresc bucurie, prieteni buni și istorii interesante în viață. La mulți ani!

Scumpă fetiță, te felicităm cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca zilele din viața ta să fie magice și intense, pline de bucurie și cu mult dulce! Îți doresc să vezi partea frumoasă a vieții și să o trăiești la maxim. Fii deșteaptă, frumoasă și mereu gata de orice provocare! Să înveți bine și să aduci rezultate uimitoare. La mulți ani!

Vreau să te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, dragă fetiță. Ai devenit cu un an mai mare, mai inteligentă și atrăgătoare. Îți doresc să ai noroc în toate. Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească. La mulți ani frumoși!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, dragă fetiță! Îți doresc multă căldură și sănătate, să reușești totul în viață, căci ești frumoasă, inteligentă, bună, harnică, perseverentă. Îți doresc realizarea tuturor viselor tale și multe țeluri bifate zi de zi. Fii fericită și mereu crede în minuni. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei de naștere, dragă prințesă! Fie ca toate artificiile de azi să fie în cinstea ta! Fie ca cei dragi să-ți fie alături și să-ți dăruiască emoții faine. La mulți ani plini de minuni și surprize!

Dragă prințesă, de ziua ta, îți doresc să trăiești într-o poveste și să te înconjori cu magie. Fie ca părinții să îți fie alături și să aibă o baghetă magică cu care să îți realizeze toate visele. La mulți ani, mică prințesă!

Felicitări, frumoasă prințesă, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multe zâmbete, bucurii, secrete de fete, sfaturi bune de la mama și protecție nemărginită de la tata. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca zâmbetul să îți fie prezent mereu pe chip! Îți urez multă veselie, sănătate, succese la școală și inspirație nemărginită. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc bucurie și fericire, noroc, sănătate, energie și dorință de a progresa și a fi cea mai bună în toate. Să crești înconjurată de dragoste, grijă și susținere necondiționată. La mulți ani, soarele nostru drag!

În această zi frumoasă, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc prieteni loiali alături, sănătate, zile pline de bucurii și spor. Fie ca aceste zile să îți ofere surprize plăcute și mult așteptate. Fie ca părinții tăi să fie mândri de așa fiică ca tine! La mulți ani!

Dragă fetiță, astăzi este ziua ta! O zi magică! Îți doresc să ai succese și noroc în tot ce faci. Fii mereu în dispoziție bună și în miezul tuturor evenimentelor. Să ai prieteni și oameni dragi minunați alături! La mulți ani!

Scumpă prințesă, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc ca zilele să-ți fie însorite, liniștite și pline de noutăți bune. Fie ca lumea întreagă să nu-și piardă din farmec. Îți doresc să fii înconjurată cu dragoste și bunătate. Să crezi mereu în bine și să îl faci cât mai mult poți. La mulți ani!

Dragă prințesă, fie ca lumea întreagă să fie blândă cu tine, fie ca toate zilele să-ți aducă bucurie și împlinire. Fie ca părinții tăi să te iubească necondiționat și infinit, să aibă grijă de tine și să te ocrotească neîncetat. Îți urez o viață dulce, magică și extrem de frumoasă. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Scumpa, îți doresc să crezi în minuni, să porți speranța în suflet și să întâlnești fiecare zi cu buna dispoziție! Fie ca totul în viața ta să fie minunat! Fie ca reușitele tale să fie motiv de mândrie pentru cei dragi ție. La mulți ani!

Dragă prințesă, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața să-ți fie de poveste, plină de magie, în care tu ești actrița principală. Să fii fericită și minunată oricând!

Dragă prințesă, îți doresc să strălucești de bucurie și fericire ca o adevărată stea! Fie ca totul în viața ta să se aranjeze frumos și ușor. Zâmbește mult și des, întâlnește cu recunoștință fiecare zi. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, dragă fetiță! Fii cea mai frumoasă și bună fetiță, ascultă-i pe părinți și fă tot ce poți ca să îți îndeplinești visele. La mulți ani minunați!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere, draga mea! Îți doresc să găsești un peștișor de aur care să-ți îndeplinească toate dorințele. Îți doresc să ai un infinit de motive de a fi veselă, de a zâmbi, îți urez prieteni loiali alături și multe victorii importante de-a lungul anilor. La mulți ani!

Dragă gingașă fetiță, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fii cu zâmbetul pe buze, pusă pe șotii, fii îndrăzneață, curajoasă și ambițioasă. Să-i ai alături pe cei dragi mereu, să ai parte de evenimente interesante în viață! Fii activă și mereu în miezul evenimentelor. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc multă veselie, zile pline de soare, întâlniri de suflet cu cei dragi și multe oportunități pe care să le valorifici. Să primești toate cadourile pe care ți le dorești și să te bucuri la maxim de această zi magică. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de energică, veselă, voinică și dragă! Fie ca în viața ta să fie mult roz, multe prietene adevărate și peripeții pe măsură. Îți doresc să obții tot ce vrei și să umpli această lume cu prezența ta. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale, dragă prințesă! Îți doresc să crești mare, frumoasă și inteligentă. Să te înconjoare oameni luminoși și minunați. Îți doresc să savurezi din plin de viață. La mulți ani!

Ai în față o viață întreagă pe care trebuie să o trăiești din plin! Crești mare, dezvoltă-te și transformă toate visele tale în realitate. La mulți ani! Fii așa cum îți dorești!

Zâmbește larg, căci astăzi este ziua ta! Ține minte că visele tale se vor realiza cu siguranță! Îți doresc ca fiecare zi să treacă vesel, cu multe surprize frumoase și mult așteptate. Înflorește pe zi ce trece și fii fericită, draga mea. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Această zi este preferata ta. Îți doresc să primești cadourile pe care le aștepți, să fii veselă, zâmbitoare și să râzi larg! Tu ești o fetiță minunată, frumoasă și tare dulce. Să crești mare!

Te felicit cu această zi de naștere! Îți doresc ca fiecare zi să îți fie plină de emoții pozitive și culori aprinse! Fie ca toate începuturile tale să fie cu noroc, iar tu să fii mereu așa de dragă. La mulți ani!

Felicitări, drăguța noastră, cu prilejul zilei tale de naștere! Îți dorim zile intense și strălucitoare, prieteni loiali și evenimente frumoase în viață! Să te bucuri de ea și să fii mereu în dispoziție bună! Fii bună și luminoasă. La mulți ani!

Dragă fetiță, felicitări cu prilejul zilei de naștere! Îți dorim un milion de bucurii mici, evenimente interesante și mărețe în viață, prieteni loiali și timp petrecut frumos! Să crești mare, deșteaptă și ambițioasă! La mulți ani!

Prințesa noastră astăzi este omagiată! Te iubim mult, scumpa noastră! Îți dorim ca toate visele tale să se îndeplinească! Să ai succese în tot ce faci, să devii tot mai bună, blândă și specială cu fiecare zi ce trece. Ești cel mai mare dar pentru noi, draga noastră fetiță. La mulți ani!