Mesaje și Urări Băiețelului de ziua de naștere

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, de la care să iei exemplu. Fie ca zâmbetul să nu îți dispară de pe chip și nimic să nu te facă trist. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să nu te grăbești să crești mare, să savurezi această perioadă frumoasă din viața ta! Îți urez să fii vesel, isteț și dornic de reușite! Fii sănătos și puternic. La mulți ani!

Îți doresc să te joci din plin, să ai prieteni mulți și să te distrezi bine. Să ai entuziasm și interes să înveți multe lucruri noi. La mulți ani!

Fie ca ziua ta de naștere să treacă vesel, interesant și distractiv! Îți doresc copilărie fericită și plină de spor. Să crești mare, inteligent și independent. Fie ca toate clipele din viață să fie cu noroc și bunătate. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc reușite la școală, prieteni buni și zile pline de veselie! Să zâmbești și să te bucuri zilnic de tot ce faci. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere, viitorul nostru erou și apărător! Îți doresc să crești mare, să fii vesel, puternic, ambițios, bun, muncitor și curajos. Îți urez să te înconjori de oameni minunați și să ai parte de multe victorii interesante în viață. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Lasă tristețea deoparte și adună zâmbete, curaj și forțe pentru noi aventuri! Să ai noroc în toate. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să crești mare și să te comporți ca un adevărat bărbat. Să fii sănătos și să îți vezi toate visele îndeplinite. Să ai parte de bunătate, blândețe și fie ca totul în viața ta să se aranjeze în cel mai splendid mod. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să devii un adevărat bărbat și un om de mare valoare. Să ai alături oameni loiali și dedicați, de la care să poți lua exemplu! Îți doresc multe succese, realizări și planuri mărețe. Să îți vezi toate visele îndeplinite. La mulți ani!

De ziua ta, îți doresc să fie vesel, să ai cadourile pe care ți le dorești și să devii tot mai puternic și curajos. Fie ca toate visele tale să devină realitate. La mulți ani!

Te felicităm cu această zi minunată din viața ta – ziua ta de naștere! Fii mereu atât de curios, vesel, inteligent, perseverent și ambițios! Fii sănătos, fericit și înconjurat de prieteni buni! La mulți ani!

Te felicit cu ziua ta de naștere! Îți doresc ca toate visele tale să se îndeplinească, ca orice mașinuțe pe care le ai să devină adevărate, iar magia pe care o vezi în povești, să apară și în viața ta reală! Învață bine și bucură-i pe cei dragi ție. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ocupații interesante în viață, multe succese, prieteni buni alături și experiențe de care să îți amintești mereu cu zâmbetul pe buze. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de activ, energic, curajos și motivat să experimentezi cât mai multe. Îți doresc să cucerești această lume și să-i afli toate secretele! Fii un băiat inteligent și descurcăreț în toate. Fii mândria părinților tăi. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc prieteni buni cu care să ai aventuri interesante, călătorii și experiențe cool. Să ai noroc și multe vise împlinite. La mulți ani!

Felicitări celui mai scump băiețel cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc ca copilăria ta să fie fericită și frumoasă! Fii sănătos, crești mare, fii energic, curios și zâmbitor zi de zi. Să îi asculți pe cei mai mari și să iei exemplu de la oamenii buni care îți ies în cale. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc aventuri nemaipomenite în viață, călătorii frumoase și care să te insipire, puteri, prieteni loiali alături și mult noroc în orice vei vrea să faci. La mulți ani!

Felicitări celui mai inteligent și vesel băiețel cu prilejul zilei de naștere! Îți doresc să crești în armonie, fericire și belșug. Îți doresc ca de-a lungul vieții, să ai parte de evenimente interesante și aventuri! Fii sănătos, energic și puternic. La mulți ani!

Felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să cucerești orice vârf pe care ți-l dorești, să ai oameni care cred în tine, să ai norocul mereu de partea ta. Fii puternic, vesel, hotărât, perseverent și muncitor. La mulți ani!

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc ca fiecare zi din viața ta să fie remarcantă, îți urez aventuri frumoase și interesante. Fii curajos, vesel, ambițios și cu adevărat ingenios. La mulți ani!