Nașterea copilului - Mesaje de felicitare


Nașterea copilului

Iată că a sosit cea mai importantă zi din viața voastră! Ziua în care ați devenit părinți! Acum sunteți o adevărată familie și aveți o minune în casă! Fie ca bebelușul să crească sănătos, să se bucure de dragostea voastră, a buneilor și a celor dragi care este de neprețuit! Vouă vă doresc multă răbdare, înțelegere și putere ca să reușiți să treceți de primele luni care sunt cele mai solicitante. Vă felicit! Acum aveți o minune care vă va striga Mama și Tata! Ce minunat!

Dragi părinți, felicitări cu apariția minunii în viața voastră! Acum viața voastră va fi mai plină, luminoasă și intensă! O să fiți fericiți ca niciodată! Vă doresc să creșteți acest copilaș în multă iubire, grijă și confort! Fie ca el să devină un om mare, demn și loial! Vă doresc ca viața comună să fie și mai interesantă, plăcută și minunată.

S-a întâmplat o minune, pe lume a apărut o nouă ființă, iar voi ați devenit părinți! Vă felicit cu prilejul acestei mari bucurii din viața voastră! Vă doresc să creșteți mari în multă dragoste, grijă, tandrețe și belșug! Fie ca lacrimile să apară doar din motive de fericire! Vă urez multă răbdare, putere și gânduri luminoase. Fiți binecuvântați!

Pe lume a apărut rodul iubirii voastre! Felicitări! Vă doresc multă sănătate, putere și răbdare! Fie ca bebelușul să crească înconjurat de iubire, armonie și belșug. Fie ca soarta lui să fie ușoară și luminoasă. Mulți ani!

Familia voastră a fost binecuvântată cu o mare bucurie – un copilaș! Felicitări! Vă doresc multă răbdare, înțelepciune și putere! Fie ca soarele vostru să crească mare, sănătos și să se bucure zilnic de dragostea infinită a voastră și a celor dragi.

Astăzi în viața voastră s-a produs o minune – nașterea unui copilaș! Ce poate fi mai prețios decât această binecuvântare! Vă doresc ca bebelușul să crească sănătos, puternic, voinic, să cunoască pas cu pas această lume incredibilă și să se bucure de toată splendoarea care-l înconjoară. Să domnească bucuria și pacea în casa voastră! La mulți ani!

Nașterea unui copil – este mereu o mare fericire! Felicit părinții cu acest moment magic. Vă doresc ca familia voastră să aibă mereu tot pentru o viață bună și fericită. Fiți sănătoși, iubiți-vă reciproc, savurați fiecare moment alături de copilul vostru și fiți pur și simplu împliniți.

Vă felicit cu apariția unei minuni, cu nașterea unui mic om, care neapărat vă va lumina casa voastră cu note de bucurie și vă va face zilele mai interesante. Vă dorim multă iubire, energie pozitivă, sănătate, bucurie și pace familiei voastre. Fie ca micuțul să crească sănătos, vesel și deștept, iar voi pur și simplu aveți grijă de minunea voastră mică și bucurați-vă împreună de noi descoperiri și întâmplări neașteptate. La mulți ani!

Nașterea unui copil – o adevărată minune, și eu vă felicit sincer cu acest eveniment minunat. Vă doresc multă fericire, să rămâneți mereu o familie puternică și prietenoasă, în care părinții vor fi un soare strălucitor de iubire, iar micuțul lor – o rază strălucitoare de bucurie.

Vă felicit cu o mare minune – nașterea copilului! Vă doresc, ca familia voastră să fie plină de iubire, armonie și momente fericite. Fiți sănătoși, creșteți, dezvoltați-vă și fie ca fericirea să vă lumineze viața.

Vă felicit cu nașterea minunii voastre. Îi doresc micuțului descoperire interesantă a lumii, zile fericite și veselie adevărată. Fie ca în familie să fie mereu bucurie și confort, fiecare zi să vă aducă plăcere și aventuri nemaipomenite. Doresc raze luminoase de bunătate în calea copilașului vostru, sănătate puternică și bunăstare în familie.

Draga mea mamă, te felicit cu nașterea unui omuleț mic, care, necondiționat, este o fericire mare în viața ta. Îți doresc recuperare rapidă a puterilor și sănătate ție și comorii tale. Fie ca micuțul să crească puternic, să se dezvolte bine și să se bucure împreună cu tine de noile descoperiri. Vă doresc căldură familială, impresii nemaipomenite și viață fascinantă.

Felicitări cu nașterea unui omuleț mic, și tot odată cu apariția celei mai mari bucurii în viață. Doresc ca în calea micuțului să nu fie necazuri și răutăți, ca îngerul păzitor să aibă grijă de copil și să-l apere de invidie și viclenie. Fie ca copilașul vostru să crească sănătos, fie ca părinții să poată mereu să transforme o zi obișnuită din familie într-o sărbătoare magică și minunată. Creșteți sănătoși și fericiți!

Felicitări cu prilejul apariției pe lume a copilașului vostru! Vă dorim multă sănătate, pace, bucurie, nopți liniștite și cât mai multe experiențe frumoase în 3! Fie ca acest pui de om să crească sănătos, voinic și plin de energie! Fiți binecuvântați!

Familia voastră a devenit mai bogată cu un îngeraș! Felicitări! Este o mare bucurie pentru voi, dar și pentru noi, cei care vă cunoaștem și vă suntem aproape! Fie ca acest copilaș să fie binecuvântat și să crească sănătos alături de voi. Vă cuprindem cu mult drag!

Sincere felicitări cu nașterea unei micii minuni și marei bucurii. Fie ca îngerul să-l păzească mereu pe micuț, calea copilului să fie luminoasă și bună. Doresc sănătate puternică și bunăstare familiei, fericire și iubire.

Felicitări cu noul membru al familiei, cu o floare mică și gingașă. Copilașului îi doresc realizări mari, sănătate, zâmbete și iubire adevărată. Părinților – posibilitatea de a se odihni, bucurii,mândrie, răbdare și emoții pozitive zilnice. Felicitări!

Felicitări cu noul membru al familiei voastre! Fie ca bebelușul să crească sănătos și fericit. Să îi bucure întotdeauna pe cei dragi cu un zâmbet cald și sincer. Dorim ca îngerul păzitor să vă protejeze întreaga familie puternică.

Felicitări cu prilejul acestui eveniment sacru din viața ta – nașterea unui copil! Fie ca acest pui de om să fie motivul fericirii tale depline și fie ca el să crească sănătos și înconjurat cu multă dăruire și iubire. La mulți ani!