Nașterea copilului - Mesaje de felicitare


Nașterea copilului:

Nașterea copilului
Pe lume a apărut rodul iubirii voastre! Felicitări! Vă doresc multă sănătate, putere și răbdare! Fie ca bebelușul să crească înconjurat de iubire, armonie și belșug. Fie ca soarta lui să fie ușoară și luminoasă. Mulți ani!

S-a întâmplat o minune, pe lume a apărut o nouă ființă, iar voi ați devenit părinți! Vă felicit cu prilejul acestei mari bucurii din viața voastră! Vă doresc să creșteți mari în multă dragoste, grijă, tandrețe și belșug! Fie ca lacrimile să apară doar din motive de fericire! Vă urez multă răbdare, putere și gânduri luminoase. Fiți binecuvântați!

Dragi părinți, felicitări cu apariția minunii în viața voastră! Acum viața voastră va fi mai plină, luminoasă și intensă! O să fiți fericiți ca niciodată! Vă doresc să creșteți acest copilaș în multă iubire, grijă și confort! Fie ca el să devină un om mare, demn și loial! Vă doresc ca viața comună să fie și mai interesantă, plăcută și minunată.

Iată că a sosit cea mai importantă zi din viața voastră! Ziua în care ați devenit părinți! Acum sunteți o adevărată familie și aveți o minune în casă! Fie ca bebelușul să crească sănătos, să se bucure de dragostea voastră, a buneilor și a celor dragi care este de neprețuit! Vouă vă doresc multă răbdare, înțelegere și putere ca să reușiți să treceți de primele luni care sunt cele mai solicitante. Vă felicit! Acum aveți o minune care vă va striga Mama și Tata! Ce minunat!

Astăzi în viața voastră s-a produs o minune – nașterea unui copilaș! Ce poate fi mai prețios decât această binecuvântare! Vă doresc ca bebelușul să crească sănătos, puternic, voinic, să cunoască pas cu pas această lume incredibilă și să se bucure de toată splendoarea care-l înconjoară. Să domnească bucuria și pacea în casa voastră! La mulți ani!

Familia voastră a fost binecuvântată cu o mare bucurie – un copilaș! Felicitări! Vă doresc multă răbdare, înțelepciune și putere! Fie ca soarele vostru să crească mare, sănătos și să se bucure zilnic de dragostea infinită a voastră și a celor dragi.

Nașterea unui copil – este mereu o mare fericire! Felicit părinții cu acest moment magic. Vă doresc ca familia voastră să aibă mereu tot pentru o viață bună și fericită. Fiți sănătoși, iubiți-vă reciproc, savurați fiecare moment alături de copilul vostru și fiți pur și simplu împliniți.

Vă felicit cu apariția unei minuni, cu nașterea unui mic om, care neapărat vă va lumina casa voastră cu note de bucurie și vă va face zilele mai interesante. Vă dorim multă iubire, energie pozitivă, sănătate, bucurie și pace familiei voastre. Fie ca micuțul să crească sănătos, vesel și deștept, iar voi pur și simplu aveți grijă de minunea voastră mică și bucurați-vă împreună de noi descoperiri și întâmplări neașteptate. La mulți ani!

Nașterea unui copil – o adevărată minune, și eu vă felicit sincer cu acest eveniment minunat. Vă doresc multă fericire, să rămâneți mereu o familie puternică și prietenoasă, în care părinții vor fi un soare strălucitor de iubire, iar micuțul lor – o rază strălucitoare de bucurie.

Vă felicit cu o mare minune – nașterea copilului! Vă doresc, ca familia voastră să fie plină de iubire, armonie și momente fericite. Fiți sănătoși, creșteți, dezvoltați-vă și fie ca fericirea să vă lumineze viața.

Vă felicit cu nașterea minunii voastre. Îi doresc micuțului descoperire interesantă a lumii, zile fericite și veselie adevărată. Fie ca în familie să fie mereu bucurie și confort, fiecare zi să vă aducă plăcere și aventuri nemaipomenite. Doresc raze luminoase de bunătate în calea copilașului vostru, sănătate puternică și bunăstare în familie.

Draga mea mamă, te felicit cu nașterea unui omuleț mic, care, necondiționat, este o fericire mare în viața ta. Îți doresc recuperare rapidă a puterilor și sănătate ție și comorii tale. Fie ca micuțul să crească puternic, să se dezvolte bine și să se bucure împreună cu tine de noile descoperiri. Vă doresc căldură familială, impresii nemaipomenite și viață fascinantă.

Astăzi familia voastră a devenit mai mare cu un om, cu asta vă spun sincere felicitări. Îi doresc familiei voastre sănătate, bunăstare și fericire în fiecare minut, la fel de sinceră și mare, ca astăzi.

Felicitări cu nașterea unui omuleț mic, și tot odată cu apariția celei mai mari bucurii în viață. Doresc ca în calea micuțului să nu fie necazuri și răutăți, ca îngerul păzitor să aibă grijă de copil și să-l apere de invidie și viclenie. Fie ca copilașul vostru să crească sănătos, fie ca părinții să poată mereu să transforme o zi obișnuită din familie într-o sărbătoare magică și minunată. Creșteți sănătoși și fericiți!

Felicitări cu prilejul apariției pe lume a copilașului vostru! Vă dorim multă sănătate, pace, bucurie, nopți liniștite și cât mai multe experiențe frumoase în 3! Fie ca acest pui de om să crească sănătos, voinic și plin de energie! Fiți binecuvântați!

Familia voastră a devenit mai bogată cu un îngeraș! Felicitări! Este o mare bucurie pentru voi, dar și pentru noi, cei care vă cunoaștem și vă suntem aproape! Fie ca acest copilaș să fie binecuvântat și să crească sănătos alături de voi. Vă cuprindem cu mult drag!

Felicitări cu noul membru al familiei, cu o floare mică și gingașă. Copilașului îi doresc realizări mari, sănătate, zâmbete și iubire adevărată. Părinților – posibilitatea de a se odihni, bucurii,mândrie, răbdare și emoții pozitive zilnice. Felicitări!

Sincere felicitări cu nașterea unei micii minuni și marei bucurii. Fie ca îngerul să-l păzească mereu pe micuț, calea copilului să fie luminoasă și bună. Doresc sănătate puternică și bunăstare familiei, fericire și iubire.

Felicitări cu prilejul acestui eveniment sacru din viața ta – nașterea unui copil! Fie ca acest pui de om să fie motivul fericirii tale depline și fie ca el să crească sănătos și înconjurat cu multă dăruire și iubire. La mulți ani!

Felicitări cu noul membru al familiei voastre! Fie ca bebelușul să crească sănătos și fericit. Să îi bucure întotdeauna pe cei dragi cu un zâmbet cald și sincer. Dorim ca îngerul păzitor să vă protejeze întreaga familie puternică.

Felicitări cu nașterea fericirii, cu nașterea unei minuni, cu nașterea celei mai dragi ființe. Fie ca micuțul vostru să crească și să se bucure de viață, iar lumea să fie bună și zâmbitoare ca copilul vostru. Doresc să trăiți în bunăstare și iubire, copilul să-l creșteți înconjurat cu grijă, dragoste și atenție, în fiecare zi să vă descoperiți noi vise și să zburați împreună cu copilașul spre împlinirea lor.

Sincere felicitări cu ocazia nașterii micuțului îngeraș! Fie ca cu apariția acestui pui mic, lumea ta să devină mai luminoasă, minunată și fericită. Fie ca minunea ta să crească în iubire și bucurie, în familie să fie mereu înțelegere și fie ca copilașul să obțină mereu ceea spre ce se îndreaptă.

Te felicit călduros cu această minunată sărbătoare – nașterea bebelușului vostru! Vă doresc să aveți un copilaș sănătos și fericit. În familia voastră să fie mereu sărbătoare, înțelegere reciprocă, bunăstare și prosperitate. Fie ca micuțul vostru să vă bucure cu zâmbetul gingaș, cu micile succese și cu îmbrățișări atât de scumpe! La mulți ani!

Te felicit cu ocazia nașterii bebelușului vostru! Fie ca micuțul să vă crească sănătos, să îi meargă bine în viața și să îi fie luminată calea cu mult succes, fericire și noroc. Să aveți parte în familie de pace și înțelegere, iar micuțul să aibă o copilărie fericită!

Vă felicităm cu ocazia nașterii copilașului vostru! Fie ca micuțul să vă aducă bucurie și fericire în casă, râsete zglobii și cântece copilărești. Să vă crească mare, sănătos, puternic și liniștit! La mulți ani!

Vă felicităm călduros că ați devenit părinți! Vă dorim ca micuțul vostru să aibă o viață fericită! Să crească sănătos, frumos, să bucure părinții și bunicii cu micile succese. Fie ca copilașul vostru să aibă parte de multe bucurii, prieteni adevărați și multă energie pozitivă!

Felicitări cu nașterea copilului! Fie ca copilașul vostru să crească fericit, sănătos și frumos. Vă doresc să descoperiți în întregime fericirea de a fi mamă și tată, chiar dacă este o muncă grea, este foarte plăcută și dorită. Fiți fericiți!

Felicitări cu acest eveniment fericit, dragilor! Ați devenit părinții unui mic miracol. Bucurați-vă de noul vostru statut! Fie ca îngerașul vostru să vă bucure cu frumusețea sa, sănătatea, zâmbetele și pașii lui mici prin casă.

Vă felicit cu nașterea micuțului! Fie ca viața copilașului, să fie fermecătoare și minunată, fie ca părinții să aibă putere să-i dăruiască o lume fermecătoare plină de fericire și dragoste, fie ca copilașul să devină cea mai mare bucurie și mândrie din viața voastră.

Felicităm părinții tineri al nou-născutului! Vă dorim fercire nestinsă în familie. Înțelegere și răbdare, sănătate și bucurie, dragoste și generozitate sufletească pentru tandrețe, liniște și atenție. Crește-ți activi, sănătoși și pozitivi!

Felicitări cu nașterea copilașului vostru. Vă doresc să vă mândriți cu bucuria voastră și să investiți în educația sa tot ce aveți mai bun. Să vă crească odorașul curajos, puternic, să devină sprijinul vostru, și să iși găsească un drum corect în viață în care să aibă parte doar de oameni buni. Iar vouă vă urez multă putere, răbdare și înțelepciune.

Iată că a sosit și pe la voi barza! Această zi va fi cea mai fericită din viața voastră. Fie ca îngerașul vostru să fie sănătos, să aibă parte de cât mai multe zile însorite și o viață frumoasă și fericită. Vă urez să vă creșteți copilașul cu multă dragoste și grijă. Vă felicităm din suflet!

Vă felicit cu nașterea copilașului vostru! Vă doresc ca odorașul să fie sănătos, frumos la chip și suflet, deștept și fericit. Voi, părinții să depuneți efortul necesar ca să aibă o copilărie fericită și fie ca în familia voastră să domnească fericirea, dragostea și bogăția.

Vă felicit cu cea mai mare fericire care a sosit în familia voastră! Ați devenit părinți! Odata cu apariția copilașului casa voastră se va umple cu gălagia micilor pași, cu sunetul râsului copilăresc zglobiu, cu multă grijă și efort reciproc ceea ce va face familia mai împlinită. Vă urez familiei voastre să fiți sănătoși! Să aveți nopți liniștite și zile din ce în ce mai frumoase! Să aveți parte în casa voastră de multă fericire!

Vă felicit cu nașterea copilașului vostru minunat. În acest moment viața voastră a prins mai mult sens, culoare și fericire, acum în familia voastră este un pui de om care este și fericirea tuturor. Îi urez sănătate și o stare de bine îngerașului vostru, o copilărie fericită, o dezvoltare activă plină de curiozitate copilărească. Fie ca familia voastră să trăiască în bogăție și fericire, înțelegere și dragoste. La mulți ani!

Vă felicit cu nașterea celui mai minunat copilaș. Îi urez din suflet copilașului vostru să fie sănătos, să fie înconjurat de dragostea celor dragi, să crească activ și curios, să aibă o soartă luminoasă, mult noroc și să fie ocrotit de Îngerul păzitor și binecuvântarea parinților.

Vă felicit cu nașterea copilașului vostru minunat. Doresc să vă urez bucurie, să fiți o familie fericită, sănătoasă, să aveți un copil activ. Casa voastră să fie plină de prosperitate, fericire familială și o mândrie pentru odorașul vostru. La mulți ani!

Astăzi, te felicit cu nașterea unei minuni pe lume. Fie ca alături de copilului tău mereu să fie îngerul păzitor, să-i fie predestinat un mare succes și dragoste luminoasă. Vă doresc multă sănătate familiei și scântei de fericire în ochii micuțului.

Felicitări cu ziua nașterii, micuțului vostru. Fie ca bebelușul să vă lumineze casa cu zâmbetul lui, fie ca copilul să crească puternic și sănătos, pentru minunea mică, destinul să îi picteze doar fericire și succes. Vă doresc bunăstare și armonie în familie, dragoste infinită și tandrețe pentru copilașul vostru iubit.

Felicitări cu ocazia nașterii copilului, este un eveniment major în familia voastră, e o adevărată și mare bucurie. Vă doresc din toată inima multă sănătate, să-i oferiți o educație bună, să aibă o copilărie frumoasă și liniștită. Fie ca familia voastră să rămână la fel de puternică, unde domnește dragostea și prietenia. La mulți ani și toți împliniți alături de puiul vostru.

Sincere felicitări cu prilejul nașterii copilului, este cea mai mare bucurie în viața unui om, atunci când îți vezi puiul în brațe. Din toată inima vă doresc să crească sănătos, să fie om bun, deștept, să-l iubiți din tot sufletul, iar el peste ani să vă întoarcă dragostea și grija ce i-o purtați. În familia voastră vă doresc multă înțelegere, iubire, răbdare și tot ce e mai bun. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia nașterii copilului. Vă doresc ca acest boț de aur să crească mare și sănătos. Fie ca mereu să aibă parte de grijă, dragoste, atenție din partea părinților și a rudelor. Bucurați-vă de fiecare moment, este o perioadă foarte frumoasă din viața voastră ca părinți, dar și a copilului. Fie ca zâmbetul și privirea copilului vostru să vă dea putere să treceți peste greutăți. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia nașterii puiului vostru. Este un nou început în viața voastră. Fie ca această minunăție de copil să vă unească și mai mult familia, să vă ajute Domnul să-l creșteți sănătos, să-i oferiți tot ce e mai bun, iar el ajungând mare să vă respecte, să aibă rezultate frumoase, să fie mândria voastră. Bucurați-vă de fiecare realizare a lui, acum e cea mai frumoasă perioadă: primul pas, primul cuvânt, îmbrățișările calde. Fiți fericiți. La mulți ani!

Deci s-a întâmplat o minune: a apărut pe lume încă un om. Felicitări cu apariţia unui nou membru în familie. Doresc copilului vostru să aibă totul: sănătate, bucurie, noroc, dragoste și – cei mai fericiți și mai minunaţi părinți.
Felicitări cu nașterea unei minuni. Acesta este un eveniment foarte important și bucuros, acesta este momentul în care înțelegi că a apărut în viață o persoană pentru care vei da totul și pentru care vei face totul. Îi doresc copilului fericire și sănătate, pace și dezvoltare activă. Să crească curios, şi să vă bucure cu succesele și realizările sale.
Felicitări cu nașterea unui mic înger, cu apariția în familie a unei raze luminoase de fericire și speranță! Fie ca copilul vostru să fie fericit și vesel, calea sa prin viață să fie luminoasă şi bună. Îţi doresc, odată cu nașterea copilului, să găseşti adevăratul sens al vieții, să simţi o creștere incredibilă de forță și energie pozitivă, să priveşti viața dintr-un unghi diferit și să simţi toată dulceața și plăcerea sentimentelor părintești.
Felicitări cu ocazia zilei de naştere a bebelușului. Acum există o fericire reală în viața voastră și fie ca această fericire să crească sănătoasă și puternică, fiecare zi să fie pentru voi plină de bucurie și minunată, liniștea bebelușului să nu fie tulburată de tristețe și durere, să nu existe loc în casă pentru capricii și nemulțumire, fie ca minunea voastră să vă transforme viața într-un adevărat basm. Creșteți mari și fericiți!
Felicitări cu ocazia zilei de nașterea a bebelușului vostru. Vă doresc sincer ca fiecare zi pentru familia ta să fie un basm minunat, ca mama și tata să se înțeleagă, iar copilul să crească mereu în dragoste, grijă, pace, fericire și bucurie.
În cea mai specială zi din viața voastră, vă doresc să creșteți un copil puternic, sănătos și fericit. Fie ca copilașul vostru să fie iubit, ocrotit și mereu vegheat de cei dragi. Și fie ca drumul lui în viața să fie binecuvântat și presurat cu momente calde și blânde. Felicitări!
O nouă viață pe pământ – un eveniment atât de important și feeric! Fie ca odată cu primele clipe de viață ale bebelușului tău, viața ta să fie inundată cu magie, bucurie și liniște interioară. Îți doresc ca bebelușul să fie sănătos, să nu fie capricios și să îți ofere senzația de împlinire sufletească. Felicitări!

vezi mai multe mesaje
în versiunea completă

deschide