Mesaje de La mulți ani scurte pentru Bunica de ziua de naștere

Astăzi BUNICA ta își sărbătorește ziua de naștere. Noi îi dorim «La Mulți, mulți ani de viață lungă și fericită». Iar tu nepotul sau nepoata ei doreștei mai mult: Sănătate de fier, cer senin deasupra capului, să nu simtă oboseala și multe alte cuvinte pe care le găsești aici.

Scurte:

Scurte
La mulţi ani, bunicuţă. Îţi doresc absența ridurilor și lacrimilor, dar prezența constantă a zâmbetelor pe fața ta.

La mulţi ani, bunicuţa mea! Fii şi în continuare cea mai frumoasă femeie și o soție extraordinară pentru bunic. Îţi doresc o zi minunată, bucură-te de ea împreună cu noi.

Bunicule, ești o enciclopedie vie, o adevărată sursă de răbdare și un exemplu excelent despre felul în care fericirea poate fi găsită acasă lângă oamenii care te iubesc. La mulţi ani!

La mulţi ani, draga mea bunică! Îţi doresc să rămâi mereu tânără şi frumoasă. Tu ești muza mea, cea mai bună prietenă şi îndrumătoare. Fii cu mine cât mai mult posibil. Te iubesc!

Îmbrățișările tale calde, mâinile tale blânde, vocea ta de catifea, mereu m-au protejat de toate necazurile. Doresc ca tu să-mi fii mereu alături. La mulţi ani, draga mea bunică!

La mulţi ani, draga mea bunică! Îţi doresc cât mai multe emoţii pozitive, zambete, sănătate şi oamenii dragi sufletului să-ţi fie mereu alături. Fii fericită!

La mulţi ani, draga mea bunică! Fii sănătoasă, frumoasă și fericită. Vreau să lucrezi mai puțin și să te odihnești mai mult. Îţi doresc să faci ce vrei, unde vrei și cu cine vrei.

Bunicuţă, felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îți doresc o lumină strălucitoare de bunătate și fericire, dragoste și bucurie în fiecare zi. Și, de asemenea, îţi doresc sănătate, energie, putere și prosperitate.

Bunicuţă, la mulţi ani! Îţi doresc mult optimism, mult noroc, fericire sinceră, bunăstare, sănătate excelentă, linişte sufletească și armonie în casă.

La mulţi ani, draga mea bunică. Doresc să rămâi şi în continuare cea mai bună, cea mai amuzantă şi cea mai minunată persoană din viaţa mea. Fii fericită, bunicuţa mea iubită.

Felicitări cu ocazia zile de naştere, dragă bunică! Tu ești cea mai bună prietenă a mea și îți voi fi mereu recunoscătoare pentru sprijinul și sfaturile tale cu privire la toate problemele vieții. La mulţi ani fericiţi!

Felicitări cu ocazia zilei de naştere, draga mea bunică! Îţi doresc multă sănătate și liniște sufletească.

La mulţi ani, draga mea bunică! Îţi doresc să trăieşti cu dragoste de viață şi fără a te gândi la bătrâneţe. Fii sănătoasă și, ca întotdeauna, încântătoare.

La mulți ani, scumpa şi iubita noastră bunică! Avem nevoie foarte mult de înțelepciunea și experiența ta de viață.

Bunica noastră dragă şi iubită, la mulți ani! Fii mereu sănătoasă și veselă! Îţi mulțumim pentru cele mai delicioase plăcinte de până acum! Ești raza noastră de soare, steaua noastră strălucitoare!