Mesaje La mulți ani pentru BUNICA de ziua de naștere din partea nepoților

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI», iar voi NEPOȚII ei doriții ceva mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de felicitări pregătită special pentru această zi deosebită.

de la Nepoți:

de la Nepoți
La mulţi ani, bunicuţă! Ca nepoți, promitem să avem grijă de tine și să te susținem întotdeauna! Te poţi baza totalmente pe sprijinul nostru! Din partea ta aşteptăm doar să fii mereu sănătoasă şi fericită.

La mulți ani, draga noastră bunicuță! Îţi dorim din ce în ce mai mult să uiți de vârsta ta, din ce în ce mai des să-ţi aminteşti cele mai fericite momente. Bunico, rămâi la fel de energică şi veselă. Fie ca această zi de naștere să-ţi ofere o dispoziție minunată care te va însoţi mereu.

Bunică, felicitări cu ocazia zilei de naştere! Zâmbetul tău minunat mereu ne dăruieşte căldură și bucurie, brațele tale sunt cel mai confortabil loc de pe Pământ. Fie ca să ne încânți cu energia ta nesfârșită, liniștea sufletească și dragostea sinceră pentru încă mulţi, mulţi ani!

Dragă bunică, ai trecut prin multe dificultăţi în viața ta, dar ai mers mereu cu capul sus. Indiferent de orice, nu ai renunțat la ceea ce îţi doreai să obţii. Nepoţii tăi sunt mândri de tine. Ești cea mai minunată bunică din întreaga lume! La mulţi ani fericiţi!

Bunică, cu ocazia zilei de naştere, cel mai important, îţi dorim să ai o sănătate bună și energie fără sfârșit, dar zâmbetele, bucuria, evenimentele fericite, întâlnirile frecvente, ni le asumăm nouă și promitem să îndeplinim totul. La mulţi ani fericiţi!

Uneori, anii trec atât de repede! Iar dorința de a privi înapoi și de a ne întoarce la acei ani în care stelele erau mai strălucitoare şi soarele încălzea mai puternic, este atât de mare! Atunci ni se părea că vom trăi veșnic. Numai că merită să te întristezi? Dacă trăiești – nu te irosi pe lucruri inutile, poate vei avea suficientă forță pentru eternitate. La mulţi ani, bunică! Fii fericită!

Îi doresc, celei mai iubite bunici din lume, încă mulţi, mulţi ani să ne încălzească cu căldura ei, să ne înconjoare cu grijă și chiar mai des să ne dea sfatul ei cu adevărat înțelept. Bunică, tu niciodată nu strigi la noi şi nu ne ofensezi, ești un miracol, ești îngerul nostru păzitor. Trăiește 100 de ani, draga noastră, pentru că meriți! La mulţi ani fericiţi!

A doua mamă, cea mai apropiată persoană – bunica noastră. Sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere, bunică! Principalul lucru pe care ţi-l dorim este să trăieşti fericită mult, mult timp. Lasă întristarea și durerea să uite pentru totdeauna drumul spre casa ta, iar nepoții, copiii și prietenii să se adune acolo mai des. Cu stimă, iubiții tăi nepoți.

Bunica mea este atât de bătrână încât, se pare că a trăit în acele vremuri despre care ne-a povestit, nepoților ei, poveşti atât de interesante. Astăzi este ziua ei de naștere și, din suflet, îi doresc bunicii mele mulţi ani, multă sănătate, bună dispoziție, precum și o memorie bună pentru a păstra momente calde în inima sa. La mulţi ani fericiţi!

Draga şi iubita noastră bunică, cu ocazia zilei de naştere, acceptă sincere felicitări din partea nepoților tăi! Ne dorim ca mâinile tale să nu obosească niciodată, gândurile tale să nu uite, inima să nu te doară și sufletul să nu știe durere. La mulţi ani!

Iubita noastră, unică şi atât de dragă sufletului bunică, felicitări cu ocazia zile de naştere. Îţi mulțumim că exişti în viața noastră, că vocea ta blândă răsună întotdeauna în vremuri dificile și nu ne lasă fără sprijin. Te iubim foarte mult, bunică. Fii fericită!

Iubita mea bunică, la mulți ani! Din suflet îți mulțumesc pentru afecțiunea, grija, gingășia, atenția și bunătatea ta! Îţi doresc energie, sănătate și putere! Înainte te așteaptă mulți ani, pe care nepoții tăi vor încerca să-i facă fericiți!

Bunica noastră dragă, sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îţi dorim să mai trăieşti încă de 100 de ori, atât cât ai trăit deja pe acest pământ. Ne dorim ca să-ţi oboseşti mâinile numai de la buchetele mari de flori, iar ochii tăi să plângă numai cu lacrimi de fericire și bucurie. La mulţi ani fericiţi!

Bunica este trandafirul nostru de toamnă, cântecul nostru de primăvară, soarele nostru, tu ne înconjori cu grija ta fără să ceri nimic în schimb, ne molipseşti cu optimismul tău sincer, cu admiraţia ta a tot ce e frumos. Ţie nu-ţi este frică de bătrânețe și evita orice probleme. La mulţi ani, bunică! Îţi dorim să trăieşti liniştită până la 150 de ani!

Bunica mea iubită, ești cea mai bună specialistă culinară din lume. Deși nu ai studiat niciodată această artă, suntem cu toții nebuni după nenumărata varietate de tot felul de gustoşenii. De asemenea, tu eşti şi cel mai bun grădinar, merele tale roșii, perele parfumate și cartofii uriași sunt uimitori. Fii şi în continuare la fel de bună și fie ca să înflorească fiecare copăcel pe care îl plantezi și să-i bucure pe toți! La mulți ani!