La mulți ani BUNICA! Mesaje din partea nepoatei

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI», iar tu NEPOATA ei urează-i mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și ... vezi lista de mesaje pregătită special pentru această zi deosebită.

de la Nepoată:

de la Nepoată
Bunică, nepoţica ta îți urează la mulți ani! Draga mea, îți doresc recolte bogate, plăcinte bune, gem dulce și compot delicios. Fie ca sărbătorile să nu părăsească niciodată casa ta, iar fericirea și bucuria să trăiască întotdeauna în sufletul și inima ta.

Dragă şi iubită bunicuță, îţi doresc ca soarele blând să-ţi netezească toate ridurile în această minunată zi de sărbătoare, să-ţi ofere bucurie și să te facă să zâmbeşti. Fii sănătoasă, fericită și iubită. La mulţi ani!

La mulţi ani, bunicuță! Îţi doresc ca zilele din viața ta să fie interesante şi luminoase, să ai parte de evenimente vesele şi emoții pozitive. Îți doresc să nu te gândești niciodată la medici și spitale, şi să vorbești doar despre modă, bărbați și rețete noi cu prietenile tale! Îţi doresc căldură în familie, copii și nepoți recunoscători, şi o viață lungă.

Bunică, la mulţi ani! Dragă, de ziua ta îți doresc căldură și pace, bucurie și dragoste, linişte sufletească și sănătate bună, respect din partea prietenilor și bunăstare familiei, și casei tale.

Dragă bunică, la mulți ani. Îţi doresc multă fericire în viață și bucurie, zâmbete calde și cuvinte amabile de sprijin din partea celor dragi, putere și dispoziție bună, vreme însorită în afara ferestrei și liniște sufletească.

La mulţi ani, dragă bunică! Totul a trecut și îmi doresc să văd și să aud din nou și din nou: un oftat, un zâmbet, un pas, cuvântul „mamă”, profesor, realizări, victorii, muncă, dragoste, copii, nepoți. Bunică, cât de valoroase sunt viața, grija, zâmbetul, experiența, înțelepciunea feminină, oferite de tine. Învață-mă, protejează-mă, fii lumină, suflet tânăr. Sănătate, vigoare și mulți ani!

Dragă bunică, la mulți ani. Fie ca plăcintele tale să ţi se primească gustoase mereu, fie ca tot ce pui în grădină să dea roade, fie ca sufletul tău să se scalde în raze de bucurie și fericire, iar inima să păstreze mereu iubirea pentru familie şi rude.

La mulţi ani, dragă bunică! Îţi doresc să fii mereu cea mai bună, să nu-ţi pierzi niciodată speranța inimii și armonia sufletului. Bunico, vreau să-ţi aminteşti toate lucrurile bune și să descoperi ceva interesant pentru tine în fiecare zi.

Draga mea bunică, la mulţi ani fericiţi! Îţi doresc ca în fiecare zi să dai ordine inimii tale să întâlnești zorii cu dragoste și speranță. Fie ca această zi de naștere să nu fie doar încă un an de viață, ci să-ţi ofere și o pungă cu sănătate și bună dispoziție.

Draga şi iubita mea bunică, la mulţi ani! Îţi doresc adevărata bucurie pentru suflet și fericire luminoasă pentru inimă, multă sănătate și forță, compot și copturi delicioase, activități plăcute și întâlniri vesele cu familia.

La mulţi ani, iubita mea bunică! Draga mea, îți doresc dispoziție minunată și zile pline de fericire, activități interesante și idei extraordinare, sănătate bună și linişte sufletească, noroc și dragoste sinceră din partea celor dragi.

La mulţi ani, bunică! Îţi doresc multă sănătate şi îţi mulţumesc pentru sprijin, plăcinte delicioase și întâlniri ospitaliere.

Bunică, nepoata ta îți urează la mulți ani. Îți doresc, draga mea, mereu să întinereşti sufleteşte și să rămâi viguroasă la trup, să fii o bunică extraordinară care pregăteşte cele mai delicioase plăcinte și ceai, să rămâi o femeie minunată, cu inima deschisă și caracter puternic.

Bunica noastră blândă şi grijulie, la mulţi ani! Tu miroşi a prăjituri și a cântec de leagăn, a eșarfă caldă și povești. Îţi doresc ca grijile tale să te părăsească, iar norocul, sănătatea și dragostea să ți se alăture în viață.

Draga bunică, nepoata ta îți urează la mulți ani. Din suflet, îți doresc conversații sincere și calde la o cană de ceai fierbinte, bucurie și speranță a sufletului, bunăstarea familiei și liniște sufletului tău, multă sănătate și fericire adevărată.