La mulți ani BUNICA! Mesaje din partea nepotului

Astăzi Bunica ta își sărbătorește ziua de naștere! Noi îi dorim un sincer «LA MULȚI ANI», iar tu NEPOTUL ei urează-i mai mult: Sănătate, Viață lungă, Fericire, Realizări frumoase și … vezi lista de mesaje pregătită special pentru această zi deosebită.


Draga mea bunică, îţi doresc fericire și sănătate. Grija, afecțiunea și confortul tău, pe care știi să le creezi, sunt foarte importante pentru mine. Mulțumesc pentru tot, te iubesc foarte mult. La mulți ani!

La mulți ani, iubita mea bunică. Îţi doresc ca fiecare an să fie cât mai plăcut pentru tine, sănătatea ta să nu te părăsească niciodată, iar familia și cei apropiați să-ţi fie mereu alături. Fii fericită şi fie ca toate zilele următoare să fie din ce în ce mai bune.

Dragă bunicuţă, tu miroşi a vară, mâinile tale sunt cele mai dragi din lume. De câte ori am primit-o cu aceste mâini, pentru că m-am întors târziu acasă de la vri-o petrecere. Iţi doresc să trăieşti mulţi, mulţi ani, să fii sănătoasă și fericită. Tu ești cea mai importantă persoană din viaţa mea, sprijinul meu. La mulţi ani!

Bunica mea dulce, grijulie, amabilă și foarte frumoasă, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Îţi doresc să ai o dispoziție minunată, o sănătate puternică, zile vesele și fericite, cadouri extraordinare și nepoți ascultători. La mulţi ani!

Draga mea bunicuță, îţi doresc să ai mereu atenția rudelor și a prietenilor. Lasă casa ta să fie mereu plină de căldură, armonie și confort. La mulţi ani!

Bunica mea dragă, la mulți ani. Nu îţi doresc viață, ci poveşti cu evenimente bune și fericite, sărbători vesele și minunate. Fie ca harul și fericirea să vină în viața ta în fiecare zi, ca inima să-ţi fie mereu încălzită de dragostea familiei tale și de soarele cald.

Bunica mea dragă, la mulți ani! Fie ca soarele să strălucească puternic în viața ta, privighetoarele să cânte melodios pentru tine, iar grădinile să înflorească cu cele mai frumoase flori. Îţi doresc să fii sănătoasă, să primeşti numai oaspeți amabili în casa ta şi în fiecare zi să primeşti doar vești bune și emoții pozitive.

Bunică, la mulţi ani! Îţi doresc să întâlnești fiecare zi cu zâmbetul pe buze și să o închei cu bucurie în suflet. Fie ca tot ceea ce ai în minte să se împlinească şi fie ca să nu poată nimeni vreodată să distrugă speranțele inimii tale bune.

Bunica mea dragă și iubită, la mulți ani. Îţi doresc multă sănătate și linişte sufletească, prosperitate și idei minunate, sărbători fericite în preajma familiei iubitoare și evenimente vesele în viață, armonie în casă și bucurie în inimă.

Draga mea bunică, la mulți ani! Îţi doresc zile fericite, optimism și bucurie, succes, bunăstare şi optimism. Fii într-o stare bună de sănătate, bunico, cu adevărat iubită și mereu superbă.

Draga şi iubita mea bunică, felicitări cu ocazia zile de naştere! Îţi doresc optimism şi linişte sufletească, daruri bune de la viață și momente frumoase, zile fericite și nopți liniștite, dragostea sinceră din partea rudelor și respect din partea tuturor prietenilor. La mulţi ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naştere, dragă bunică. Nepotul tău îți dorește respect din partea celor dragi și bunătate sufletească, dispoziție și sănătate, dragoste sinceră față de familie și sărbători fericite, succes și speranță. La mulţi ani!

Nepotul își felicită astăzi bunica iubită cu ocazia zilei de naştere. Îţi doresc, draga mea, răbdare și nervi puternici, optimism și respect din partea celor din jur, dispoziție bună și emoţii pozitive. La mulţi ani!

Bunica mea dragă, la mulți ani. Nepotul tău îți urează multă sănătate și linişte sufletească, sărbători fericite în apropierea celor dragi și bunăstare, fericire familială și armonie în casă, dispoziție bună și mult noroc.

Draga mea bunicuță, nepotul tău îți urează, din toată inima, la mulți ani. Îţi doresc, draga mea, să te simți mereu fericită şi cu o dispoziție minunată. Îţi doresc idei creative, ocupații interesante, armonie în familie și linişte sufletească.