La mulți ani Șefu - mesaje de ziua de naștere.

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere Șeful tău ⭐ Noi îi dorim «La mulți ani!» iar tu urează-i sănătate, fericire, noroc și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu felicitări de ziua de naștere.


Permiteți-ne să vă felicităm cu ocazia zilei de naștere și să vă dorim simplă fericire omenească și desigur, sănătate puternică. Fie ca sub conducerea dumneavoastră colectivul nostru să obțină și mai multe succese!

Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Munca dumneavoastră e mai grea, decât ne pare nouă dintr-o parte. Vă mulțumim, că în fiecare zi rezolvați o mulțime de întrebări complicate, interveniți în problemele noastre și ne ajutați în momentele grele. Vă dorim sănătate, energie și cât mai multe evenimente pline de bucurie în viață. La mulți ani!

Cu ocazia zilei de naștere din tot sufletul vreau să vă doresc bunăstare și prosperitate. Tuturor șefilor – stimat șef, dumneavoastră le sunteți exemplu pentru mulți. Vă dorim sănătate puternică și tărie de caracter. La mulți ani!

Vă felicităm cu ocazia zilei de naștere și din partea colectivului vă dorim succes și noroc în toate începuturile. Datorită unui șef ca dumneavoastră, noi venim cu plăcere la muncă și ne încarcăm cu energia și pozitivul pe care le emanați. Vă dorim vigoare și dispoziție minunată pentru fiecare zi. La mulți ani!

Mult stimatul nostru șef, din partea întregului colectiv vă felicităm cu ocazia zilei de naștere! Noi vă dorim prosperitate și succes la muncă, și minute de slăbiciune în viața personală. Vă dorim să fiți însoțit de noroc pretutindeni, venitul să se dubleze și să vă apară noi idei și planuri. Sănătate puternică, idei bune, activitate productivă și cât mai multă odihnă sufletească.

Mult stimate ȘEF, la mulți ani! Fie ca experiența d-stră să vă ajute să obțineți rezultate frumoase. Partenerii de business să fie de încredere, iar proiectele și ideile – de perspectivă. Avuție și ascensiune, sănătate și forță pentru a putea realiza cu ușurință și cu rezultate frumoase, tot la ce v-ați gândit!

La mulți ani! Îți doresc să rămâi mereu un șef la fel de amabil și o persoană încrezătoare în sine! Atingeți toate obiectivele, umpleți viața cu culori strălucitoare și mergi doar înainte! Fie ca cei dragi să te sprijine în toate și să te încarce cu dragostea lor zi de zi!

Vă doresc sănătate și prosperitate, respect și victorii mari, optimism și încredere, succes și dragoste. La mulți ani, stimat conducător. Fie ca totul în viață să fie pentru fericire, fie ca toți cei dragi să vă fie aproape, iar inima să vă fie mulțumită de tot ce se întâmplă în jur.

Dragul nostru șef, vă dorim să rămâneți un om la fel de bun, plin de viață, harnic și perseverent. Vă dorim să aveți parte în viață de multe momente fericite și evenimente bucuroase. Vă dorim să trăiți din plăcere, să atingeți noi scopuri și cu fiecare zi să vă măriți venitul.

Nu este o sarcină ușoară să fii șeful echipei, dar dumneavoastră vă descurcați perfect cu ea. Primiți sincerele noastre felicitări, cu ocazia zilei de naștere. Vă dorim multă sănătate, optimism, parteneri de încredere, angajați responsabili, noroc, independență financiară și prosperitate. Perseverența dumneavoastră este un ghid pentru mulți. Nu vă pierdeți calitățile de lider, iar noi vă vom sprijini întotdeauna.

Astăzi este o zi minunată – ziua dumneavoastră de naștere! Vă doresc, în primul rând, sănătate, pentru că ea este foarte importantă. De asemenea, vreau să vă doresc fericire, zâmbete și nici obstacol să nu poată să vă dezorientare de la scopul propus. Fie ca toate dorințele și visurile să fie ușor și simplu de împlinit, iar prietenii adevărați să fie mereu alături. Vreau să spun, că pentru mine este o onoare să lucrez alături de dumneavoastră. La mulți ani!

Astăzi vreau să felicit șeful meu cu ocazia zilei de naștere. Vă doresc să fiți mereu în atenția celor din jur și să aveți succes. Să aveți parte de mult succes în cariera proferională, rezultate mărețe și fie ca în viața personală la fel să aveți parte de mult noroc și momente de sărbătoare! Vă doresc sănătate, energie multă, curaj și multă fericire!

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai bun șef. Vă doresc ușurință și încredere în viață, mereu să reușiți să obțineți ceea ce vă doriții, niciodată nu fiți impus în a ceda în fața problemelor. De asemenea vă doresc sănătate și înflorire, să aveți doar oaspeți doriți în prag și doar idei reușite în activitate!

Felicitări cu ziua de naștere, șeful meu minunat! Vă doresc succes în postul de conducător și bunăstare în viață. Fie ca să vă ajungă putere și inspirație, entuziasm și resurse pentru realizarea tuturor ideilor geniale și atingerea scopurilor importante. Fiți sănătos, respectat și fericit.

Îl felicităm pe șeful iubit și drag cu ocazia celei mai minunate zile din an – ziua de naștere! Vă dorim succes profesional și ca munca Dvs. să fie apreciată mereu, pe măsură. Fie ca poziția de viață activă a Dvs. să vă aducă noi impresii frumoase. Sănătate, energie, corectitudine, fericire în viața de zi cu zi și în activitate. La mulți ani!

La mulți ani, șefu! Vă doresc energie și putere, răbdare și inspirație, optimism și încredere, hotărâre și creativitate, respect din partea colectivului și iubire din partea familiei, noroc din partea sorții și fericire.

La mulți ani! Unui șef atât de înțelept, corect și competent ca tine, îi doresc din toată inima să conducă echipa noastră pentru mulți ani de acum încolo. Este o mare onoare să lucrezi sub conducerea ta și îți doresc sincer multă sănătate, vitalitate, bogăție materială și bunăstare familială.

Stimate șef, felicitări cu prilejul zilei dvs. de naștere! Vă dorim să aveți parte de rezultate frumoase la serviciu, de armonie-n familie, de prieteni devotați și de cele mai grandioase oportunități din partea vieții! Vă dorim multă sănătate, bucurie și prosperitate. La mulți ani!

La mulți ani, dragă șef! Vă doresc să aveți parte de zile senine, bucurie, bunăstare, prosperitate și armonie-n familie. Fie ca munca dvs. să fie răsplătită înzecit și să vă ofere satisfacție sufletească.

Vă felicit cu ocazia zilei de naștere! Vă doresc să aveți autoritate în fața subalternilor dumneavoastră, colectiv bun și succes în continuare spre atingerea noilor înălțimi. Fie ca toate insuccesele să treacă pe alături, necazurile să vă ocolească, iar bolile să uite de dumneavoastră.