La mulți ani Șefu - mesaje de ziua de naștere.

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere Șeful tău ⭐ Noi îi dorim «La mulți ani!» iar tu urează-i sănătate, fericire, noroc și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu felicitări de ziua de naștere.


Vă felicit cu ocazia zilei de naștere! Vă doresc să aveți autoritate în fața subalternilor dumneavoastră, colectiv bun și succes în continuare spre atingerea noilor înălțimi. Fie ca toate insuccesele să treacă pe alături, necazurile să vă ocolească, iar bolile să uite de dumneavoastră.

Dragul nostru şef, felicitări cu ocazia zilei de naştere! Îţi dorim multă sănătate, optimism, bună dispoziție, succese, creativitate, realizări mari şi atingerea tuturor obiectivelor. Sperăm să lucrăm cu tine în aceeași echipă pentru o lungă perioadă de timp. Fie ca nava, pe care o conduci, să navigheze întotdeauna pe un anumit curs, iar echipajul să fie prietenos și bine coordonat. La mulţi ani!

Șefule, La mulți ani! Astăzi, sponsorul și prietenul nostru adevărat sărbătorește ziua de naștere. Noi dorim să îți urăm răbdare și putere, încredere în sine, victorie în toate și succes în noi începuturi. Cât mai mulți bani în safeu și dragoste în suflet!

La mulți ani, șefule! Îți doresc o poziție înaltă în societate și progrese constante în viața personală, îți doresc idei de succes și perspective înalte. Să îți fie ușor să dirijezi afacerea, iar inima să fie mereu plină de bucurie și fericire.

La mulţi ani, stimatul nostru conducător! Vă dorim să daţi dovadă întotdeauna de astfel de calități profesionale remarcabile care asigură munca disciplinată a echipei, îndeplinirea corectă a sarcinilor și calitatea înaltă a muncii pentru întreaga întreprindere. Vă dorim succes în toate domeniile, venituri stabile și armonie în viața personală.

Dragul meu șef, te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Nu mă tem să spun că ești cel mai bun șef din lume. Îți doresc mult succes în toate încercările tale, multă răbdare, noi perspective profesionale și personale. Fii mereu așa cum te cunosc. La fel de energic, strălucitor, un om interesant, înțelept, de la care ai mereu ce învăța. E o onoare pentru mine că ești șeful meu. La mulți ani!

Mult stimatul nostru șef, felicitări cu ocazia zilei dvs. de naștere! Fie ca norocul să vă însoțească în toate, iar alături să aveți mereu oameni dragi. La mulți ani!

Permiteţi-ne să vă felicităm cu ocazia zilei de naştere! Vă dorim salarii mari, programe de lucru ușoare şi vacanțe la mare. Vă dorim respect din partea angajaților și dispoziția să vă fie întotdeauna bună.

Stimatul nostru șef, la mulți ani! Vă dorim multă sănătate, inspirație, bună dispoziție și realizări deosebite alături de cei dragi. La mulți ani!

Un bărbat extraordinar, un mare șef, puternic și înțelept, tu ești exemplu pentru mulți lideri. Mă bucur că am ocazia să fac parte din echipa ta. Te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere, îți doresc ca viața să curgă asemeni unui râu plin cu dragoste, fericire și succes. Întotdeauna să ai posibilitate să te poți odihni frumos și să muncești cu spor. La mulți ani!