La mulți ani fostului bărbat de ziua de naștere

Astăzi este ziua de naștere a Fostului bărbat ⭐ Noi îi dorim «Ani mulți și fericiți!» iar tu urează-i sănătate, îndeplinirea dorințelor, forțe pentru noi victorii și alte cuvinte pline de respect. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de felicitare.

Fostului:

Fostului
Dragul meu, deși relația noastră s-a încheiat, asta nu mă împiedică să-ți spun că tu ești un om bun și vesel, vreau să-ți urez să rămâi la fel. Astăzi este ziua ta, cu această ocazie îți doresc ca viața să-ți ofere multe șanse de a fi fericit și să nu le scapi printre degete. Să ai parte de fericire sinceră și dragoste adevărată. La mulți ani!

Scumpul meu, viața mi-a oferit ocazia să te cunosc, îi sunt recunoscătoare pentru asta. De ziua ta vreau să-ți urez bunăstare, înțelepciune. Să găsești jumătatea ta ce te va face cel mai fericit bărbat de pe pământ. La mulți ani!

Scumpul meu, deja fostul meu iubit, la mulți ani! Îți doresc să ți se împlinească toate dorințele, realitatea să corespundă așteptărilor tale. Niciodată să nu-ți pierzi speranța și să nu lași mâinile în jos în fața provocărilor vieții. Îți doresc să ai putere pentru a trece peste orice obstacol, să găsești adevărata dragoste și fericire.

Dragul meu, cândva iubitul meu, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să ai multă încredere în forțele proprii și multă energie, să mergi sigur pe drumul vieții tale. Fie ca orice idee îți vine în minte să se transforme în real succes, fiecare vis să-ți devină realitate, fiecare zi să te bucure cu noi surprize frumoase. La mulți ani!

Deși nu mai suntem împreună, vreau să te felicit cu prilejul zilei de naștere. Îți urez noroc și iubire sinceră. Fii mereu demn și îndrăzneț, mergi sigur spre scopul tău și nu-ți pierde niciodată optimismul. Fii fericit! La mulți ani!

Deși nu mai suntem împreună, tu rămâi a fi pentru mine un om tare drag. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc tot cee mai bun și luminos în această lume. Viața ta să fie fericită, să te aștepte succesul la fiecare colț, iar dispoziția bună să nu dispară niciodată. La mulți ani!

Dragul meu, deși viața ne-a despărțit, totuși vreau să-ți transmit astăzi urări de bine, să fii sănătos și iubit de cei din jur. Să te prețuiască cei pe care tu îi prețuiești, bunătatea ce o dăruiești să ți se întoarcă înzecit. Să ai parte ne momente de neuitat. Sărbătoare frumoasă îți doresc. La mulți ani!

Dragul meu, deja fostul meu iubit, te felicit cu prilejul zilei de naștere. Îți doresc mult succes, să-ți realizezi toate planurile, să trăiești în confort, să fii fericit, continuă să fii bun cu cei din jur și, în mod sigur, soarta va fi bună cu tine. La mulți ani!

La mulți ani, scumpul meu, deja fostul meu iubit. Relația noastră a fost una frumoasă, deși suntem separați, vreau astăzi, de ziua ta să te felicit din tot sufletul. Fie ca în viața ta să nu cunoști neplăceri, să ai mereu motive să te bucuri cu adevărat. La mulți ani!

Dragul meu, deja totul a rămas în urmă, sentimentele noastre de dragoste s-au transformat în respect și afecțiune. Astăzi este sărbătoare în casa ta, permite-mi să-ți transmit doar gânduri bune și urări de sănătate. Să ai parte de noroc și realizări frumoase. Fie ca corabia vieții tale să plutească spre malurile fericirii și ale iubirii adevărate. La mulți ani!

Dragul meu, deja fostul meu iubit, eu păstrez în inimă sentimente de admirație și respect față de tine. Iată de ce, astăzi, de ziua ta vreau să-ți urez tot ce e mai bun în această lume, pe drumul vieții să te întâlnești cu norocul și fericirea. Să ai mereu bucurie în suflet, să fii respectat de cei din jur. La mulți ani!