Mesaje și felicitări de ziua de naștere scurte pentru bărbați de ziua de naștere

Mesaje și felicitări de ziua de naștere scurte pentru bărbați de ziua de naștere. Urează-i bărbatului sănătate, fericire, noroc și alte cuvinte frumoase. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de la mulți ani.

Scurte:

Scurte
Vă doresc să fiți mereu un bărbat cu suflet mare, bun și grijuliu, respectuos și responsabil. Destinul să fie mereu darnic cu dumneavoastră, să vă ofere zilnic clipe memorabile. La mulți ani!

Dragul nostru (numele), felicitări cu prilejul zilei de naștere. Fie ca soția să te bucure cu o cină gustoasă de sărbătoare. Luna să lumineze frumos în această seară și să-ți facă atmosferă. Viața să fie așa cum vrei tu. Ridică un pahar de vin și în cinstea noastră, noi îți suntem alături.

Dragul meu, rămâi la fel de bun și curajos cum te știu. Îți doresc să mergi sigur pe drumul vieții tale, fără a te uita în spate. La mulți ani!

Tu ești ocrotitoul și geniul nostru. Fie ca eroismul și curajul să curgă mereu prin venele tale. Iubește această viață și prețuiește darurile ei. La mulți ani!

Îți doresc să reușeți să-ți iei casă și mașină, să-ți atingi obiectivele în cel mai scurt timp. Să fii sănătos și întotdeauna iubit de familia ta. La mulți ani!

Îți doresc de ziua ta să rămâi mereu la fel de bun și respectuos, să te ții mereu de cuvânt și niciodată să nu te abați din drumul tău spre atingerea scopului propus. La mulți ani!

Stimate (numele), sunteți un bărbat adevărat în toate. Vă doresc mult succes în funcția ce tocmai ați obținut-o. Să reușiți să absolviți cu succes cursurile de calificare și în sfârșit să fiți și premiat pentru reușitele dumneavoastră.

Îți doresc să fi bun, mereu vesel. Să ți se îndeplinească dorințele, exact ca în povești. De ziua ta de naștere să se întâmple o minune, iar tu să fii vrăjitorul bun care poate controla realizarea ei.

Îți doresc sănătate puternică la fel ca și cafeaua ce o bem dimineața. Fie ca femeia pe care o iubești să te iubească la fel de mult și să te alinte cu fiecare dimineață cu un mic dejun delicios chiar în dormitor. La mulți ani!

Dragul nostru (numele), îți dorim de ziua ta să ai puterea de a-i ierta pe dușmani și a-i înțelege pe prietenii ce-ți sunt alături și îți vor binele. Fie ca ei să te bucure cu devotamentul și grija lor. La mulți ani!

Îți doresc să ai mașină, apartament, un job bun și o soție care să te iubească. La mulți ani!

Fii mereu puternic, sigur de forțele propri, să poți înfrunta orice provocare. La mulți ani!

Îți doresc să devii un bărbat de succes și adorat de femei. Să-ți fie drumul vieții pavat cu cele mai frumoase sentimente de dragoste, respect și bunătate. La mulți ani!

Îți doresc să obții mereu premiul mare. Să nu renunți niciodată la fericire sau optimism, lasă-le să facă parte din viața ta în fiecare zi. Fii un bărbat adevărat, un erou al zilelor noastre. La mulți ani!

Îți doresc să obții fericirea și linișea sufletească. Să-ți îndeplinești cea mai tainică dorință, să-ți cumperi mașină, vilă și să ai un sac de bani la îndemână. La mulți ani!