Felicitări zi de naștere Coleg - LA MULȚI ANI

Astăzi este ziua de naștere a Colegului tău ⭐ Noi îi dorim «La mulți ani!» iar tu urează-i sănătate, fericire, noroc și alte cuvinte pline de respect. Inspiră-te din această colecție cu mesaje de felicitare.


La mulți ani, drag coleg! Munca, cum se știe, e a doua casă, dar cât de plăcut este să te întorci din nou și din nou în această casă, dacă te așteaptă întâlnirea cu un om bun. De dorit se poate multe, dar eu o să-ți doresc, ca munca să fie plăcută, sănătatea să-ți permită și să muncești, și să te bucuri de viață, ca această muncă să fie apreciată demn și să-ți aducă fericire, iar noi colegii îți suntem mereu alături, în caz de ceva…

Drag coleg, cu ocazia zilei tale de naștere vreau să-ți doresc să nu-ți obosești mâinile și să câștigi milioane ușor, fără ați încorda creierul și mușchii pentru atingerea scopurilor. Fie ca în portmoneu să se înmulțească banii, iar în suflet să domnească armonia.

Te felicit, dragul meu coleg, cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc bogăție, iubire ca în povești, fericire infinită și sănătate puternică. Îți doresc ca nimeni și niciodată să nu-ți pună bețe în roate, îți doresc să fii un om respectat, ca Papa de la Roma. La mulți ani!

La mulți ani, drag coleg! Vreau să-ți doresc ceea ce îți lipsește, la fiecare este diferit. Păi iată, fie ca necesitățile tale să fie completate, buzunarele tale să nu se golească niciodată, inima ta să fie mereu plină de iubire, iar ochii să-ți strălucească de bucurie. Îți doresc zile de muncă productive și pline de energie pozitivă, și weekend-uri frumoase alături de familie.

Drag coleg, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Fie ca banii să între singuri în buzunare, muncă să se îndeplinească singură ca prin magie și să te ducă spre succes, viața să-ți aducă o mare de emoții pozitive și zâmbete sincere, iubirea să rămână pasionată pentru mulți ani, iar orice aventură să fie interesantă și sigură. La mulți ani!

La mulți ani, drag coleg! Îți doresc ca dorințele tale să coincidă cu posibilitățile, să fie mereu doar așa și nu altfel. Fii fericit și sănătos!

La mulți ani, dragul meu coleg! Îţi doresc să dispui întotdeauna de informațiile necesare, să gestionezi corect propriile puncte forte și resurse, să-ţi foloseşti cu îndemânare toate talentele și abilitățile, să obții succese incredibile în activități și să ai parte de multă fericire în viață.

Drag coleg, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Îți doresc ca datorită puterii și curajului să poţi realiza orice doreşti, să ai o sănătate puternică, inimă bună și o minte limpede. Să ai parte de victorii noi, fericire, dragoste, prosperitate și noroc. La mulţi ani!

La mulți ani, dragul nostru coleg! Îţi dorim ca în mâinile tale totul să se transforme în ceva mai bun. Fie ca pasiunea băiețească să nu dispară niciodată, ci să aducă încântare şi realizări noi, idei neobișnuite în rezolvarea oricăror probleme din viață și bucurie sufletească. Îţi dorim să ai parte de tot ce e mai bun şi tot ce îţi doreşti să îţi aparţină.

Pe parcursul vieții noastre, petrecem mai mult timp la serviciu decât alături de familie. Iar uneori ajungem acasă, ne târâm ca să ne odihnim, să dormim și să adunăm forțe pentru noi explorări. Așadar, îţi dorim, drag coleg, să ai parte de armonie în familie, să fii iubit şi aşteptat acasă, copiii să-ţi fie sănătoşi și deștepți, iar vecinii să nu te deranjeze în timp ce te odihneşti. La urma urmei, când totul este bine acasă, atunci totul merge bine şi la locul de muncă. Îţi dorim să lucrezi cu dorința ca munca să-ţi fie apreciată și bine plătită, astfel încât toate visele tale să devină realitate, vechii prieteni să-ţi fie alături, iar colegii să devină noi prieteni. La mulţi ani!

Fie ca la muncă, printre prieteni şi rude, să existe cei care gândesc şi au aceleaşi idei ca tine, astfel încât toate problemele, ideile și sarcinile să fie rezolvate rapid, și ușor, cu ajutorul și sprijinul lor. La mulţi ani!

La mulți ani, drag coleg! Îţi doresc să urci rapid pe scara carierei și să obţii rezultate demne de laudă. Pentru asta îţi va prinde bine o sănătate puternică și nervi de oțel. Lasă totul în viață să fie așa cum îţi doreşti.

Drag coleg, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Îţi doresc creștere profesională rapidă, succes, stabilitate materială şi armonie în familiei. La mulţi ani!

Dragul meu coleg de muncă și prieten, la mulți ani! Îţi doresc putere şi curaj, o viață de succes, o creștere rapidă pe scara carierei, atingerea tuturor obiectivelor și scopurilor tale.

Drag coleg, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Îţi doresc întotdeauna să păstrezi onoarea şi curajul în suflet, iubirea şi bunătatea în inimă, determinarea și forța personalității tale. Fie ca oricare dintre cuvintele tale de bărbat adevărat să fie confirmate prin fapte reale, iar ideile tale să fie puse în aplicare cu succes. La mulţi ani!

La mulți ani, drag coleg! Îţi doresc succes în carieră și stabilitate financiară, multe idei geniale și creativitate, fericire în familie şi bunătate sufletească, dragoste adevărată şi multă sănătate.

Dragul și stimatul nostru coleg, la mulți ani din partea întregii echipe! Îţi dorim să atingi culmile carierei și să rămâi la fel de omenos și bun ca acum. Îţi dorim prieteni loiali și dragoste adevărată, zile pline de evenimente fericite, să nu simţi niciodată oboseală, ci doar sentimente de satisfacție în urma muncii reușite. Îţi dorim multe sărbători fericite și călătorii în compania celor mai dragi persoane.

Drag coleg, felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Îţi doresc să ai întotdeauna succes în viața personală și în carieră, munca să-ţi aducă satisfacție, iar fericirea familiei să fie nemărginită și eternă. Bucură-te de viață în fiecare minut și fii norocos. La mulţi ani!

Stimate coleg, echipa noastră este bucuroasă să poată colabora cot la cot cu un profesionist ca tine, care va veni mereu în ajutor, va ajuta tinerii specialiști și va ține mereu pasul cu schimbările din toate domeniile vieții și muncii. Sincere felicitări cu ocazia zilei tale de naştere! Îţi mulțumim pentru receptivitate și bunătate. Îţi dorim multă sănătate și împlinirea tuturor visurilor tale. La mulţi ani!

Drag coleg, la mulți ani! Fie ca tot ceea ce îţi doreşti să se împlinească şi tot ce îţi lipseşte să obţii. Îţi doresc ca succesul și norocul, fericirea și curajul să fie tovarășii tăi veșnici. Fii sănătos, puternic, deștept și inteligent mereu.