Mesaje de ziua de naștere SURORII de la FRATE

O soră și un frate! Astăzi este ziua de naștere a surorii tale. La Multi Ani pentru ea! Urează-i cuvinte frumoase și placute inspirându-te din colecția pregătită mai jos.

de la Frate:

de la Frate
Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai alături oameni dragi, buni și frumoși, de la care să tot înveți! Îți urez tot binele din lume și să știi că fratele mai mare mereu îți va fi alături. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să fii înconjurată de oameni frumoși, sinceri și loiali, alături de care să trăiești experiențe de vis! Iar eu, ca fratele tău, îți promit că o să fiu mereu alături de tine și te voi susține în toate dorințele și deciziile tale. La mulți ani!

Scumpă surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să fii mereu veselă, împlinită și dornică de viață! Fie ca licărul din ochii tăi să nu dispară nicicând! Să reușești orice nu ți-ai dori! Să fii mereu în vârf și să știi că îți voi fi necondiționat aproape. La mulți ani!

Scumpa mea soră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Frățiorul îți urează să fii mereu fericită, împlinită și cu zâmbetul pe buze. Să trăiești cu bucurie fiecare experiență și să ajungi acolo unde îți dorești. La mulți ani!

Scumpă surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii iubită, apreciată, admirată și mereu respectată! Fie ca cerul de deasupra capului tău să fie mereu senin și limpede! La mulți ani!

Scumpa mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să înflorești ca o floare, să fii frumoasă și admirată de o lume întreagă! Să fii înconjurată de oameni buni, să experimentezi tot ce îți dorești și să fii mereu încrezătoare în forțele proprii! La mulți ani!

Scumpa și draga mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Tu meriți tot ce e mai bun în această viață! Îți doresc să ai alături oameni de încredere, un bărbat demn și prieteni loiali! Fii fericită, iubită și mereu dornică să fii prima în toate! La mulți ani!

Iubita mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îmi amintesc cum părinții mi-au dat noutatea că voi avea o soră, îmi amintesc perioada în care ai apărut pe lume și toate momentele frumoase de atunci și până acum. Sunt atât de fericit că te am! Îți doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii ambițioasă și să realizezi tot ce îți propui! Să știi că îți sunt aproape și că te voi susține în toate deciziile tale. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ești întruchiparea bunătății, frumuseții și a inteligenței! Îți doresc să fii mereu așa! Să-i cucerești pe toți din jurul tău și să îți realizezi cu ușurință toate dorințele! La mulți ani!

Draga mea surioară, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu un exemplu de frumusețe, cumsecădenie, inteligență și putere! Să întâlnești doar oameni buni în calea ta și să fii înzestrată cu multe oportunități de-a lungul vieții. La mulți ani!

Draga mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca tot ce îți dorești acum să se îndeplinească, fie ca lumea ta să fie lipsită de dezamăgiri și tristețe! Să iubești, să fii iubită și să trăiești mereu la maxim fiecare clipă din viață. La mulți ani!

Draga mea soră, felicitări cu ocazia aniversării zilei tale de naștere! Îți doresc să ai parte de o viață fericită, împlinită, plină de realizări și înzestrată cu multă iubire! Să fii mereu în centrul atenției, să fii admirată și să fii mereu o persoană exemplu pentru ceilalți. La mulți ani!

Draga mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o viață plină de fericire, experiențe frumoase și momente de neuitat! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea soră! Îți doresc să fii iubită, apreciată, admirată și înconjurată de tot ce-i mai frumos! Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, iar viața să îți fie plină de culoare și magie. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ziua de azi este un nou start pentru tine! Îți doresc mult noroc, energie și putere ca să reușești tot ce îți propui! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpă soră! Îți doresc ca viața ta să fie asemeni unei prăjituri, să fie dulce, aromată, frumoasă și dorită de mulți. La mulți ani!

Draga mea soră, te felicit cu prilejul aniversării zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta continuu să evolueze frumos și să fie plină de momente frumoase și dulci! Fii mereu curajoasă, plină de viață și dornică de a reuși cât mai mult! La mulți ani!

În această zi frumoasă, îți urez tot binele din lume! Să fii înconjurată de oameni buni, să trăiești experiențe de vis și să te bucuri de fiecare reușită a ta! La mulți ani, draga mea surioară!

Scumpă surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să radiezi mereu de fericire, să trăiești viața din plin și să fii deschisă către toate oportunitățile ce ți se vor ivi în cale! Să știi că eu o să îți fiu aproape și o să te susțin în toate dorințele tale. La mulți ani!

Draga mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de ambițioasă, puternică și dornică să realizezi tot ce îți propui. Îți urez să fii iubită, respectată, fericită și împlinită! La mulți ani!

Iubita mea surioară, te felicit din tot sufletul cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc, draga mea, ca în viața ta totul să fie la cel mai înalt nivel. Emoțiile să le trăiești cu maximă intensitate, succesul să fie răsunător, fericirea să fie exorbitantă, tu să fii extraordinară și sclipitoare în fiecare zi. Mergi sigură pe drumul tău, nu privi în urmă. Bucură-te din toată inima de tot ce-ți oferă viața. La mulți ani!

Draga surioară, din toată inima mea de frate îți doresc cu ocazia zilei de naștere să fii cea mai veselă, cea mai iubită. Să fii atrăgătoare, enigmatică, unică și extraordinară. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii mereu optimistă. Fie ca fericirea să facă parte din viața ta, sănătatea să prietenească cu tine. Urmează-ți visul tău și nu te uita niciodată în urmă. Cel mai important este să fii mereu înconjurată de dragostea și atenția celor dragi. La mulți ani!

Draga mea surioara, eu – fratele tău, te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc din toată inima să atingi culmile succesului. Să cunoști adevărata fericire! Să crezi în visul tău și să îți transformi în realitate toate dorințele. Să fii prietenă cu norocul și să îți meargă bine în toate, să iubești din tot sufletul și să fii iubită! L mulți ani!

Surioara mea dragă, felicitări cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii mereu minunată, iubită, dorită, extraordinară şi atrăgătoare. Fie ca toate visurile tale să devină realitate, bărbații să se îndrăgostească de tine, iar garderoba ta întotdeauna să se înnoiască cu ținute excepționale. Îți urez sănătate, succes, zâmbete, veselie și tot ce e mai bun. Vreau să știi că tu întotdeauna poți conta pe suportul fratelui tău. Te iubesc enorm!

Te felicit, dragă surioară, îți doresc să fii mereu veselă, energică, gata de noi experiențe. Să alergi mereu în întâmpinarea fericirii. Să poți trăi simplu și fericit. Fii mereu extraordinară așa cum te știu. Îți urez să ai parte o dragoste adevărată pe care o meriți din plin. La mulți ani!

Draga surioară, scumpa mea omagiată, ca frate – vreau să îți urez să ai parte de multe bucurii în viața ta, de bunătate şi veselie. În fiecare zi să găsești motive pentru a zâmbi. Să fii mereu sănătoasă, optimistă și întotdeauna să ai o sursă inepuizabilă de energie. La mulți ani, draga mea!

La mulți ani, micuța mea, fericirea mea, surioara mea! Îți doresc să zâmbești mai des și niciodată în viață să nu fii tristă. Fie ca în inima ta întotdeauna să aibă loc bucuria. Surioară dragă, îți urez ca nimeni să nu te facă să plângi vreodată. Fiecare om drag ție să te bucure cu prezența sa, să te impresioneze. Fii iubită și dragă tuturor celor care fac parte din viața ta. La mulți ani!

La mulți ani, iubita mea surioară. Eu, fratele tău îți doresc să te simți mereu confortabil ca peștele în apă. Să ai parte de liniște și căldură ca ursul în bârlog. Să fii jucăuşă ca o pisică. Fii mereu liberă ca pasărea în zbor.

Draga mea, să te felicit pe tine este o adevărată bucurie și o plăcere. Trebuie doar să enumăr toate calitățile tale. Rămâi mereu la fel de feminină, frumoasă, gospodină extraordinară, înțeleaptă și o adevărată lady. Îți doresc să ai mereu dispoziție bună, să fii sănătoasă, să fii înconjurată de oameni minunați, iubită și mereu să găsești motive pentru a fi fericită. Trebuie să știi că eu mă mândresc, ca frate, cu asemenea surioară. La mulți ani!

Surioara mea tu ești muza mea. Te felicit astăzi cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să ai parte în viață de tot ce îți dorești tu, dar nu alții. Întotdeauna să lupți pentru visurile tale să îți asculți doar vocea ta interioară, niciodată sfaturile celor din jur. Trăiește din plin, iubește, zboară spre cele mai înalte culmi ale succesului, bucură-te de fiecare moment ce ți-l oferă viața fii mereu tu însăți. La mulți ani!

Surioara mea iubită, ziua ta de naștere este o adevărată sărbătoare pentru mine. Aş vrea să îți urez, draga mea, ca întotdeauna să fii veselă. Fie ca viața să te ducă pe cele mai înalte culmi ale fericirii și iubirii, așa cum meriți din plin. Eu, fratele tău, îți promit că întotdeauna îți voi fi alături și te voi sprijini în toate. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu ocazia zilei de naștere! Vreau să știi că fratele tău îți va fi mereu alături, te va susține și te va face să zâmbești. Îți doresc, draga mea, ca în viață mereu să îți lumineze drumul soarele fericirii să strălucească lună inspirației, să ai parte de ploaia norocului și de vântul speranței. La mulți ani!

Dragă surioară, de ziua ta de naștere îți doresc să fii mereu la cel mai înalt nivel. Să fii înconjurată de cei mai devotați prieteni, să devii un om deosebit, înțeleaptă şi bună, un om la care să vrei să mergi după un sfat și susținere. Nu uita de familia ta, nu uita să ne bucuri mai des cu întâlniri lungi, cu discuții de suflet. Fii fericită și bucură-te de fiecare zi din viața ta. La mulți ani!

Surioara mea minunată, eu – fratele tău te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc, draga mea, niciodată să nu simți disconfort în viață, să nu cazi în situații complicate, mereu să găsești pentru tine ceva interesant de făcut. Să te trezești în fiecare dimineață cu noi forțe, cu inspirație și cu mult zâmbet. Zilele să le închei cu victorii extraordinare. La mulți ani!