Mesaje de ziua de naștere SURORII de la FRATE

O soră și un frate! Astăzi este ziua de naștere a surorii tale. La Multi Ani pentru ea! Urează-i cuvinte frumoase și placute inspirându-te din colecția pregătită mai jos.


Scumpa mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Tu ești întruchiparea bunătății, frumuseții și a inteligenței! Îți doresc să fii mereu așa! Să-i cucerești pe toți din jurul tău și să îți realizezi cu ușurință toate dorințele! La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să ai alături oameni dragi, buni și frumoși, de la care să tot înveți! Îți urez tot binele din lume și să știi că fratele mai mare mereu îți va fi alături. La mulți ani!

Draga mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Fie ca tot ce îți dorești acum să se îndeplinească, fie ca lumea ta să fie lipsită de dezamăgiri și tristețe! Să iubești, să fii iubită și să trăiești mereu la maxim fiecare clipă din viață. La mulți ani!

Draga mea soră, felicitări cu ocazia aniversării zilei tale de naștere! Îți doresc să ai parte de o viață fericită, împlinită, plină de realizări și înzestrată cu multă iubire! Să fii mereu în centrul atenției, să fii admirată și să fii mereu o persoană exemplu pentru ceilalți. La mulți ani!

Draga mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc o viață plină de fericire, experiențe frumoase și momente de neuitat! La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpa mea soră! Îți doresc să fii iubită, apreciată, admirată și înconjurată de tot ce-i mai frumos! Fie ca tot ce îți dorești să se îndeplinească, iar viața să îți fie plină de culoare și magie. La mulți ani!

Draga mea surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu atât de ambițioasă, puternică și dornică să realizezi tot ce îți propui. Îți urez să fii iubită, respectată, fericită și împlinită! La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Ziua de azi este un nou start pentru tine! Îți doresc mult noroc, energie și putere ca să reușești tot ce îți propui! La mulți ani!

Scumpă surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să radiezi mereu de fericire, să trăiești viața din plin și să fii deschisă către toate oportunitățile ce ți se vor ivi în cale! Să știi că eu o să îți fiu aproape și o să te susțin în toate dorințele tale. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei tale de naștere, scumpă soră! Îți doresc ca viața ta să fie asemeni unei prăjituri, să fie dulce, aromată, frumoasă și dorită de mulți. La mulți ani!

Draga mea surioară, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu un exemplu de frumusețe, cumsecădenie, inteligență și putere! Să întâlnești doar oameni buni în calea ta și să fii înzestrată cu multe oportunități de-a lungul vieții. La mulți ani!

Draga mea soră, te felicit cu prilejul aniversării zilei tale de naștere! Îți doresc ca viața ta continuu să evolueze frumos și să fie plină de momente frumoase și dulci! Fii mereu curajoasă, plină de viață și dornică de a reuși cât mai mult! La mulți ani!

Scumpa mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să fii înconjurată de oameni frumoși, sinceri și loiali, alături de care să trăiești experiențe de vis! Iar eu, ca fratele tău, îți promit că o să fiu mereu alături de tine și te voi susține în toate dorințele și deciziile tale. La mulți ani!

În această zi frumoasă, îți urez tot binele din lume! Să fii înconjurată de oameni buni, să trăiești experiențe de vis și să te bucuri de fiecare reușită a ta! La mulți ani, draga mea surioară!

Scumpă surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să fii mereu veselă, împlinită și dornică de viață! Fie ca licărul din ochii tăi să nu dispară nicicând! Să reușești orice nu ți-ai dori! Să fii mereu în vârf și să știi că îți voi fi necondiționat aproape. La mulți ani!

Scumpa mea soră, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Frățiorul îți urează să fii mereu fericită, împlinită și cu zâmbetul pe buze. Să trăiești cu bucurie fiecare experiență și să ajungi acolo unde îți dorești. La mulți ani!

Scumpă surioară, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii iubită, apreciată, admirată și mereu respectată! Fie ca cerul de deasupra capului tău să fie mereu senin și limpede! La mulți ani!

Scumpa mea soră, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți urez să înflorești ca o floare, să fii frumoasă și admirată de o lume întreagă! Să fii înconjurată de oameni buni, să experimentezi tot ce îți dorești și să fii mereu încrezătoare în forțele proprii! La mulți ani!

Scumpa și draga mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Tu meriți tot ce e mai bun în această viață! Îți doresc să ai alături oameni de încredere, un bărbat demn și prieteni loiali! Fii fericită, iubită și mereu dornică să fii prima în toate! La mulți ani!

Iubita mea surioară, felicitări cu prilejul zilei tale de naștere! Îmi amintesc cum părinții mi-au dat noutatea că voi avea o soră, îmi amintesc perioada în care ai apărut pe lume și toate momentele frumoase de atunci și până acum. Sunt atât de fericit că te am! Îți doresc să fii mereu cu zâmbetul pe buze, să fii ambițioasă și să realizezi tot ce îți propui! Să știi că îți sunt aproape și că te voi susține în toate deciziile tale. La mulți ani!