Mesaje scurte de ziua de naștere SURORII

Ziua de naștere a surorii - o sărbătoare importană. Noi îi dorim LA MULȚI ANI și o viață plină de bucurii. Iar tu spunei cuvinte pline de respect si dragoste. Inspiră-te aici.

Scurte:

Scurte
Scumpă surioară, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai multe persoane dragi alături, multe zâmbete și dispoziție minunată. Fie ca tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească. La mulți ani!

Felicitări cu ocazia zilei de naștere, dragă surioară. Îți doresc să fii mereu fericită și să te bucuri de o iubire adevărată, de bunăstare, dar și de pace în suflet. La mulți ani!

Scumpă surioară, îți doresc să fii mereu înconjurată de oameni minunați și buni la suflet! Fericirea și dragostea adevărată să facă parte din viața ta. Îți urez multă sănătate. Să fii mereu frumoasă, așa cum te știu. La mulți ani!

Surioară, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc sănătate de fier, să asculți de părinți și să ai doar rezultate bune la școală. Să ai mulți prieteni devotați și să te bucuri de viață. La mulți ani!

La mulți ani, scumpa mea surioară! Viața ta să fie mereu plină de evenimente frumoase. Să curgă lin și liniștit asemeni unui izvor. La mulți ani!

Scumpa mea surioară, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să ai parte de mult succes. Să fii mereu la fel de tânără și nemaipomenit de frumoasă. La mulți ani!

La mulți ani, dragă surioară. Îți doresc să fii iubită și să iubești cu adevărat, să fii fericită, să ai mereu portmoneul plin cu bani. Să fii mereu la fel de minunată și unică cum te știu.

Dragă surioară, îți doresc să ai parte mereu de bunăstare. Să ai încredere în tine și mereu dispoziție bună. Îți urez să ai o sărbătoare cât mai frumoasă. La mulți ani!

Draga mea surioară, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii mereu diferită: să te bucuri de aventuri, dar uneori să fii și timidă; să fii o adevărată divă, dar și o femeie înțeleaptă; să te bucuri de viață și să ai parte doar de lucruri frumoase. Fii fericită! La mulți ani!

Draga surioară, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Cu fiecare an tu devii tot mai frumoasă. Îți doresc să fii fericită, nu îți pierzi dorința de a fi mereu o învingătoare și de a te bucura de viață. Cu asemenea oameni ca tine lumea devine mult mai frumoasă. La mulți ani!